.png)
Izabela napisał(a):czy ktos moze mi polecic spokojna , niewielka miejscowosc w Dalmacji, bez ogromnej liczby turystow, z dlugimi plazami i przyjemnymi knajpkami???? pozdrawiam
.png)
.png)

lalka napisał(a):POLECAM sprawdzone biuro www.napatyku.pl kontakt w j. polskim pozdraw.
.png)
.png)
.png)
Izabela napisał(a):nie mam upatrzonej miejscowosci , myslalam o Podgorze albo o tej miejscowosc ktora mi Pawel polecil Igrane, wyspa raczej odpada
pozdarwiam wszystkich czytajacych![]()
ps,
co to za dziwne spory na forum????
.png)
.png)
Izabela napisał(a):czy ktos moze mi polecic spokojna , niewielka miejscowosc w Dalmacji, bez ogromnej liczby turystow, z dlugimi plazami i przyjemnymi knajpkami???? pozdrawiam
.png)
qwe79 napisał(a):Izabela napisał(a):
wlasnie wrocilem z >dziewiczego< urlopu w chorwacji. bylismy w malej miejscowosci pomiedzy splitem i omis. moze mielismy pecha ale ten odcinek akurat nie polecam. ogolnie syf, syf, syf (na 5 plazach byly moze 2 smietniki - w dodatku nie obslugiwane). na wieczornym spacerze nad brzegiem natknelismy sie na...szczury. uwac nalezy na kasiore (tubylcy proboja w milej atmosferze robic niezle przekrety). jedyne co bylo ok to pogoda (ale w tym akurat mala zasluga naszych gospodarzy). ale pewnie mialem pecha i takie rzeczy sie w cro normalnie nie spotyka...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne