Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie jechac???? spokojna niewielka miejscowosc w Dalmacji??

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Izabela
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Izabela » 29.07.2005 14:49

czy ktos moze mi polecic spokojna , niewielka miejscowosc w Dalmacji, bez ogromnej liczby turystow, z dlugimi plazami i przyjemnymi knajpkami???? pozdrawiam
romanroman1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) romanroman1 » 29.07.2005 21:42

Może Igrane. Byłem, polecam...
www.igrane.com
Paweł
ally
Cromaniak
Re: Gdzie jechac???? spokojna niewielka miejscowosc w Dalmac

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 30.07.2005 09:39

Izabela napisał(a):czy ktos moze mi polecic spokojna , niewielka miejscowosc w Dalmacji, bez ogromnej liczby turystow, z dlugimi plazami i przyjemnymi knajpkami???? pozdrawiam

Tam gdzie piękne, długie tam i więcej ludzi :D
A czy masz jakieś upatrzone miejsca. Może jakieś wyspy?
lalka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lalka » 30.07.2005 14:52

POLECAM sprawdzone biuro www.naadriatyku.pl kontakt w j. polskim pozdraw.
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 30.07.2005 15:09

lalka napisał(a):POLECAM sprawdzone biuro www.napatyku.pl kontakt w j. polskim pozdraw.

lalka pierwsze ostrzeżenie ;masz 22 posty i wszystkie reklamują na patyku :wink:
masz teraz napisać przynajmnniej 5 postów o pogodzie i cenach w cro :D
BEATA J.G
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) BEATA J.G » 30.07.2005 20:22

Prot zobacz lepiej na swoje posty i jak ty sie powtarzasz z reklamowaniem jakiegoś Leona itp.
Jak zobaczysz u kogoś w poście www.naadriatyku.pl to dostajesz piany nie wiem dlaczego?
A teraz otrzyj twarz z piany !! WWW.NAADRIATYKU.PL
POLECAM
Izabela
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Izabela » 30.07.2005 20:43

nie mam upatrzonej miejscowosci , myslalam o Podgorze albo o tej miejscowosc ktora mi Pawel polecil Igrane, wyspa raczej odpada
pozdarwiam wszystkich czytajacych :D
ps,
co to za dziwne spory na forum????
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 30.07.2005 20:48

Hmmm, mnie się podobra Brela ( oceniam tylko po zdjęcaich i z tego co widziałam przejazdem). Ciekawe jest też Tucepi.
W tych miejscowościach sa plaże jedna z większych i fajnieszych ale i są to popularne miejscowości.
jacol8
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacol8 » 30.07.2005 22:28

Właśnie wróciłem z wyspy Hvar. Jest tam kilka spokojnych miejscowości : sv. Niedjela , Jagodna , Ivan Dolac czy Zavala.... Każda z nich z pewnością trafiłaby w Twój gust , ale jeżeli masz zamiar zwiedzać to jest problem bo to wyspa...Prom itp... Jesli natomiast nastawiasz sie na minimum zwiedzania i miaksimum leniuchowania to w/w miejsca mogę Ci z czystym sumieniem polecić.

pozdrowienia , Jacek
romanroman1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) romanroman1 » 31.07.2005 00:22

Izabela napisał(a):nie mam upatrzonej miejscowosci , myslalam o Podgorze albo o tej miejscowosc ktora mi Pawel polecil Igrane, wyspa raczej odpada
pozdarwiam wszystkich czytajacych :D
ps,
co to za dziwne spory na forum????

Całkiem dobry wybór... Podgora ma długą promenadę i mnóstwo knajpek. Jest na pewno tłoczniej niż w Igrane ale może jakoś to zniesiesz. Uważaj tylko, żeby nie tafić do apartamentu położonego co prawda blisko morza ale oddalonego od plaży. Wiele takich apartamentów jest na wysokości portu (dużo jachtów i łodzi).
Spory na forum? To domena starych forumowiczów. Nie przejmuj się, ignoruj...
Paweł :wink:
Martini2000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martini2000 » 31.07.2005 14:50

Polecam Tucepi - jak dla mnie az za spokojne, glownie rodziny z dziecmi, i po 22.00 juz sie pustawo na uliczkach robi i spokoj,

Jak chcecie spokoju to Tucepi jest OK .

Pozdr ML
mzdonek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mzdonek » 05.08.2005 14:40

Ja też właśnie wróciłem z Hvaru :D A dokładnie z Vrboskiej. Bardzo spokojnie i bez tłumów. Nie chce reklamować Hotelu ani biura. Chętnie napiszę więcej na maila :D Pozdrawiam
qwe79
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) qwe79 » 05.08.2005 16:59

Izabela napisał(a):czy ktos moze mi polecic spokojna , niewielka miejscowosc w Dalmacji, bez ogromnej liczby turystow, z dlugimi plazami i przyjemnymi knajpkami???? pozdrawiam

wlasnie wrocilem z >dziewiczego< urlopu w chorwacji. bylismy w malej miejscowosci pomiedzy splitem i omis. moze mielismy pecha ale ten odcinek akurat nie polecam. ogolnie syf, syf, syf (na 5 plazach byly moze 2 smietniki - w dodatku nie obslugiwane). na wieczornym spacerze nad brzegiem natknelismy sie na...szczury. uwac nalezy na kasiore (tubylcy proboja w milej atmosferze robic niezle przekrety). jedyne co bylo ok to pogoda (ale w tym akurat mala zasluga naszych gospodarzy). ale pewnie mialem pecha i takie rzeczy sie w cro normalnie nie spotyka...
jeszcze raz chce podkreslic. powyzsze spostrzezenia tycza sie odcinka (split - omis) niedaleko poteznej opuszczonej fabryki.
romanroman1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) romanroman1 » 05.08.2005 22:22

qwe79 napisał(a):
Izabela napisał(a):

wlasnie wrocilem z >dziewiczego< urlopu w chorwacji. bylismy w malej miejscowosci pomiedzy splitem i omis. moze mielismy pecha ale ten odcinek akurat nie polecam. ogolnie syf, syf, syf (na 5 plazach byly moze 2 smietniki - w dodatku nie obslugiwane). na wieczornym spacerze nad brzegiem natknelismy sie na...szczury. uwac nalezy na kasiore (tubylcy proboja w milej atmosferze robic niezle przekrety). jedyne co bylo ok to pogoda (ale w tym akurat mala zasluga naszych gospodarzy). ale pewnie mialem pecha i takie rzeczy sie w cro normalnie nie spotyka...

Rzeczywiście, takie rzeczy normalnie się nie zdarzają. Właściwie po co się tam zatrzymałeś? Ktoś cię zmuszał, czy dostałeś może jakis specjalny upust za przebywanie w syfiastym otoczeniu? Przecież wystarczyło jechać do Omisia lub dalej na południe i byłbyś zadowolony. Więc, dlaczego?
Paweł :?:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 05.08.2005 22:58

cavtat brela primosten
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone