Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
My w wakacje byliśmy w Słowenii, wprawdzie bliżej jeziora Bled ale w okolice Bohinj też się zpuszczaliśmy Dla mnie najfajniejszy nad Bohinj był Ribcev Laz, bardzo mi się tam spodobało Wiecej w mojej relacji
Zateskniliśy za Cro... popatrzylismy na ceny upatrzonych apartamentów, ujrzeliśmy niezwykły wzrost cen (od roku 2007 np nasz apartament w Podacy zdrożał o prawie 1/3) i .... wróciliśy wspomnieniami do gardy, gdzie spędziliśy wakacje 10 lat temu.
Kapiszonek jest na tyle duży, by spędzić 2 pełne dni w parkach atrakcji, a pozostałe pozwiedzać ze staruszkami okoliczne miasteczka wokół jeziora, Weronę, Mediolan. Szykują się aktywne 2 tygodnie, najprawdopodobniej w pierwszej połowie sierpnia.
10 lat temu mieszkaliśmy na zachodnim wybrzeżu jeziora - camping Fornella. Byliśmy jedynymi Polakami na campingu i miało to swój urok (dużo, dużo ciszej niż w okolicach Rimini, gdzie był najazd Polaków na camp).
tomekm67 napisał(a):Byłem w 2007 roku nad Gardą w Peschiera del Garda na kampingu Bella Italia. Miasteczko i kamp śmiało polecam. Więcej mogę napisać na maila.
Poproszę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl