Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Niedrogi super apartament na CIOVO

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
turek182
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) turek182 » 11.03.2009 17:35

Zajrzałem niedawno na to forum i widzę, że bardzo dużo osób pyta o sprawdzone i niedrogie apartamenty. Zamiast odpisywać w każdym temacie zdecydowałem się założyć swój i polecić miejsce gdzie byłem już 2 lata z rzędu.

Są to bardzo przestronne, czyste i super utrzymane apartamenty na wyspie Ciovo. Strona internetowa właściciela zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Byłem już w Chorwacji kilka razy i za taką cenę ciężko znaleźć coś w podobnym standardzie. Właściciele bardzo sympatyczni, zero problemów z komunikacją, okolica śliczna, ze wszystkich tarasów piekny widok na morze, tak więc polecam w 100%.

Ja wybiorę się tam z pewnością jeszcze nie raz.
:D
Ostatnio edytowano 11.03.2009 18:39 przez turek182, łącznie edytowano 1 raz
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 11.03.2009 17:58

Strona nie działa. :(
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 11.03.2009 18:02

bez kropki proszę
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
turek182
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) turek182 » 11.03.2009 18:37

Adam,K napisał(a):Strona nie działa. :(

Już na szczeście działa. Tak jak wspomniał poprzednik na koniec adresu wkradła się kropka. Poprawny link zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Malin007
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malin007 » 16.03.2009 01:21

Jeśli jesteś człowiekem lubiący uprawiać zejście skałkowe to beędzie Ci pasować , jjjjjjjeśli są dzieci ( materacyk , koło leżak itp. ) , to odradzam , już to przerabiałem . 100 m to jest 300 m drogi krzyzowej , ( jak się zdecydujesz to będzie Ci odpuszczone !
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 16.03.2009 08:36

A ten cennik to padali tak, że bez kalkulatora nie łobejdzie się..
:evil:

Wychodzi, że apartm. 2+2 za 1 dobę w sierpniu = 49,14287142... itp. euro
czyli 50 euro (nie można tak od razu podać?)
hm.. czy to tak tanio?
ot tak sobie.. chyba norma..
:roll:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 16.03.2009 09:10

Family Jelaska whish you nice holidays in Croatia !

:wink:
turek182
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) turek182 » 17.03.2009 09:00

Myślę, że przy cenniuku obejdzie sie bez kalkulatora :) Jeśli ktos nie lubi liczyć wystarczy napisać e-mail do właściciela, a on napisze jaką może dokładnie zaproponować cenę za dobę. Ja jezdziłem zawsze we wrzesniu, bo wczesniej jest da mnie troche za gorąco, i ceny jakie mi proponował zawsze były bardzo arakcyjne, szczególnie zwazywszy na wielkośc i standard apartementu.
A jeśli chodzi o drogę na plażę, fakt z powrotem jest trochę pod górkę, ale za to plaża na jaką dojdziemy jest prześliczna i niezatłoczona.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone