Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

fantastyczne, w spokojnym miejscu, tanie-polecam

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bozena S.
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena S. » 22.04.2013 06:23

Klasyka naganiactwa?A ja myslalam , ze dziele sie czyms fajnym, co mi sie podobalo. Kominow i blokow przemyslowych za miesiac spedzony tam - nie widzialam. Zurawi tez. Watek uwazam za zamkniety. Namiarow wysylac wiecej nie bede. A do Kasteli na pewno jeszcze kiedys wroce, bo jest super.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 22.04.2013 10:17

2hill napisał(a):Pani Katarzyno to w ktora strone jechac od tego lotniska(Split airport)..mysle o wypozyczeniu auta I do 100km moglbym zrobic, prosze cos polecic dla rodzinki z 3 latkiem,poczatek wrzesnia, fajna plaza I zeby byla jakas knajpka z jedzonkiem,,pozdrawiam:)

Jeśli północna Dalmacja to powiedźmy od miejscowości Rogoznica:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (zakładka destinacije- obala i otoci) lub zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (na dole... gradovi, naselja, otoci)
czytać, przeglądać, wybierać....
Jeśli Dalmacja środkowa czy południowa to za Omišem.. Na forum cała fura relacji. Przejrzeć i dopytać.
Pozdrawiam, powodzenia
BożenaS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BożenaS » 23.04.2013 12:18

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Klasyka naganictwa..

Łoł, właśnie trafiłam na ten wątek.
Mam nadzieję Kasiu, że nie mnie widziałaś w roli naganiacza? 8O
Nick bardzo podobny do mojego. Pora chyba pomyśleć o awatarku.

Pozdravki :)
aga2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga2 » 23.04.2013 12:24

BożenaS napisał(a):

Czas najwyższy, koleżanko :) :) :)
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 23.04.2013 12:39

BożenaS napisał(a):

To nic osobistego, zapewniam.. ale zdania nie zmieniam, przykro mi (nawet jeśli miałyśmy okazję poznać się osobiście, choć póki co, nie kojarzę).
Pozdrawiam
BożenaS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BożenaS » 23.04.2013 13:48

Może sobie przypomnisz Kasiu : 2008 rok... srebrna toyota w której uruchomił się anty-napad...Mustafa...
Bożena i Jędrek, którzy przez tydzień zawracali Ci głowę... :wink:
w kwestii naganiactwa jestem tego samego zdania
Pozdravki
iw72
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) iw72 » 23.04.2013 14:06

Potwierdzam słowa pani Kasi
Zwiedziłam prawie całą Chorwację i jak dla mnie najbrzydszym były Kastele...
Zupelnie niepodobne do znanych nam chorwackich klimatów, uciekliśmy stamtąd po pół godzinie
Bozena S.
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena S. » 23.04.2013 18:20

Widze, ze zakipialo, zakipialo....i kazdy chce wstawic swoje piec groszy.
Jesli chodzi o naganiactwo, to kazdy sadzi swoja miarka, tutaj komentowac nie bede.
Dwa lata temu szukajac kwatery na wyjazd wpadlam na Kastele przez przypadek.Planowyalismy jak zywkle wyjazd dlugi, bo na miesiac i musial spelniac pewne warunki: tj miala to byc nie dziura w stylu jeden sklep i plaza, bo podejrzewalam, ze po 30 dniach zwariujemy, i kwestia finansowa tez grala role no bo jeszcze zostala jeszcze druga polowa wakacji i tez jechac trzeba gdzies:) Na forum bylo bardzo malo odzywu na temat Kasteli, no ale zyje sie tylko raz, wyslalismy awans, zabukowalismy na miesiac i stwierdzilismy, ze "jesli cos" to na miejscu sie zorientujemy, zawsze mozna sie przemiescic.
No i nie tylo, ze sie nie przemiescilismy, ale w nastepnym roku kolezanka z mezem, z ktora bylam pojechala w to samo miejsce na 1.5 mies. Ja juz nie, bo lubie zmieniac miejsca, kraje, poznawac nowe. Chociaz w tym roku tez na Balkany- Czarnogora.Do Kasteli pewno jednak kiedys wroce, za kilka lat..., co prawda, dzieci gotowe sa choc jutro. Zeszloroczna Krete nie tak czesto wspominaja.
Pewno Kastel to nie miejsce dla kazdego.Ale ma swoich plusow mase. Bedac tam bralismy samochod i troszke pozwiedzalismy, od KRK wodospadow do Dubrownika.Bylismy tez na wyspach, w tym na Szolcie- zgadzam sie, ze sa moze miejsca ladniejsze, ale dla mnie wlasnie Kastel Luksic byla idealny. Spokoj, zyczliwi miejscowi, te same twarze na plazy, rodzinna atmosfera, koncerty (np Clapa Cambi) w zameczku, wernisaze, festyny, stare miasto Starego Kastela. Natomiast atmosfera Omisa, Makarskiej i Baska Vody, to zupelnie nie moje. Tlumy ludu, tlok nawet w morzu (metnym).Slicznie, ale pewno w maju. Chociaz zgadzam sie, ze komus taki wypoczynek morze sie spodobac. Ja sie tylko mecze.
Ile ludzi- tyle zdan. Na wkus i cwet tawarisiej net:)

Nie naganiam. Jak to zwykle nadgorliwosc okazala sie gorsza od faszyzmu:))Juz nawet nie polecam:) Ale pozostaje przy swoim. Wszystkich serdecznie pozdrawiam i zycze wspanialych wakacji.
Rafał78
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał78 » 23.04.2013 20:28

Bozena S. napisał(a):Pewno Kastel to nie miejsce dla kazdego.Ale ma swoich plusow mase

Może pojawi się relacja z tego wyjazdu?

Pozdrawiam.
anutekm
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) anutekm » 20.06.2013 21:06

Witam, no i teraz mam problem, zastanawiam się nad kwaterką w miejscowości Kastel Kambelowac, praktycznie przy samym morzu ale czytając opinie o tym rejonie nie wiem czy ją wybrać. Ze zdjęć wydaje się spokojne ale zupełnie inaczej niż np. w Ruskamenie gdzie byłam już trzy razy i było spokojnie morze czyściutkie. Może ktoś był w tej miejscowości?
KrzysiekOstaf
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrzysiekOstaf » 23.06.2013 19:40

poproszę o info : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
agabe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agabe » 24.06.2013 21:17

ja równiez poprosze o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

fantastyczne, w spokojnym miejscu, tanie-polecam - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone