.png)
arkona napisał(a):JacYamaha napisał(a):Z tego co pamiętam to traktat był ogłoszony wielkim sukcesem przez poprzedni rząd - czy coś pokręciłem?
Ale to nie zmienia faktu, że PO popiera traktakt.
.png)
claude napisał(a):hepik napisał(a):Jarka pytaj.I nie fikaj,bo tylko dzięki niemu ,nad Szczecinem,jeszcze powiewa polska flaga
Tylko kto na tym zyskal ze powiewa tutaj ta flaga ? Bo napewno nie Szczecin
.png)
bonar napisał(a):
- Mają w dupie, bo nie mając znajomości nie jest możliwe znaleźć pracę odpowiednią do posiadanego wykształcenia i posiadanej wiedzy![]()
![]()
- Przetargi wygrywa firma ministra, a dla szaraków praca na zmywaku w Irlandii![]()
- Ogłaszany nabór na stanowisko referentaJ w UM, prezydent innego miasta dzwoni do kolegi prezydenta a ten dzwoni do Naczelnika który ogłasza konkurs i jakimś cudem konkurs wygrywa wskazana osoba - norma w naborze kadr poprzez konkursy![]()
.png)
janniko napisał(a):gospodarz napisał(a): Unia unią, ale dlaczego prawie co drugi ma w dupie własny kraj?
Zara, zara.. spokojnie!
Kucałem, zaglądałem przez ramię, zaglądałem kucając i wypinając się do lustra i .. i nic z mojej dupy nie wypadło, ani też nic nie sterczy..
hm.. w końcu wziąłem czopek i za przeproszeniem oczyściłem organizm..
i też nic.. żadnego kraju w d.. nie mam!
To jakieś kolejne pomówienie i intryga!!!
protestuję!
![]()
![]()
.png)
janniko napisał(a):gospodarz napisał(a): A co z Unią? Była tam czy jej nie było?
Wybaczcie obleśną i paskudną szczerość, ale widziałem tam tylko wielką czarną dziurę i wydaje mi się, że to właśnie Unia była..
janniko napisał(a):widziałem tam tylko wielką czarną dziurę i wydaje mi się, że to właśnie Unia była..

.png)
.png)
hepik napisał(a):Ostatni sondaż:
janniko napisał(a):W III Rzeszy też większość popierała Hitlera.
Na Kubie też większość popierała Fidelka
W Moskalowie też większość (a właściwie wszyscy..) popierali Breżniewa
bo i tak mi już za ten naród wstyd...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.