.png)
claude napisał(a):Nie bardzo rozumiem po co tak rozdzierasz szaty , wiekszosci nie przekonasz ze UE jest takie strasznie zle - patrz Libertas. A Tobie jesli jest tak strasznie zle w tym ukladzie , coz , obok wolna od glupoty Bialorus - wyjezdzaj i nie jecz
.png)
.png)
janniko napisał(a):
Nie bardzo wiem co glosi Libertas, bo gdy tylko zobaczyłem kto wchodzi w skład jej przedstawicieli, to omijam ich wypowiedzi dużym łukiem.
Pisałem już wielokrotnie, że popieram UPR i p. J.K.Mikke.
.png)
jacky6 napisał(a): ... czy można uznać za niemożliwy akces JKM do Libertas ?
.png)
claude napisał(a):Nie bardzo rozumiem po co tak rozdzierasz szaty , wiekszosci nie przekonasz ze UE jest takie strasznie zle - patrz Libertas. A Tobie jesli jest tak strasznie zle w tym ukladzie , coz , obok wolna od glupoty Bialorus - wyjezdzaj i nie jecz
.png)
.png)
jacky6 napisał(a):Na Boga! Gdzie my żyjemy."[/color]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
.png)
telclaude napisał(a):Nikomu nie mam zamiaru zatykac buzi (sorry jesli to tak odebrales) ale troche mnie denerwuja takie narzekania , rozumiem ze cos sie nie podoba , zmieniam kraj albo zostaje w nim , angazuje sie w jakims ruchu politycznym i dzialam na rzecz jakis zmian a same zawodzenie jakos do mnie nie trafia.
Jestem zwolennikiem UE, widze w tym wiecej "+" niz "-" a z tego co wiem to w PL ciagle ( w zaleznosci od zrodel) liczba tych ktorzy sa za UE wynosi 50-60% ,sadze ze nie tak szybko zmienia sie te proporcje.
Jeslik chodzi o UPR i p. J.K.Mikke to niezmiennie, od lat popracie dla nich i ich pogladow oscyluje na poziomie 1% i nic nie wskazuje aby to mialo sie zmieniec.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.