piotr3005 napisał(a):Janniko!!! Chciałbym zaznaczyć, że najpierw powinieneś nauczyć się słuchać i czytać Piotr A.
Drogi kolego Piotrze, hm... te słowa właściwie powinieneś skierować do siebie.
Proszę cię bardzo, zapoznaj się z poniższym dysputem (na innym forum), a będziesz wiedział co miałem na myśli:
1.
http://www.poloniainfo.se/forum/temat.php?temat=19455
A tutaj z kolei szersza dyskusja na ten temat, tyle, że po angielsku:
2.
http://www.poloniainfo.se/forum/temat.php?temat=19455
A na przyszłość zanim kogoś oskarżysz o brak kompetencji, to sam zbadaj swoje, bo na głupka wyjdziesz (zauważ, że użyłem czasu przyszłego i nie mam zamiaru cię obrazić

).
Dzięki za zwróceni mi uwagi, mogłem od razu przytoczyć te linki i było by bardziej zrozumiałe to, co piszę. A poruszyłem tylko aspekt prostytucji, bo wiadomo, że tzw. "handel kobietami" jest przestępstwem i bez tego prawa.. podlega w każdym cywilizowanym państwie kodeksowi karnemu. Ale tu nie chodzi o handel kobietami, lecz o "handel kobiecym ciałem".
I to się nazywa hipokryzja!
Czego wy do psiej dupy jasnej bronicie panowie!?
Skoro was finansowe argumenty nie przekonują, to trudno.
A jakie wy macie kontrargumenty?!
Piszcie konkrety, a nie przypowiastki indiańskie o miłości i otwartości.
To już słyszałem od pewnego hiPOkryty!
Polityka miłości... he he he.. no cóż... dymanie kogoś w zadek też niektórzy nazywają wyrazem miłości.. a niektórzy to nawet lubią jak ich się w ten sposób "ukocha"!
Ja niestety do nich nie należę i sam też nikogo w tyłek dymać nie mam ochoty.
Skoro wy tacy wyluzowani - to proszę bardzo, ale nie zmuszajcie do tego innych!
pozdro do jasnej psiej zafajdanej dupy!
Naprawdę, ta "elita" aż tak mnie nie wkurza, jak ci którzy kij wie czemu jej bronią, poddańczo nastawiają zadki, pieją z zachwytu i ochrzaniają tych, którzy takich perwersji ośmielają się nie lubić!
PS
A co do partii, to mam swoich faworytów. Oczywiście są nimi UPR.
Co prawda miałem pewne zastrzeżenia do pana Korwina, ale cóż.. nikt nie jest bez skazy.. nawet JA!...