Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Europą rządzą idioci i hipokryci - niedługo wybory..

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.05.2009 07:46

Goście jak się patrzy tylko głosować.
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 29.05.2009 07:53

Czy tu też będzie cisza wyborcza?
Kto wygłosi orędzie?
jan_s1
Koneser

Postnapisał(a) jan_s1 » 29.05.2009 08:40

gordipi napisał(a):I dlatgo POpierajmy głosowanie. Pamiętajcie, że ten który nie pójdzie do wyborów oddaje głos na tego, którego nie chciałby widzieć w Europarlamencie; :?

Ja w ogóle nie chciałbym widzieć Europarlamentu.
A co do głosowania, to zachęcam, aby wszyscy ci, którzy nie znają się na polityce zostali w domu.
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 29.05.2009 09:33

jan_s1 napisał(a): Ja w ogóle nie chciałbym widzieć Europarlamentu.
A co do głosowania, to zachęcam, aby wszyscy ci, którzy nie znają się na polityce zostali w domu.

Ja napewno zostanę, bo w polityce to jestem zupełna noga - bo tak patrzę i dumam i ni ch.. z tego wszystkiego ne razumem!
Banda prymitywnych słomiaków pcha się na solony, żeruje na ciężkiej pracy naiwniaków, a naród im przyklaskuje..
Ja pierdziu.. nic nie kumam z polityki!!!
:devil:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.05.2009 10:26

Trzeba było,dziadki, w 89-tym nie głosować.
Komuna dalej byłaby u władzy,wszyscy mieliby pracę ,na UE nikt by w Polsce nie narzekał ,wprowadzeniem euro nie straszył ...a Hupka i Czaja czy Erica Steinbach,co za różnica ?:wink:
bonar
Cromaniak

Postnapisał(a) bonar » 29.05.2009 11:44

janniko napisał(a):

Ja napewno zostanę, bo w polityce to jestem zupełna noga - bo tak patrzę i dumam i ni ch.. z tego wszystkiego ne razumem!
Banda prymitywnych słomiaków pcha się na solony, żeruje na ciężkiej pracy naiwniaków, a naród im przyklaskuje..

POzostanie w domu, to oddanie głosu na POpaprańca, którego wybiorą klakierzy, w zamian łaskawie otrzymając POzwolenie na zbieranie boso PO ściernisku kłoska pszeniczne.

Tak już wybierali dzisiejsi pradziadkowie, wówczas młodość, maszerując niosła czerwone sztandary,- i wybrała - komunę :(, kto dzisiaj pamięta o ogłupiającej wówczas propagandzie.
Czy historia niczego nas nie nauczyła? Dlaczego tak łatwo dajemy sobą manipulować?!
I tutaj czekam - troll coś napisze, bo musi :hearts:

Do wyborów należy iść i świadomie wybierać, by nie liczyć na okruch spadający z pańskiego stołu!

Ja się za swojego eurodeputowanego nie wstydzę!
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wojciech_Roszkowski
pablo2222
Cromaniak

Postnapisał(a) pablo2222 » 29.05.2009 12:07

bonar napisał(a):POzostanie w domu, to oddanie głosu na POpaprańca, którego wybiorą klakierzy, w zamian łaskawie otrzymając POzwolenie na zbieranie boso PO ściernisku kłoska pszeniczne.

Tak już wybierali dzisiejsi pradziadkowie, wówczas młodość, maszerując niosła czerwone sztandary,- i wybrała - komunę :(, kto dzisiaj pamięta o ogłupiającej wówczas propagandzie.
Czy historia niczego nas nie nauczyła? Dlaczego tak łatwo dajemy sobą manipulować?!
I tutaj czekam - troll coś napisze, bo musi :hearts:

Do wyborów należy iść i świadomie wybierać, by nie liczyć na okruch spadający z pańskiego stołu!

Ja się za swojego eurodeputowanego nie wstydzę!
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wojciech_Roszkowski

To teraz odpowiedz skąd masz pewność, że jakaś partia x nie prowadzi medialnej manipulacji? Która to jest najlepsza? Pamiętasz jak zaczynała samoobrona? Na jej hasła dało się nabrać setki tysięcy a może miliony obywateli RP. Co z tego wyszło i jakie mieli faktycznie intencje już się dowiedzieliśmy.
Czy udzielisz mi odpowiedzi która partia nie manipuluje? Ja nie mam pojęcia na kogo oddać głos.
bonar
Cromaniak

Postnapisał(a) bonar » 29.05.2009 13:05

Czy tak trudno odróżnić propagandę od rzeczowych zapowiedzi?
To wszystko co dzieje się w naszym kraju (i nie tylko przed wyborami), tolerowane przez jednych-napiętnowane przez drugich, powoduje frustrację i zobojętnienie, w konsekwencji dając poparcie cwaniakom i malwersantom dóbr naszych-wspólnych! Im, o to w sumie chodzi, byśmy zobojętnieli i ślepo głosowali przeciwko oszołomom i rozrabiakom, nazywając ich karłami i kaczymi kuprami.
Oj, gdyby oni, jedynie uczciwi, znaleźli "haka" na kaczki,... już widzę ten skowyt Stefanka i plucie po ekranie, choć zauważyć należy opamiętanie kaczki donalda i zdjęcie Stefanka z wizji (ekran czysty, nie muszę wycierać).
W każdej kampanii zdarzają się strzały ślepakami, nie znaczy to, by płynąć z potokiem śmieci.
Dobrym przykładem niech będzie posiedzenie rady (...) gdzie jednogłośnie podjęto uchwałę, która to okazała się być nie trafioną z ekonomicznego punktu widzenia, a w gorącej kampanii wyborczej wyciąga się jednego z nich i stawia się mu zarzut narażenia firmy (...) na straty, - trafiony ślepakiem?
Wszyscy się nie załapiemy wykorzystując luki prawne,- a co z uczciwymi, co z patriotami!?
Zapewniam, tacy też żyją w naszym pięknym kraju i czują się z tym dobrze.
pablo2222
Cromaniak

Postnapisał(a) pablo2222 » 29.05.2009 13:46

Wydaje mi się bonar, że nie jesteś obiektywny. PIS tak samo jak PO stosuje manipulacje i zagrywki socjotechniczne. Ty akurat stajesz po stronie PIS, ktoś inny PO...
Do jasnej ... czy w Polsce już nie ma nic prócz PO i PIS, że o SLD, PSL i co tam jeszcze nie wspomnę.
jerzyk
Globtroter

Postnapisał(a) jerzyk » 29.05.2009 14:06

Wybory 07.06 to ściema dla ludzi uzależnionych od TV ja wybieram SIEBIE i jadę na wycieczkę
poz
jan_s1
Koneser

Postnapisał(a) jan_s1 » 29.05.2009 14:41

janniko napisał(a):

Jak widzę, od pewnego czasu założyłeś maskę ludowego prymitywa. :wink: Chyba lepiej Ci było bez maski. :lol:
jan_s1
Koneser

Postnapisał(a) jan_s1 » 29.05.2009 14:43

pablo2222 napisał(a):Do jasnej ... czy w Polsce już nie ma nic prócz PO i PIS, że o SLD, PSL i co tam jeszcze nie wspomnę.

Poszukaj dobrze, to na pewno znajdziesz.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.05.2009 16:46

pablo2222 napisał(a):Do jasnej ... czy w Polsce już nie ma nic prócz PO i PIS, że o SLD, PSL i co tam jeszcze nie wspomnę.

Była ściąga dla Zebika :wink: więc niech będzie i dla Pablo :wink: :lol:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Partie_polityczne_Polski
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 29.05.2009 17:38

Janie_si
Tu nie chodzi o maskę, lecz o łopatkę, którą ktoś mi zwędził...
Wiaderko już mam..
A poza tym ciasno się zrobiło, ktoś mi wszystkie misternie wyklepane babki rozpindrzył, wszyscy się przekrzykują i generalnie idę obejrzeć bajkę..
pablo2222
Cromaniak

Postnapisał(a) pablo2222 » 29.05.2009 18:24

jan_s1 napisał(a):

Poszukaj dobrze, to na pewno znajdziesz.

Jak znajdę PIS to znaczy że dobrze poszukałem?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Europą rządzą idioci i hipokryci - niedługo wybory.. - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone