.png)
aleksandra6400 napisał(a):Ile taniej można kupić?
JackDaniels;) napisał(a):na początku czerwca przekroczy 4,60
demi napisał(a):po Euro będizemy tak przesyceni walutą Euro, że zejdzie ona zapewne grubo grubo poniżej dzisiejszych notowań
JackDaniels;) napisał(a):a ja dziś kupiłem 1000 ojro na wakacje po 4,17 pln prawdopodobnie w czerwcu ma być powyżej 4,50
nimm2 napisał(a):aleksandra6400 napisał(a):Ile taniej można kupić?
10 grJackDaniels;) napisał(a):na początku czerwca przekroczy 4,60
no mam nadzieje ze sie mylisz... chociaz jesli grecy wyjda z euro (co chyba nawet jest juz przesadzone) to kto wie? mozliwe...
a moze wtedy zamiast euro bedzie lepiej zabrac dolary?demi napisał(a):po Euro będizemy tak przesyceni walutą Euro, że zejdzie ona zapewne grubo grubo poniżej dzisiejszych notowań
ta pilkarska imrezka chyba nie bedzie miala duzego wplywu na cene waluty...
nimm2 napisał(a):aleksandra6400 napisał(a):Ile taniej można kupić?
no mam nadzieje ze sie mylisz... chociaz jesli grecy wyjda z euro (co chyba nawet jest juz przesadzone) to kto wie? mozliwe...
a moze wtedy zamiast euro bedzie lepiej zabrac dolary?demi napisał(a):po Euro będizemy tak przesyceni walutą Euro, że zejdzie ona zapewne grubo grubo poniżej dzisiejszych notowań
.png)
pawelh napisał(a):Moim zdaniem to jak zwykle spekulacje a sytuacja temu tylko sprzyja i jest pretekstem .Tracimy do UAH tracimy do CZK czy nawet HUF itd.to by oznaczało,że np gospodarka Ukrainy czy Węgier to niby taka super i niezależna od zawirowań
.png)
JackDaniels;) napisał(a):nimm2 napisał(a):aleksandra6400 napisał(a):Ile taniej można kupić?
tylko gdze ty zapłacisz tymi dolaramiCro to nie Ukraina
.png)
sviva napisał(a):mówiłem, pisałem, że im bliżej euro tym waluta droższa będzie...
i wcale po tych piłkoszaleństwach wiele w dół nie pójdzie bo to sytuacja w Grecji i Hiszpanii bardziej kreuje kurs waluty.
.png)
.png)
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne