zebik napisał(a):Czechy-Portugalia - 1:2
Niemcy-Grecja - 3:0
Hiszpania-Francja -1:1 (mecz w normalnym czasie gry) ale wejdzie Hiszpania
Anglia-Włochy - 1:0
Typy na wszystkie ćwierćfinały i możecie ściągać.![]()
![]()
![]()
.png)
Raul73 napisał(a):kamil1929 napisał(a):Raul73 napisał(a):Hiszpania - Francja 0:1
Dobrze, że jutro mam imprezę, to nie będę musiał tej tiki-taki oglądać - mam nadzieję ostatni raz na tych mistrzostwach
To Ty jestes Raul i tiki taki nie lubisz![]()
Hiszpania-Francja 1-0
Jak Raul grałw reprezentacji, to o tiki-tace nikt nie słyszał. I wtedy La Roja grała pięknie (chociaż pechowo). Pięknie grali też na ME 2008 (chociaż już bez Raula).
Tiki-takę wymyślono w Barcelonie. I o ile to w początkowych latach dawało jakieś efekty, to w ostatnich 2 latach stało się żenująco nudne. Wolę futbol bezpośredni, dynamiczny, widowiskowy (w stylu np. Realu). Od tej klepanki niedobrze mi się robi. Dodajmy do tego kompletny brak formy reżysera tiki-taki Xaviego - i nuda kompletna - patrz mecz z Chorwacją!
No moze nudne ale skuteczne...Wiem katalonska klepanka kibicow z Madrytu meczy powody znane...ale dzis graja do jednej bramki...Ja jako kibic Barcelony ma szacunek do Ikera i Raula...dla mnie mega gwiazda...

Raul73 napisał(a):Ani i inni - jeśli chcecie o tym porozmawiać, to w innym temacie, bo tutaj trochę OT robimy
.png)
.png)
Raul73 napisał(a):
Dobrze, że jutro mam imprezę, to nie będę musiał tej tiki-taki oglądać - mam nadzieję ostatni raz na tych mistrzostwach
Nie jestem fanem gry bezmyślnej, tak samo jak nie jestem fanem bezmyślnych postów - myślę, że wiesz, o co chodzi.
No, ale jeśli kjtoś porównuje Polskę za Engela do Realu Mourinho - to ja nie mam pytań
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.