beatabm napisał(a):...kierunek pełne morze![]()
To jest to co tygrysy lubią najbardziej
nie wiem gdzie bywacie...ale ani pół tygrysa tam nie widziałem
.png)
słoma79 napisał(a):beatabm napisał(a):...kierunek pełne morze![]()
To jest to co tygrysy lubią najbardziej
nie wiem gdzie bywacie...ale ani pół tygrysa tam nie widziałemdelfinów też nie było

.png)
beatabm napisał(a):Jak to gdzie???Wszędzie
z Polski to i zapasy szybko topnieją a pokład staje się coraz bardziej pochyły....png)
gusia-s napisał(a):Ależ pokaz pływadeł
Możemy się tak bujać i bujać nigdzie się nie spiesząc
Krilo zdaje się nie jest fishpicnikiem, nie dają chyba ni rybki ni popitki, to zwykły rejsowy stateczek.
stąd porównanie...ale trzeba przyznać, że strasznie on za.....dużo węzłów robi .png)
płyniemy i płyniemy i płyniemy...nuda, nic się nie dzieje...krowa, kura, droga na Ostrołękę...do Korčuli jest cholernie daleko z Živogošće![]()
.png)
beatabm napisał(a):płyniemy i płyniemy i płyniemy...nuda, nic się nie dzieje...krowa, kura, droga na Ostrołękę...do Korčuli jest cholernie daleko z Živogošće![]()
Jakie daleko???![]()
![]()
Toż to nawet nie ma 30 mil, rzut beretem
Chyba w ładowni rzeczywiście pusto się zrobiło .... u, to wtedy bardzo daleko
![]()
![]()
Ten to chyba już czuł świąteczny klimat, jak choinka wystrojony
.png)
wysadzasz, odbierasz i spier...odpływasz...mimo tych delikatnych niedogodności już wiem, że dla mnie to numer jeden jak do tej pory w Cro
Korčula jest numerem jeden na poziomie morza 
.png)
Katerina napisał(a):na kolejny odcinek zapraszam w nowym roku...tymczasem do 2 stycznia można mnie spotkać na szlakach Gór Sowich gdyby się ktoś wybierał...Sretna Nova Godina
To nie pocycasz z nami na Queen w moim przedsylwestrowym odcinku

.png)
.png)
beatabm napisał(a):Baw się dobrze w tych górach i ratowników nie wzywaj, pamiętaj że w górach zachodzi słońce i robi się ciemno![]()
![]()
Żartuję oczywiście
Pozdrów góry
pozdrowię.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży