yzedef napisał(a):Bry
Dziś dojechała do mnie w ramach przedłużenia firmowej umowy nowa słuchawka. Wybór padł na Samsunga S6 Edge.
Nie zgadniecie ale telefon fabrycznie nowy, ze wszystkimi naklejkami z IMEI itp. na bank nie otwierany, zafoliowany no i co ? i kupa bo uwalony i nie do uruchomienia!. Dla mnie maskara że nie mają kontroli jakości i coś takiego z taśmy zeszło... wcale się nie dziwię że mieli akcjie z najnowszym Notem.
Niedawno padł mi dzieciaków LED 2,5 roczny (pół roku po gwarancji) też tej marki. Model więc nie jakiś stary i gdyby nie allegro i forum elektroda to pewnie byłby na elektorśmieciach bo Samsung do poprzednich modeli to już części przecież nie musi produkować
. Czas najwyższy skreślić tą markę za fatalne podejście do aftersales.
Podróba. Kupuje w ciemno rzeczy tylko tej firmy. Spośród pierdyliona rzeczy agd i elektroniki jakie przewinęły się przez dom tylko samsung był trwały, solidny i służył bezawaryjnie wiele lat.
Namawiałem dziecię na samsunga, kupiła jabłuszko. Po roku totalna rozwałka.
Kupiłem wieże philipsa. Dwa lata i śmiecie. W środku okazało się totalną chińszczyzną (nie z fabryki Philipsa w Chinach tylko chińskie), tylko na obudowa była z naklejką philips.
Dzień dobry.
Jest takie powiedzenie czekaj tatka latka.

.png)
.png)

.png)
.png)

.png)