Janusz Bajcer napisał(a):Dzień dobry![]()
Na razie nie pada
W Koszycach piękny dzionek się zapowiada , są chmurki , ale słoneczko świeci
Dzień dobry
.png)
.png)

.png)
Vjetar napisał(a):
Teoretycznie mam czas nawet do wiosny, ale...
Jesienne Dzień dobry.
.png)
walp napisał(a):Wind of change wieje nadal i z końcem miesiąca z "Trójką" pożegna się Michał Nogaś, który prowadził
ceniony także przez specjalistów, autorski program "Z najwyższej półki" oraz "Trójkowy znak jakości",
audycję poświęconą literackim nowościom.
Wcześniej "wywiało" Jerzego Sosnowskiego, Marcina Zaborskiego, a ostatnio Małgorzatę Spór i Annę Zaleśną.
No cóż idzie nowe ... ale czy lepsze ...![]()
![]()
maniust napisał(a):Już zapomniałem jak wygląda słońce nad Gdańskiem.
kaszubskiexpress napisał(a):Co siedzi w głowie młodej kobiety, która wychodzi z psem raz na kilkanaście godzin a ten już nie daje rady, więc sika w windzie.
Pewnie siedzą w tej glacy przeceny i inne promocje.
.png)
.png)
auto_gt napisał(a):
Dzisiaj 19 st C w Rzeszowie i Leżajsku ,a nie zapowiadali .
Na wiosnę i ja zmieniam auto na nowe co przyjadę to 5-10 stówek w serwisie zostawię , tym razem zawór sterowania turbiną .
Kupie nowy to bedę płacił ratę ale wiem że mam nowy .
cel Sportage / Rav 4 w każdym razie SUV jakiś .
Kia kusi 7 letnią gwarancją na wszystko ! ?
Dień dobry złota Polska jesień .
.png)
Vjetar napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):Co siedzi w głowie młodej kobiety, która wychodzi z psem raz na kilkanaście godzin a ten już nie daje rady, więc sika w windzie.
Pewnie siedzą w tej glacy przeceny i inne promocje.
Stanisław Anioł czuwa.![]()

.png)
walp napisał(a):Wind of change wieje nadal i z końcem miesiąca z "Trójką" pożegna się Michał Nogaś, który prowadził
ceniony także przez specjalistów, autorski program "Z najwyższej półki" oraz "Trójkowy znak jakości",
audycję poświęconą literackim nowościom.
Wcześniej "wywiało" Jerzego Sosnowskiego, Marcina Zaborskiego, a ostatnio Małgorzatę Spór i Annę Zaleśną.
No cóż idzie nowe ... ale czy lepsze ...![]()
![]()
Vjetar napisał(a):Dobra zmiana.
Jako stary słuchacz pamiętam, że to nie pierwszy raz.
Był czas, że nie miałem swojego radia. Nie znalazłem niczego zamiast.
Trzeba przeczekać.
yzedef napisał(a):Bry
Dziś dojechała do mnie w ramach przedłużenia firmowej umowy nowa słuchawka. Wybór padł na Samsunga S6 Edge.
Nie zgadniecie ale telefon fabrycznie nowy, ze wszystkimi naklejkami z IMEI itp. na bank nie otwierany, zafoliowany no i co ? i kupa bo uwalony i nie do uruchomienia!. Dla mnie maskara że nie mają kontroli jakości i coś takiego z taśmy zeszło... wcale się nie dziwię że mieli akcjie z najnowszym Notem.
Niedawno padł mi dzieciaków LED 2,5 roczny (pół roku po gwarancji) też tej marki. Model więc nie jakiś stary i gdyby nie allegro i forum elektroda to pewnie byłby na elektorśmieciach bo Samsung do poprzednich modeli to już części przecież nie musi produkować
. Czas najwyższy skreślić tą markę za fatalne podejście do aftersales.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko