podobno, my biali jak do Chin zajechali to się wszystko rozstępowało na drodze tak biały jedzie ...
.png)
Bocian napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/kraj/meller-polacy-smierdza-potem-kiedy-tylko-robi-sie-,1,5520767,wiadomosc.html
Dobry artykuł na ciepłe dzień dobry
auto_gt napisał(a):Połowa społeczeństwa , kąpie się raz na tydzień, i nie wie co to jest to :
.
Święta prowda, Tyż prowda i Gówno prowda
Codzienne mycie całego ciała było zwyczajem połowy badanych, a codzienne mycie
głowy - blisko 40%.
Kiepura napisał(a):Taki artykuł można spokojnie napisać o Francuzach, Włochach, Chorwatach, czy Żydach. Ostatnio nawet o Niemcach. A kasa leci...
Tylko co z tego.
Kiepura napisał(a):Byłem w zeszłym roku, jeżdziłem metrem i czym się dało w największe upały. Poza incydentami niczego takiego nie zauważyłem. Zresztą jak się przejdzie godzine po ulicy w trzydziestopniowym upale w polskich warunkach klimatycznych, to nawet prysznic przed wyjściem i najlepszy dezodorant nie pomoże.
Kiepura napisał(a):Ale opieranie swoich sądów na podstawie badań marketingowych producentów mydła czy wypocin dziennikarzyny nie jest dobre.
.png)
.png)
weldon napisał(a):
Dwie burze przeszły nad Warszawą, z piorunami, a teraz wieje tak, jakby miała trzecia przejść

.png)
Bocian napisał(a):Pewnie w Siemensach będzie.
kaszubskiexpress napisał(a):A w Gdańsku ostra burza, ale już po.
Widziałem najbardziej spektakularną chmurę szelfową w swoim życiu, aż szkoda, ze nie miałem jakiegoś pstrykacza.
.png)
weldon napisał(a):
Widziałem najbardziej spektakularną chmurę szelfową w swoim życiu, aż szkoda, ze nie miałem jakiegoś pstrykacza.
.png)
auto_gt napisał(a):
coś ty tam Leon narozrabiał w ten weekendże Posejdon taki zły
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko