Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 22.04.2013 17:45

Serce w pasy napisał(a):... w zoologicznym zostawiłem 2 stówy to insza inszość :)

Materialista :roll:

:D

Podłoga wyschła? No bo teraz jest szansa, że się nie rozeschnie ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.04.2013 17:47

Podłoga schnie cały czas. Teraz po roku od cyklinowania deski wyginają się w drugą stronę.
Pies w domu spać nie będzie :)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 22.04.2013 18:28

Ja nie mam na myśli spania :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.04.2013 18:30

Co za tym idzie nie będzie mieć możliwości zrobienia tego co masz na myśli :)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 22.04.2013 18:42

U mnie by nie przeszło. Kiedyś próbowaliśmy, ale to nas ... przerosło :D

Najgorsze są koty, bo potrafią zająć dla siebie całe łóżko i kołdrę zabrać :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.04.2013 18:47

Koty są dobre tylko się długo grillują :lol:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 22.04.2013 19:19

Te marcujące to niech się grillują długo ;)
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 22.04.2013 19:57

auto_gt napisał(a): takie oczko daje świetny klimat w ogrodzie , jeśli jest większe , to jakaś żabka się zadomowi , to ważki przylatują , wspaniale jest odpocząć w takim kumkanym towarzystwie :wink:

....ja najlepiej lubię oglądać jak ptaki w upalne dni przylatują napić się ,a te mniejsze robią sobie kąpiel w mini strumyku ,żabki oczywiście też są :lol:
Oczko wyczyszczone ,teraz ryby w beczce 3 dni posiedzą zaczym trafią do oczka :wink:
Ostatnio edytowano 23.04.2013 12:57 przez mervik, łącznie edytowano 1 raz
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 22.04.2013 19:58

Serce w pasy

200 stówy , ja tyle szczęścia nie miałem :cry:

1 -sza sunia shih tzu odeszła po miesiącu ... 2 -ga po 5 miesiącach na parwowirozę (po 400) , odpuściłęm kupowanie kundli , kupiłem 3 -cią w hodowli Złoty Lotos w Rzeszowie z rodowodem za 1300 zł Artinę i jest z nami do dzisiaj już 7 lat , jak ją przywiozłem dzieci płakały ... ze szczęścia .

weldon koty ...

Leci taki program o ujarzmianiu kotów , lubię koty ale . w tym programie ten łysy z brodą ujarzmiacz kotów raz poświecił w zaciemnionym pokoju lampą UV - na wersalce , łóżku w sypialni był mocz kotów ! świecił na seledynowo , jest ciężko usuwalny , nawet na wannie były znaki i powiedział że zwykłe mycie tego nie usunie bo po to znaczy teren żeby był zaznaczony trwale ...

Nie chcę tu nic sugerować ,ale ja bym poświecił taką lampą UV w celu zbadania tego co nie widać gołym okiem ....

niestety z pieskami też nie ma miodzio - wpadnie do domu podniesie nogę na futrynę i .... taki urok .
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.04.2013 20:07

auto_gt napisał(a):
Serce w pasy

Za psa z rodowodem z hodowli dałem 650zł, a za dodatki w zoologicznym dałem 200zł
Dodatki tzn miski, smycz, szczotkę do sierści, karmę na miesiąc itd.
Dlatego kupiłem z rodowodem z hodowli by nie było takich historii jak u Ciebie.
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 22.04.2013 20:17

Serce w pasy napisał(a):
auto_gt napisał(a):
Serce w pasy

Za psa z rodowodem z hodowli dałem 650zł, a za dodatki w zoologicznym dałem 200zł
.

To dobrze , mając orginalne geny unika się chorób , ale też wad w psychice , w zachowaniu pies jest bardziej przewidywalny i ułożony , pies skrzyżowany może z nienacka skoczyć z zębami np na małe dziecko bo podeszło do niego pogłaskać ...i takie tam .

mervik napisał(a):....ja najlepiej lubię oglądać jak ptaki w upalne dni przylatują napić się ,a te mniejsze robią sobie kąpiel w mini strumyku ,żabki oczywiście też są :lol:
Oczko wyczyszczone ,teraz ryby w beczce 3 dni posiedzą zaczym trafią do oczka :wink:

wspaniałe ... aż mnie nasżło takie zrobić ...
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 22.04.2013 20:25

auto_gt napisał(a):
wspaniałe ... aż mnie nasżło takie zrobić ...

.... proponuję z filtrem do wody i będzie mała kaskada :wink:
Ostatnio edytowano 23.04.2013 12:54 przez mervik, łącznie edytowano 1 raz
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 22.04.2013 20:31

auto_gt napisał(a):... w sypialni był mocz kotów.

Uważaj, tematy związane z uryną są ostatnio niepopularne ;)

Kotów to tak, dlatego mam same kotki :D

Jak się kot, za przeproszeniem, zeszczy, to nie trzeba świecić - smród jest taki, że już powstały całe witryny
lub tematy na forumach, poświęcone wywabianiu zapachu kociego moczu :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.04.2013 20:38

Sunia słodka wszędzie za mną chodzi, ale i piszczy jak ją gdzie zostawię na chwilę. Pierwsze dwie noce będą ciężkie..... dla sąsiadów :)
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 22.04.2013 20:40

Serce w pasy napisał(a):Sunia słodka wszędzie za mną chodzi, ale i piszczy jak ją gdzie zostawię na chwilę. Pierwsze dwie noce będą ciężkie..... dla sąsiadów :)

Dla was też , jak wam będzie drapać całą noc w drzwi :wink: , uważaj też bo potrafią ukraść takiego szczeniaka i na giełdę .
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko