chwila ciszy i zaraz po zabawie Sudocremem

.png)
twister07 napisał(a):bo to łobuz taki, ze szoktylko chodzi i patrzy co by tu zmajstrować
brak mi słów
chwila ciszy i zaraz po zabawie Sudocremem![]()
.png)
Jolanda napisał(a):No to jesteśmy umówioneFajnie cieszę się..........tylko kwestia kiedy
To juz wam zostawiam,narazie miłego dziona życzę wszystkim,bo mój drób dawno już przypomniał że jest gotowy(dobrze ze się nie sfojerował)postęp techniczny czuwa
.png)
Muliness napisał(a):Czy ten krem po zetknięciu z wodą się mazał? hyhy Bo patrzę ze maluch sobie nie szczędził hehehe i wartstwa jest spora;)
.png)
Muliness napisał(a):Jolanda napisał(a):No to jesteśmy umówioneFajnie cieszę się..........tylko kwestia kiedy
To juz wam zostawiam,narazie miłego dziona życzę wszystkim,bo mój drób dawno już przypomniał że jest gotowy(dobrze ze się nie sfojerował)postęp techniczny czuwa
Miłego dnia Jola ja może też wyjdę na jakiś spacerek , przeciera się a Głupawki już dstaje od tego siedzenia.
.png)
twister07 napisał(a):poszło pół dużego opakowaniazszedł po podwójnym myciu najpierw mydełkiem, a później żelem do kąpieli... ale ciężko było
a jaka podłoga w zasięgu jego rączek była fajna... ehh
.png)
Muliness napisał(a):Jolanda napisał(a):No to jesteśmy umówioneFajnie cieszę się..........tylko kwestia kiedy
Miłego dnia Jola ja może też wyjdę na jakiś spacerek , przeciera się a Głupawki już dstaje od tego siedzenia.
.png)
Muliness napisał(a): Tego mi wałśnie brakuje moje dziecie już jest na tyle duże ze nie wrzuca mi okularów do sedesu ale jak sobie przypomnę tamte lata;)
Człowiek był wkurzony ale teraz za tym tęskni:)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko