Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
twister07
Cromaniak

Postnapisał(a) twister07 » 02.05.2010 08:21

bo to łobuz taki, ze szok ;) tylko chodzi i patrzy co by tu zmajstrować :lol: brak mi słów ;)

chwila ciszy i zaraz po zabawie Sudocremem :roll:
Obrazek
Jolanda
Cromaniak

Postnapisał(a) Jolanda » 02.05.2010 08:25

Dziewczyny fajnie się z wami gada :wink: ale obowiązki wzywają......... :evil: i tak sobie pomyślałam :idea: że może kiedyś byśmy sobie konferencyjne pogaduchy zrobiły :?: (na skypie lub na gadulcu) co o tym myślicie :?:
Muliness
Cromaniak

Postnapisał(a) Muliness » 02.05.2010 08:26

No Malina!!!!!! :lool:
Uwielbiam takie małe żywe srebra:):):)
Jest do wycałowania !!!- ale masz jazdę hehehhe spoko niedługo pójdzie do przedszkola to odpoczniesz
Ma chyba Twoje oczy:) Fajowy wybacz mu te ranne pobudki;)
twister07
Cromaniak

Postnapisał(a) twister07 » 02.05.2010 08:27

Jolanda napisał(a):Dziewczyny fajnie się z wami gada :wink: ale obowiązki wzywają......... :evil: i tak sobie pomyślałam :idea: że może kiedyś byśmy sobie konferencyjne pogaduchy zrobiły :?: (na skypie lub na gadulcu) co o tym myślicie :?:

ja się piszę ;)
Muliness
Cromaniak

Postnapisał(a) Muliness » 02.05.2010 08:27

Jolanda napisał(a):Dziewczyny fajnie się z wami gada :wink: ale obowiązki wzywają......... :evil: i tak sobie pomyślałam :idea: że może kiedyś byśmy sobie konferencyjne pogaduchy zrobiły :?: (na skypie lub na gadulcu) co o tym myślicie :?:

Możemy sie na pogaduchy umówić;)
Jolanda
Cromaniak

Postnapisał(a) Jolanda » 02.05.2010 08:29

twister07 napisał(a):bo to łobuz taki, ze szok ;) tylko chodzi i patrzy co by tu zmajstrować :lol: brak mi słów ;)

chwila ciszy i zaraz po zabawie Sudocremem :roll:
Obrazek
:D Jacie słodziutki taki..............tylko lizac :D Cherubinek mały..........śliczny ten twój synuś...........zresztą ja uważam że wszystkie dzieci nasze są i nie ma to tamto :wink: :D
Muliness
Cromaniak

Postnapisał(a) Muliness » 02.05.2010 08:31

Czy ten krem po zetknięciu z wodą się mazał? hyhy Bo patrzę ze maluch sobie nie szczędził hehehe i wartstwa jest spora;)
Jolanda
Cromaniak

Postnapisał(a) Jolanda » 02.05.2010 08:33

No to jesteśmy umówione :wink: Fajnie cieszę się..........tylko kwestia kiedy :?: To juz wam zostawiam,narazie miłego dziona życzę wszystkim,bo mój drób dawno już przypomniał że jest gotowy(dobrze ze się nie sfojerował)postęp techniczny czuwa :wink:
Muliness
Cromaniak

Postnapisał(a) Muliness » 02.05.2010 08:36

Jolanda napisał(a):No to jesteśmy umówione :wink: Fajnie cieszę się..........tylko kwestia kiedy :?: To juz wam zostawiam,narazie miłego dziona życzę wszystkim,bo mój drób dawno już przypomniał że jest gotowy(dobrze ze się nie sfojerował)postęp techniczny czuwa :wink:

Miłego dnia Jola ja może też wyjdę na jakiś spacerek , przeciera się a Głupawki już dstaje od tego siedzenia.
twister07
Cromaniak

Postnapisał(a) twister07 » 02.05.2010 08:39

Muliness napisał(a):Czy ten krem po zetknięciu z wodą się mazał? hyhy Bo patrzę ze maluch sobie nie szczędził hehehe i wartstwa jest spora;)

poszło pół dużego opakowania ;) zszedł po podwójnym myciu najpierw mydełkiem, a później żelem do kąpieli... ale ciężko było ;) a jaka podłoga w zasięgu jego rączek była fajna... ehh
twister07
Cromaniak

Postnapisał(a) twister07 » 02.05.2010 08:41

Muliness napisał(a):
Jolanda napisał(a):No to jesteśmy umówione :wink: Fajnie cieszę się..........tylko kwestia kiedy :?: To juz wam zostawiam,narazie miłego dziona życzę wszystkim,bo mój drób dawno już przypomniał że jest gotowy(dobrze ze się nie sfojerował)postęp techniczny czuwa :wink:

Miłego dnia Jola ja może też wyjdę na jakiś spacerek , przeciera się a Głupawki już dstaje od tego siedzenia.

miłego dnia dziewczyny :) ja też uciekam. do zobaczenia później :):)
Muliness
Cromaniak

Postnapisał(a) Muliness » 02.05.2010 08:43

twister07 napisał(a):poszło pół dużego opakowania ;) zszedł po podwójnym myciu najpierw mydełkiem, a później żelem do kąpieli... ale ciężko było ;) a jaka podłoga w zasięgu jego rączek była fajna... ehh

Tego mi wałśnie brakuje moje dziecie już jest na tyle duże ze nie wrzuca mi okularów do sedesu ale jak sobie przypomnę tamte lata;)
Człowiek był wkurzony ale teraz za tym tęskni:)

Chłopaki pouciekali jak temat moda i dzieci to nie ma po nich śladu:)
No to jak Panowie kto wyrusza dzisiaj w plener;)?
Ostatnio edytowano 02.05.2010 08:44 przez Muliness, łącznie edytowano 1 raz
twister07
Cromaniak

Postnapisał(a) twister07 » 02.05.2010 08:43

Muliness napisał(a):

miłego dnia dziewczyny :) ja też uciekam. do zobaczenia później :):)
twister07
Cromaniak

Postnapisał(a) twister07 » 02.05.2010 08:44

Muliness napisał(a): Tego mi wałśnie brakuje moje dziecie już jest na tyle duże ze nie wrzuca mi okularów do sedesu ale jak sobie przypomnę tamte lata;)
Człowiek był wkurzony ale teraz za tym tęskni:)

Olu przecież da się to jeszcze naprawić :):) Bierz męża i do dzieła ;)
Muliness
Cromaniak

Postnapisał(a) Muliness » 02.05.2010 08:46

twister07 napisał(a):Olu przecież da się to jeszcze naprawić :):) Bierz męża i do dzieła ;)

ooo nie hehehhe :D :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko