Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 02.05.2010 07:16

Dzień dobry :D i ja już na nogach........jak już nie śpimy to zapraszam na kawę :wink: twister07 mleko to do kawki :D ale u nas też była mgła już o 1szej w nocy się pojawiła........może będzie pogoda :?:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 02.05.2010 07:27

mariusz-w napisał(a): ...zobaczymy co dalej ?

Zaczęło padać ...

I jeszcze bardziej się zachmurzyło ... :evil:
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 02.05.2010 07:32

weldon napisał(a):
Po "Majówce"się wypogodzi :wink: ...........bo do pracy :evil:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 02.05.2010 07:33

YYaaa:) ale pospałam ale nic dziwnego jak tak leje ,ale mają dzieci pogodę na komuni ;(
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 02.05.2010 07:38

Muliness napisał(a):YYaaa:) ale pospałam ale nic dziwnego jak tak leje ,ale mają dzieci pogodę na komuni ;(
Olu.....może jak twoja córcia pójdzie to już będzie super pogoda :wink: Oby tak było,bo naprawdę szkoda tych dzieciaczków(u nas się przejaśnia)
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 02.05.2010 07:40

weldon napisał(a):
Jeszcze sobie popatrzę ... Mariusz, a ty używasz Firefoxa?
Bo jeżeli tak, to dorzuć sobie taki dodatek Exif Viewer.
Wtedy, pod prawym klawiszem, będziesz miał sporo informacji o parametrach zdjęcia.

... doszedłem dzięki temu,że zdjęcia wykonane (HP) w Cro. w 2006 r. mają datę 2005r ...miesiąc i dzień dobry ...ale rok nie. :) W 2005 nie miałem jeszcze HP.
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 02.05.2010 07:42

Jolanda napisał(a):Olu.....[/b]może jak twoja córcia pójdzie to już będzie super pogoda :wink: Oby tak było,bo naprawdę szkoda tych dzieciaczków(u nas się przejaśnia)

Znając moje szczęście bedzie albo taka sama albo jeszcze gorsza :) Ostatnio wymysliłam żeby zrobić krótki rękaw w albie i własnie nie mogę sie zdecydować. Marta ma albę do kościoła :evil: i sukienkę na dalszą częsc imprezy i zdjecia :D .Zreszta nie tylko Ona to jest tzw przymus a potem każdy robi jak mu się podoba
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 02.05.2010 07:47

mariusz-w napisał(a):... doszedłem dzięki temu,że zdjęcia wykonane (HP) w Cro. w 2006 r. mają datę 2005r ...miesiąc i dzień dobry ...ale rok nie. :) W 2005 nie miałem jeszcze HP.

:D :D :D
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 02.05.2010 07:47

weldon napisał(a):
mariusz-w napisał(a): ...zobaczymy co dalej ?

Zaczęło padać ...

Na zachodzie bez zmian ... zobaczymy jak długo ! ;) :)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 02.05.2010 07:48

Więcej optymizmu Olu :wink: a co do alb,to u nas też to wprowadzono i to już dosyc dawno, tylko moi szli jeszcze normalnie odziani :wink:
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 02.05.2010 07:51

weldon napisał(a):
mariusz-w napisał(a):... doszedłem dzięki temu,że zdjęcia wykonane (HP) w Cro. w 2006 r. mają datę 2005r ...miesiąc i dzień dobry ...ale rok nie. :) W 2005 nie miałem jeszcze HP.

:D :D :D

... mam nadzieję, że tam byliśmy !!! ... a nie sen to ... :lol:
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 02.05.2010 07:52

Muliness napisał(a):
Jolanda napisał(a):Olu.....[/b]może jak twoja córcia pójdzie to już będzie super pogoda :wink: Oby tak było,bo naprawdę szkoda tych dzieciaczków(u nas się przejaśnia)

Znając moje szczęście bedzie albo taka sama albo jeszcze gorsza :) Ostatnio wymysliłam żeby zrobić krótki rękaw w albie i własnie nie mogę sie zdecydować. Marta ma albę do kościoła :evil: i sukienkę na dalszą częsc imprezy i zdjecia :D .Zreszta nie tylko Ona to jest tzw przymus a potem każdy robi jak mu się podoba

...a kiedy ten dzień ? :)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 02.05.2010 07:53

Jolanda napisał(a):Więcej optymizmu Olu :wink: a co do alb,to u nas też to wprowadzono i to już dosyc dawno, tylko moi szli jeszcze normalnie odziani :wink:

U nas to jest lekka paranoja Idzie jedna klasa 10 dziewczynek i każda mama kuuje swoją albę według gustu portfela więc wyszło na to samo gdyby dziecko szło w sukience .Na imprezie wszystkie te dziewczynki mają sukienki bo co by nie powiedziec o albach na kolana nie powalają .
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 02.05.2010 07:53

Zdaje się, że to z Turcji wtedy wróciliśmy.
Miałem zdjęcia ze swojego aparatu, Kaśki, dwóch aparatów kumpla,
jeszcze jakiś znajomy mi dołożył, dwa, czy trzy telefony - kilka tysięcy zdjęć.
I, jak ostatni idiota, wrzuciłem to do jednego wora i zrobiłem selekcję po datach w exifach
i zmieniłem nazwy na kolejne!
Takiego miszmaszu w życiu nie widziałem.
Ale sobie wtedy roboty narobiłem :)

O, nie zauważyłem , ale tu o modzie gadacie?
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 02.05.2010 07:56

mariusz-w napisał(a):
...a kiedy ten dzień ? :)

aaa 23 Maja Czyli nie śpię od 5 rano suma sumarum Fryzjer i rózne tego typu atrakcje;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko