Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 01.05.2010 11:40

JacYamaha napisał(a):Może jakiś wspólny plener?
:wink:

Ty leć tego amerykańca sfocić, a nie o tem albo o tamtem się martwisz :wink: :D
Pada? Kiedyś to tlenek srebra rozpylali czy jakieś takie coś, to i pogodę potrafili zorganizować, a dziś?
Tylko wybieraj i wybieraj, jakby się sami nie mogli zdecydować :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.05.2010 11:42

No właśnie - jak tu się czegoś nauczyć jak ja przy instrukcji do aparatu zasnałem i dalej nie wiem czy S to sport czy nie...
a M to motoryzacja, że można zdjęcia samochodów pstrykać
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 01.05.2010 11:46

JacYamaha napisał(a):No właśnie - jak tu się czegoś nauczyć jak ja przy instrukcji do aparatu zasnałem i dalej nie wiem czy S to sport czy nie...
a M to motoryzacja, że można zdjęcia samochodów pstrykać

ulżyło mi ,że nie tylko ja jedna tak mam :wink:
a ten USS "KAUFFMAN" to mi się z hipermarketem kojarzy (nazwa).....Jacek leć moze sklep bezcłowy maja na pokładzie to pokup nam % i perfumy :lol: :lol: :wink: :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.05.2010 11:49

hajduczek napisał(a): ten USS "KAUFFMAN"

Ale teraz to zabij - nie wiem o co chodzi...?
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 01.05.2010 11:52

JacYamaha napisał(a):
hajduczek napisał(a): ten USS "KAUFFMAN"

Ale teraz to zabij - nie wiem o co chodzi...?

http://www.tvn24.pl/0,1654414,0,1,amerykanska-fregata-w-gdyni,wiadomosc.html no chyba o tego amerykańca chodzilo Piotrowi?
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 01.05.2010 11:58

No pewnie, że nie o Maxima w Gdyni :wink:

A zawsze jak do Gdańska przyjeżdżałem, to mi się chwalili takim lokalnym kanałem z informacjami :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.05.2010 12:42

No nie wiem - ten amerykaniec do 16 tylko otwarty a moja panna śpi słodko. Później nim zje...pojdziemy poszukać wiosny.
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 01.05.2010 13:56

:( Obejrzałam 1 i 3 część Piratów z Karaibów a drugiej nie mogę znaleźć i tak jak mi się 1 część spodobała 3 jest do bani;(
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 01.05.2010 14:06

Muliness napisał(a)::( Obejrzałam 1 i 3 część Piratów z Karaibów a drugiej nie mogę znaleźć i tak jak mi się 1 część spodobała 3 jest do bani;(

Nie popłakałaś się, jak odpływał w siną dal???
Tak to jest z tymi dalszymi częściami. Po obejrzeniu pierwszej apetyt rośnie, a realizacja nie spełnia oczekiwań.
Chyba tylko Władca Pierścieni spełnił oczekiwania.

A propos, to chyba wszędzie z tym Władcą i Biblią nie zdali egzaminu.
Pytali o streszczenie Biblii (??? też coś ???), a pytanie umieścili pod zdjęciem z Władcy Pierścieni.
No i dzieciarnia nie zdała egzaminu z "czytanie ze zrozumieniem i logicznego myślenia".
Jeszcze się rzucali, że, tak właściwie, to im się dodatkowe punkty należą :D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 01.05.2010 14:08

hajduczek napisał(a): przyswajam najlepiej wiedzę w praktyce....(już to kiedyś pisałam)a tak czytam czytam i coraz bardziej się nudzę i zazwyczaj szybko kończe ta teorię :(

Nie czytaj tych wszystkich bzdur technicznychtylko metodą prób i blędów :)
a co do pleneru w pierwszy wolny termin zgłaszam gotowość :)
Ostatnio edytowano 01.05.2010 14:15 przez Muliness, łącznie edytowano 1 raz
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 01.05.2010 14:12

weldon napisał(a):
Muliness napisał(a)::( Obejrzałam 1 i 3 część Piratów z Karaibów a drugiej nie mogę znaleźć i tak jak mi się 1 część spodobała 3 jest do bani;(

Nie popłakałaś się, jak odpływał w siną dal???
Tak to jest z tymi dalszymi częściami. Po obejrzeniu pierwszej apetyt rośnie, a realizacja nie spełnia oczekiwań.

Właśnie z małżonkiem przedyskutowałam kwestię jak można spitolić fabułę :) najpierw go przywiązała do słupa i uśmierciła a potem wylewa łzy . Jeśli chodzi o te filmy w kilku częsciach moje oczekiwania spełnia Potter im dalej tym lepiej . Władca Pierscieni może być ale są dłużyzny jak dla mnie;) Rzecz gustu:)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.05.2010 14:20

weldon napisał(a):A propos, to chyba wszędzie z tym Władcą i Biblią nie zdali egzaminu.

A wszystko przez radioaktywne biedronki :wink:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 01.05.2010 14:24

Jak się dowiedziałem, że kręcą Tolkiena, to nie mogłem się doczekać.
Jak tylko się pojawił, to nawet poleciałem z dzieckiem do takiej najgorszej wersji kina,
jaką jest multipleks. Taki kino-mcdonalds - błe ... ale tylko tam zdobyłem bilety.
Bożena nie chciała, bo to "dla dzieci". Dopiero po tym jak jej opowiedzieliśmy o filmie, jak poleciałem na bazar i przyniosłem DVD, to też stała się zagorzałą fanką.
Dlatego, już wspólnie, śledzimy Pottera, tym bardziej, że dziewczyny zaczytywały się w książkach.
Mnie na książki nie namówiły, ale filmy razem oglądamy.

Jakieś słońce zaczyna się pojawiać. Może jaki plenerek zaliczę?
Bym trochę metodycznie popróbował i pobłędował ;)
Żeby tylko chmurzyska się przesunęły :D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 01.05.2010 14:28

hyhy ja tylko małymi literkami napisze że najrówniejsze i najłatwiejsze światełko jest przy pochmurnym niebie Dlatego zakłądaj kurteczkę bierz aparacik i a wieczorem pochwalisz się co upolowałeś;)
Leszek W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek W » 01.05.2010 14:28

Ale za to autor testu udowodnił, że jest mądrzejszy od wszystkich. Co roku są kontrowersje wokół egzaminów zewnętrznych - był czas przywyknąć przecież :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko