Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 05.06.2011 10:37

Dzień dobry.
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 05.06.2011 11:24

BeJur napisał(a):
weldon napisał(a):Bardziej rozpuszczone, niż te donaldowe.
Mocno nieostre, ale tu widać, jak bardzo ...

nie żebym się czepiała, wiewiórka nieostra ok, ale ławka i babki nieruchome????

Dzień dobry

cześć Beata
czepiasz się Bea...czepiasz :lol: ..."dzień dobry" to nie miejsce na oceny zdjęć....tutaj dajemy złapaną chwilę nie zawsze dobrej jakość...ot dla przedstawienia faktu......bo jak tutaj zaczniesz (zaczniecie) oceniać to ja się kompletnie zamknę w sobie i już będę miała cykora cokolwiek wstawić :oops: :oops: ....więc umówmy się tutaj ,bez krytyki (pochwały ewentualnie mile widziane :lol: :lol: :lol: )

więc nie podlegająca ocenie składaneczka

oto "amant"pod wpływem ,który koniecznie chciał zdjęcie ..."mała nie bądź taka pstryknij mi fotę....dam ci łyka piwa".......zrobiłam ale pod warunkiem ,że jednak nie da mi piwa :lol: Obrazek

tak bez związku pozdro od naszej Czarbii

Obrazek

i jeszcze nowe letnie przyjaźnie Robiego

Obrazek

a to to ściana stajni w Młodzikowie,ale bardzo mnie urzekła :D

Obrazek

to taki miksik....trochę pod wpływem podwójnej dawki środka uspokojającego (oj rano było dość nerwowo)....ale teraz jest git....luzik....spooookój ....świat jest piękny...he...he...chyba przyćpałam :wink:kocham was :D :lol:

[size=9wszystko pod kontrolą][/size]
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 05.06.2011 11:26

Dzień dobry
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 05.06.2011 11:30

hajduczek napisał(a):....ale teraz jest git....luzik....spooookój ....świat jest piękny...he...he...chyba przyćpałam :wink: kocham was :D :lol:
...

:lol: nie ma to jak prozac :lol:

Cześć Violka :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 05.06.2011 11:32

Arek napisał(a):Dzień dobry

Arek słucham sobie Deep Purple - Burn i patrzę na Twój avatar..... cholera miga w rytmie muzyki :lool: od Violki mi się udziela :lool:
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 05.06.2011 11:36

Leszek Skupin napisał(a):
Arek napisał(a):Dzień dobry

Arek słucham sobie Deep Purple - Burn i patrzę na Twój avatar..... cholera miga w rytmie muzyki :lool: od Violki mi się udziela :lool:

Rzeczywiście.. 8O :lol:

Ja od rana męczę Narodni Radio :)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 05.06.2011 12:34

Dzień dobry
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 05.06.2011 13:04

BeJur napisał(a):nie żebym się czepiała, wiewiórka nieostra ok, ale ławka i babki nieruchome????

Prawie 700 mm ogniskowej, ciemno i pogoń za wiewiórka zrobiły swoje.

Mam też jakieś ostrzejsze, ale to, jako ciekawostkę pokazałem.

Dziś chamom wziąłem fistaszki, ale mnie olały i powiedziały, żebym bez chipsów i coli się nie pojawiał :D

I jeszcze paw mi próbował łomot spuścić.
Baba mnie namówiła, że jak mu strzelę migawką po oczach, to on ogon rozwinie.
A ten, jak głupi, ze skrzydłami i z pazurami na mnie skoczył :lol:

Mo i zaoszczędziłem 5 złotych, bo wystawę mi zamknęli przed nosem.

Jak się obrobię, to albo wam pawia puszczę, albo chociaż pokażę takiego z ogonem ;)

Mam z ogonem:

Obrazek
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 05.06.2011 13:39

Dzień dobry w upalne popołudnie 8)
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 05.06.2011 14:45

Dzień dobry 8)

W piękny , czerwcowy dzień . . .

W pachnącym , wypełnionym śpiewem ptaków ogrodzie . . .

Z "Dżemem" ( akustycznie ) w uszach . . .

Z zimnym , ulubionym Piwem w zasięgu ręki . . .

Świat piękny jest
:D :D :D :D :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 05.06.2011 15:08

hajduczek napisał(a):czepiasz się Bea...czepiasz :lol: ..."dzień dobry" to nie miejsce na oceny zdjęć....tutaj dajemy złapaną chwilę nie zawsze dobrej jakość...ot dla przedstawienia faktu......bo jak tutaj zaczniesz (zaczniecie) oceniać to ja się kompletnie zamknę w sobie i już będę miała cykora cokolwiek wstawić :oops: :oops: ....więc umówmy się tutaj ,bez krytyki (pochwały ewentualnie mile widziane :lol: :lol: :lol: )

Zależy kto ocenia.....
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 05.06.2011 16:13

anakin napisał(a):
hajduczek napisał(a):czepiasz się Bea...czepiasz :lol: ..."dzień dobry" to nie miejsce na oceny zdjęć....tutaj dajemy złapaną chwilę nie zawsze dobrej jakość...ot dla przedstawienia faktu......bo jak tutaj zaczniesz (zaczniecie) oceniać to ja się kompletnie zamknę w sobie i już będę miała cykora cokolwiek wstawić :oops: :oops: ....więc umówmy się tutaj ,bez krytyki (pochwały ewentualnie mile widziane :lol: :lol: :lol: )

Zależy kto ocenia.....

no ,ale tam Aśka prosiła o ocenę......podała wszystkie ustawy .....itd.....a Piotrowa wiewióra chyba była pokazana dla jej odwagi (bliskości podejścia)....i mi sie podobało.....nie ze względu na jakość ,ale fakt ,że sama chciałabym mieć tak bliski kontakt z wiewiórą....pod warunkiem ,że nie ma wścieklizny :lol: :lol:
matula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) matula » 05.06.2011 17:44

dzien dobry
dziś dzień działkowy - chcieliśmy nałapać trochę słonka ale niebardzo się udało, bo chmurki co chwilę napływały i zasłaniały słonko, a w końcu zaczęło grzmieć i się ewakuowaliśmy do domu
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.06.2011 18:19

Dzień Dobry.

Pojechaliśmy z księżniczką na Pasiasty dzień dziecka na stadion.

Później lody, wizyta u dziadków i hulajnogę dziewczę dostało na dzień dziecka, więc poszła z babcią ją przetestować na szczęście spodobało się, wracając do domu po drodze był jakiś festyn to się zatrzymaliśmy, a tam znów zjeżdżalnie trampoliny itd. powrót do domu i w domu jeszcze szybka przejażdżka na motorze. Ledwo dziewczyna żyje, mam nadzieję, że szybko uśnie :)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 05.06.2011 18:35

A ja mam zagadkę i chyba nawet wiem, kto ją rozwiąże ...;)

W jakim mieście ja dzisiaj "byłem"?

Obrazek
Oczywiście myślą, bo ciałem, to za proste by było :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko