.png)
hajduczek napisał(a):ide wciskać ogóry do słoja....będą pierwsze małosolne
.png)
.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Cześć i czołem.... ale mi ptaki leśne koncert rano urządziły.... ja Was proszę normalnie baaaajka, a komarów w tym roku absolutnie w najmniejszych ilościach nawet nie ma
![]()
Przy grillu sobie wczoraj posiedzieliśmy, jaką karkówkę wtrząsnęliśmy.... piwko chłodne oczywiście z kotłowni (bo kotłownia od północy z dolotem świeżego powietrza i wyłączonym piecem) szt kilka i śpiew ptaków.... żyć nie umierać
.png)
Leszek Skupin napisał(a):komarów w tym roku absolutnie w najmniejszych ilościach nawet nie ma![]()
Przy grillu sobie wczoraj posiedzieliśmy, jaką karkówkę wtrząsnęliśmy.... piwko chłodne oczywiście z kotłowni (bo kotłownia od północy z dolotem świeżego powietrza i wyłączonym piecem) szt kilka i śpiew ptaków.... żyć nie umierać
.png)
.png)
Muliness napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):komarów w tym roku absolutnie w najmniejszych ilościach nawet nie ma![]()
Komary to się dopiero wylęgną![]()
![]()
no zazdroszcze Ci trelu ptaszków zieleni i świętego spokoju my się przymierzamy do chałupy z ptaszkami grilem i takimi tam udogodnieniami:) ale jeszcze to trochę potrwa;(
Dzień Dobry:)
Serce w pasy napisał(a):Jednak mieszkanie w domu ma swoje plusy. Co?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko