Serce w pasy napisał(a):A wiatr jest w moją stronę czy w inną, bo nie wiem czy przyjedzie do mnie deszcz?
on przychodzi niespodzianie
tu się "burzyło" od rana
.png)
.png)
BeJur napisał(a):Nigdy nie byłam (i nie mam zamiaru być) wojującą kobietą,
nie miałam (i nie mam zamiaru mieć) nic wspólnego z feminizmem ani innym tego typu "nurtem"
Ciężki przypadek indywidualistki na dodatek pod prąd, może sie to komuś nie podobać, ale mam to gdzieś
.png)
weldon napisał(a):A to nie były feministki.....
BeJur napisał(a):Serce w pasy napisał(a):No tak, jedni jeżdżą na motorach, inni chodzą do Łazienek cały dzień:)
coś pisał, że go sczyści
.png)
hajduczek napisał(a):no własnie,ja spisałam nas wszystkich online ,a mimo wszystko przyszła Pani rachmistrz ponieważ okazało się ,że w jednym miejscu ,gdzie można było samodzielnie wpisać odpowiedź ,wystąpił błąd....system nie rozpoznał mojej odpowiedzi......a podczas wypełniania nie było żadnej info.że cos nie tak.......nie dostałam też żadnej informacji ,że jest błąd i ktoś przyjdzie jeszcze raz .....więc ogromne było moje zdziwienie gdy musiałam robić to jeszcze raz....
.png)
weldon napisał(a):Kompletnie nie wiem, gdzie to dopasować, więc stwierdziłem że dam to tutaj, bo na pewno będzie się wam podobać
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko