Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 04.06.2011 15:21

Serce w pasy napisał(a):A wiatr jest w moją stronę czy w inną, bo nie wiem czy przyjedzie do mnie deszcz?

on przychodzi niespodzianie ;)

tu się "burzyło" od rana ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.06.2011 15:23

To może nie przyjdzie, bo u mnie skwar od rana.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 04.06.2011 15:25

U mnie też lampa od rana i też do roboty przyjechałem na moim moto......... rowerze :lool: :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.06.2011 15:26

Nie drwij Lechu ze swojego sprzętu:)

50cm sześciennych to też nie przelewki:)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 04.06.2011 17:07

BeJur napisał(a):Nigdy nie byłam (i nie mam zamiaru być) wojującą kobietą,
nie miałam (i nie mam zamiaru mieć) nic wspólnego z feminizmem ani innym tego typu "nurtem" ;)
Ciężki przypadek indywidualistki na dodatek pod prąd, może sie to komuś nie podobać, ale mam to gdzieś ;)

:)

A to nie były feministki. Akcja Szewińskiej, związana z, bodajże, rakiem piersi, czy coś takiego.
Bardzo chlubny cel, tylko mówię, że śmiesznie wyglądały panie motocyklistki z takimi różowymi balonikami:

Obrazek

Był jeszcze jakiś bieg kobiet, czy jakoś tak, jakieś imprezy, ale mnie wciągnęły Łazienki i za mocno dziś tam wsiąkłem.

Przepraszam, za chaos, ale jakiś zalatany jestem dziś. Zaraz lecę nowego obiektywa wypróbować :D
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 04.06.2011 18:05

weldon napisał(a):A to nie były feministki.....

napisałeś, że wyglądały bojowo...
mi się skojarzyło z wojowaniem
więc napisałam trochę, bo miałam miejsce....

poza tym skoro one śmiesznie wyglądały z różowymi balonikami - to tym bardziej mnie dziwi, że myślałeś, że tam jestem ...

kurcze Weldon, jak Ty mnie nie znasz ...;)
8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.06.2011 18:24

Łazienki? To co nie myłeś się długo?
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 04.06.2011 18:24

Serce w pasy napisał(a):Łazienki? To co nie myłeś się długo?

w końcu sobota, nie?
;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.06.2011 18:34

No tak, jedni jeżdżą na motorach, inni chodzą do Łazienek cały dzień:)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 04.06.2011 18:35

Serce w pasy napisał(a):No tak, jedni jeżdżą na motorach, inni chodzą do Łazienek cały dzień:)

coś pisał, że go sczyści ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.06.2011 18:37

BeJur napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):No tak, jedni jeżdżą na motorach, inni chodzą do Łazienek cały dzień:)

coś pisał, że go sczyści ;)

Życie :)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 04.06.2011 20:58

Kompletnie nie wiem, gdzie to dopasować, więc stwierdziłem że dam to tutaj, bo na pewno będzie się wam podobać ;)

Obrazek
matula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) matula » 04.06.2011 21:11

hajduczek napisał(a):no własnie,ja spisałam nas wszystkich online ,a mimo wszystko przyszła Pani rachmistrz ponieważ okazało się ,że w jednym miejscu ,gdzie można było samodzielnie wpisać odpowiedź ,wystąpił błąd....system nie rozpoznał mojej odpowiedzi......a podczas wypełniania nie było żadnej info.że cos nie tak.......nie dostałam też żadnej informacji ,że jest błąd i ktoś przyjdzie jeszcze raz .....więc ogromne było moje zdziwienie gdy musiałam robić to jeszcze raz 8O ....

hajduczku nie przejmuj się, za prace informatyczne nad systemem do samospisu ktoś zebrał grubą kasę a z efektami jego działania my się męczymy teraz - dzwonimy i przepraszamy :oops:
ale spis idzie całkiem, całkiem - wziąwszy pod uwagę, że (jak zwykle w naszym kraju) są problemy z gotówką :evil:

zamiast na mamuty, pojechaliśmy na dinozaury - wylądowaliśmy w Zatorze 8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.06.2011 21:20

Zator jest super w porównaniu z Inwałdem.

Spisać też musiałem się ponownie, bo usłyszałem w radio, że były jakieś błędy na stronie i trzeba raz jeszcze tam zajrzeć. No to zajrzałem i się okazało, że prawie nic nie spisałem:)
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 04.06.2011 21:23

weldon napisał(a):Kompletnie nie wiem, gdzie to dopasować, więc stwierdziłem że dam to tutaj, bo na pewno będzie się wam podobać ;)

Sie podoba ! :)

Tylko paw zachował się jak "paw" ... a może nawet gorzej ... np. jak warzywo na "b" ! :)
Jak dobrze widzę to odwrócił się od dzieciątka.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko