Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.06.2011 11:15

Dzień dobry, zapowiada się weekend w Złotym Bażancie
- po 13-tej tam jadę :lol:
agary35
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agary35 » 03.06.2011 11:18

Dzień Dobry :D
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 03.06.2011 11:20

dzięki ludziska za słowa wsparcia i zrozumienia...bo tego właśnie najbardziej brakuje w podejściu np .mojej starszej siostry ,co boli i wkurza :? .....buziaczki dla Was za to :hearts:

a teraz wam pokażę mój balkon 8) ....a raczej oazę ,którą się wreszcie stał.......jakieś 7 lat temu posadziliśmy pod balkonem krzaczki jaśminu i czegoś tam jeszcze (jaśmin to,to zadusił),bo dzieci młodzież zrobiła sobie z naszego "podbalkonia" bramkę i była masakra.....

.teraz wreszcie jaśmin osiągnął odpowiednią wysokość,co spowodowało ,że można se siedzieć na balkonie nawet w gatkach :lol: ......co na parterze ,w centrum osiedla,z blokami dookoła jest naprawdę prawie niemożliwe....

więc wreszcie nawet Marta polubiła tam siadać z książką :D

na zdjęciu głownie jaśmin....bo balkonu nie widać ...ha...ha...i o to chodzi 8)

Obrazek

blok brzydki ,bo stary ,ale na to nie mam wpływu
ANITA:)
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 03.06.2011 11:47

Muliness napisał(a):
ANITA:) napisał(a):Dzień dobry

No i przyjechali my :)

Czas się zabrać za najmniej przyjemną rzecz tzn. rozpakowywanie bagaży :(

No przyjechali Wy :) ale jak było poza kurzem wulkanicznym?
Faktycznie macie szczęście pamiętam ten Egipt:)ale sama powiedz przynajmniej nie jest nudno HIHI

No nudno nie jest za każdym razem :wink: Widać pisane nam "dodatkowe atrakcje wyjazdowe"
Ogólnie było wesoło,fajnie, ładnie,pyszniaste jedzonko itp., ale jednak kolejny raz stwierdziłam że serducho zostawiłam w CRO :)
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 03.06.2011 11:51

hajduczek napisał(a):...pod balkonem krzaczki jaśminu

Jaśmin pięknie pachnie, można tylko pozazdrościć. :wink:

i..................

dzień dobry
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 03.06.2011 12:39

ANITA:) napisał(a):No nudno nie jest za każdym razem :wink: Widać pisane nam "dodatkowe atrakcje wyjazdowe"
Ogólnie było wesoło,fajnie, ładnie,pyszniaste jedzonko itp., ale jednak kolejny raz stwierdziłam że serducho zostawiłam w CRO :)

Witam, witam :smo: , a jednak wszystkie drogi prowadzą do Cro :lol:
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 03.06.2011 13:50

Lepiej późno niż wcale...

dzień dobry

Ale cieplutko 8)
ANITA:)
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 03.06.2011 14:33

renatalato napisał(a):
ANITA:) napisał(a):No nudno nie jest za każdym razem :wink: Widać pisane nam "dodatkowe atrakcje wyjazdowe"

Witam, witam :smo: , a jednak wszystkie drogi prowadzą do Cro :lol:

No tak, ale niestety nie w tym roku :cry:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 03.06.2011 15:50

hajduczek napisał(a):a teraz wam pokażę mój balkon 8) ....a raczej oazę ,którą się wreszcie stał.......jakieś 7 lat temu posadziliśmy pod balkonem krzaczki jaśminu i czegoś tam jeszcze (jaśmin to,to zadusił),bo dzieci młodzież zrobiła sobie z naszego "podbalkonia" bramkę i była masakra.....
blok brzydki ,bo stary ,ale na to nie mam wpływu

Super brakuje mi takiej zieleni bo szara stara kamienica nie nastraja pozytywnie :) u mnie drzew jak na lekarstwo w okolicy:)
Kącik jaśminowy na wypasie :)
Zarosło jak dżungla ty spryciaro same oszczędności darmowy wystrój cień i właśnie spokojne spacery w gatkach żeby coś zielonego dorosło do moich okien to musiałby być Baobab 4 piętro sama rozumiesz masakra;) Dbaj o jaśminek

przynajmniej mamy coś wspólnego ja tez zazwyczaj po ludzku wrócić nie mogę;) ale nie jest nudno :) i jest co opowiadać ja i tak Cię podziwiam , że latasz gdzieś na okrągło Do dzis pamiętam Twój lot na Dominikanę i siedzenia z telewizorami w samolocie i do dziś zgroza:)
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 03.06.2011 17:36

Zapraszam, w ten weekend, do Poznania
Okazja
Za pół ceny :!:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 03.06.2011 17:52

longtom napisał(a):Zapraszam, w ten weekend, do Poznania
Okazja
Za pół ceny :!:

W Gdańsku też to przerabiamy co jakiś czas, niestety "uczciwi" restauratorzy oprócz cen obcinają proporcjonalnie wielkość porcji, niektórzy.

:oops:
Krzysztof i Lidia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 03.06.2011 21:36

Chorwacja - Gruzja 2:1 :D (el.ME)
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 04.06.2011 05:39

cześć.....oj jak przyjemnie jest o poranku :D zwłaszcza w dzień wolny

właśnie na tvp2 sa prowadzone rozmowy na temat spisów powszechnych....ogólnie cały czas podkreślane jest ,że najbezpieczniej jest zrobic to przez internet.....ale...
.no własnie,ja spisałam nas wszystkich online ,a mimo wszystko przyszła Pani rachmistrz ponieważ okazało się ,że w jednym miejscu ,gdzie można było samodzielnie wpisać odpowiedź ,wystąpił błąd....system nie rozpoznał mojej odpowiedzi......a podczas wypełniania nie było żadnej info.że cos nie tak.......nie dostałam też żadnej informacji ,że jest błąd i ktoś przyjdzie jeszcze raz .....więc ogromne było moje zdziwienie gdy musiałam robić to jeszcze raz 8O ....
Jacek 206
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek 206 » 04.06.2011 06:03

hajduczek napisał(a):cześć.....oj jak przyjemnie jest o poranku :D zwłaszcza w dzień wolny

Dzień dobry :wink: , słoneczko fajnie świeci, spać nie można , ktoś techno puszcza od 5 rano. :twisted:
myszkin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) myszkin » 04.06.2011 06:42

Dzień dobry !

Oj będzie dzisiaj grzało , dopiero 7:30 a już 20st.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko