- po 13-tej tam jadę
.png)
.png)
Muliness napisał(a):ANITA:) napisał(a):Dzień dobry
No i przyjechali my![]()
Czas się zabrać za najmniej przyjemną rzecz tzn. rozpakowywanie bagaży
No przyjechali Wyale jak było poza kurzem wulkanicznym?
Faktycznie macie szczęście pamiętam ten Egipt:)ale sama powiedz przynajmniej nie jest nudno HIHI
.png)
ANITA:) napisał(a):No nudno nie jest za każdym razemWidać pisane nam "dodatkowe atrakcje wyjazdowe"
Ogólnie było wesoło,fajnie, ładnie,pyszniaste jedzonko itp., ale jednak kolejny raz stwierdziłam że serducho zostawiłam w CRO
, a jednak wszystkie drogi prowadzą do Cro .png)
.png)
renatalato napisał(a):ANITA:) napisał(a):No nudno nie jest za każdym razemWidać pisane nam "dodatkowe atrakcje wyjazdowe"
Ogólnie było wesoło,fajnie, ładnie,pyszniaste jedzonko itp., ale jednak kolejny raz stwierdziłam że serducho zostawiłam w CRO
Witam, witam, a jednak wszystkie drogi prowadzą do Cro
.png)
hajduczek napisał(a):a teraz wam pokażę mój balkon....a raczej oazę ,którą się wreszcie stał.......jakieś 7 lat temu posadziliśmy pod balkonem krzaczki jaśminu i czegoś tam jeszcze (jaśmin to,to zadusił),bo dzieci młodzież zrobiła sobie z naszego "podbalkonia" bramkę i była masakra.....
blok brzydki ,bo stary ,ale na to nie mam wpływu
ANITA:) napisał(a):No nudno nie jest za każdym razemWidać pisane nam "dodatkowe atrakcje wyjazdowe"
.png)
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko