sroczka66 napisał(a):
Teraz już wiem, jaki ptak śpiewa o 3, a jaki o 3.10![]()
O 3.10 zaczynają skrzeczeć sroki. ( nie mylić ze sroczkami) W Poznaniu w każdym razie.
dzień dobry
.png)
longtom napisał(a):O 3.10 zaczynają skrzeczeć sroki. ( nie mylić ze sroczkami) W Poznaniu w każdym razie.![]()
![]()
dzień dobry
.png)
.png)
BeJur napisał(a):a u mnie pełne zachmurzenie, wiatr, 21 stopni i zaczyna padać..... monsun normalnie
.png)
.png)
Aldonka napisał(a):Ufff jak gorąco, trening przed CroPodkład też już w weekend zrobiony
Poznaniaków (i okoliczych) zapraszam dziś na Flash Mob na Most Jordana, godzina 20:00, zorganizowany z okazji urodzin Polskiego Teatru Tańca - będziemy tańczyć Dancing Quenn
Tu mały instruktaż
.png)

.png)
Leszek Skupin napisał(a):jest 29.... od strony północnejczyli tam gdzie nigdy słońce nie zagląda
CIEPŁO

.png)
BeJur napisał(a):Aldonka napisał(a):Ufff jak gorąco, trening przed CroPodkład też już w weekend zrobiony
Poznaniaków (i okoliczych) zapraszam dziś na Flash Mob na Most Jordana, godzina 20:00, zorganizowany z okazji urodzin Polskiego Teatru Tańca - będziemy tańczyć Dancing Quenn
Tu mały instruktaż
ten gościu w skarpetkach jest powalający
.png)
Serce w pasy napisał(a):Beata byłem dziś w BB. Nie mogłaś mi napisać, że droga z Andrychowa do BB jest zamknięta i trzeba jechać objazdem piękną malowniczą trasą przez Międzybrodzie?
27km w ponad godzinę cud, miód, malina.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko