Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2011 22:33

W knajpach koniecznie patrz na gramaturę mają tendencje do dużych potraw i moze się zdarzyć ze przyniosą Ci cwiartkę barana a jak zamówisz x 2 to raczej tego nie zjecie a co za tym idzie bankructwo po jakimś czasie Ja tam żyłam sałatkami bo były niesamowicie syte
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2011 22:34

Joanka23 napisał(a):dobre :lol:

Ola a ile Ci tej przyprawy przywieść, bo się nie dopytałam?

a choc jedno opakowanie max 2 bo ona jest bardzo wydajna w takim średnim słoiku a jak spotkasz w torebkach to ze 3
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 17.05.2011 22:36

Muliness napisał(a):W knajpach koniecznie patrz na gramaturę mają tendencje do dużych potraw i moze się zdarzyć ze przyniosą Ci cwiartkę barana a jak zamówisz x 2 to raczej tego nie zjecie a co za tym idzie bankructwo po jakimś czasie Ja tam żyłam sałatkami bo były niesamowicie syte

Taaa... o tym słyszałam, już mnie uprzedzali, że jakieś kociołki z różnymi rodzajami mięs są fajne - tylko, żeby zamawiac taki jeden a trzy osoby :lol:
Ostatnio edytowano 17.05.2011 22:39 przez Joanka23, łącznie edytowano 1 raz
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 17.05.2011 22:38

Muliness napisał(a):a choc jedno opakowanie max 2 bo ona jest bardzo wydajna w takim średnim słoiku a jak spotkasz w torebkach to ze 3

Dobra, nie ma sprawy... ale jak pojedziemy autem i chciałabyś więcej to mów, nia ma problemu...
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2011 22:42

Joanka23 napisał(a):Taaa... o tym słyszałam, już mnie uprzedzali, że jakieś kociołki z różnymi rodzajami mięs są fajne - tylko, żeby zamawiac taki jeden a trzy osoby :lol:

Na to trzeba uwazać bo nie lubią jak się zostawia ale przynoszą tego tyle, że słoń z rodziną by pękł
a tak poza tym to są bardzo mili najważniejsze , ze miejscowość nie jest nowoczesnym kurortem
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 17.05.2011 22:48

Muliness napisał(a):...najważniejsze , ze miejscowość nie jest nowoczesnym kurortem

Nie, podobno nie... ceny tych kwater w każdym razie są śmiesznie tanie, ale sprawdzone, więc prznajmniej tyle dobrze :lol: no i nad samym morzem to też fajnie...

A Ty tam byłaś? Jakieś błota zdrowotne tam mają 8O - czy coś w ten deseń...
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2011 22:59

Joanka23 napisał(a):
Muliness napisał(a):...najważniejsze , ze miejscowość nie jest nowoczesnym kurortem

Nie, podobno nie... ceny tych kwater w każdym razie są śmiesznie tanie, ale sprawdzone, więc prznajmniej tyle dobrze :lol: no i nad samym morzem to też fajnie...

A Ty tam byłaś? Jakieś błota zdrowotne tam mają 8O - czy coś w ten deseń...

Mają ale to trzeba doczytać ja tam byłam 10 dni a jeszcze zwiedzałam co się dało Teraz jak myslę to tam jest jakieś wielkie uzdrowisko z cudowną wodą znane na cały świat ale nie chce Cie wprowadzać w błąd gdzie dokładnie nie mogę znalexć przewodnika bo tam coś na pewno jest opisane.
Ceny to jedna z atrakcji urlopu to jedyny kraj w jakim byłam gdzie nie mogłam wydać forsy hehehe w granicach rozsądku Kupiłam sobie świetne buty w relacji bułgarskiej gdzieś tam chyba są Jedyne co drogie to kurtki ze skóry teraz załuje , ze nie kupiłam fasony świetne i orginalne kolory fajne wykończenie;) Nie kupuj złota ja za nie gwarancji nie daje na złocie sie nie znam ale wiem ze maja różnego gatunku ale ja nie kupiłam bo mi za tanie było hyhy
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 17.05.2011 23:11

No właśnie jakieś cudowne jeziorko z błotem... - ale co to i na co, to kto to wie :wink:

:lol: przy złocie to się uśmiałam - Ty to do Ruskich chyba po złoto się jeździło :lol: - ale ono tam takie bardziej żółte :lol:

Ola ja już na dzisiaj kończę, bo ja to jednak wcześnie wstaję w tygodniu... - zgadamy się jeszcze... pisz relację, co prawda jeszcze po ostatnim odcinku się nie zameldowałam, ale już mam przeczytane :D i czekam co będzie dalej :D a i tych fotek już z pobytu w Chorwacji doczekać się nie mogę!!! :D

Buźka i dzięki za wyczerpujące porady! Mam nadzieję, że tu jutro za tą ilość stron z Bułgarią w tle w DD głowy nam nie urwą :wink:

Pa! :smo:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.05.2011 23:27

Dajcie linka do relacji Olki. Chętnie poczytam
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 17.05.2011 23:31

Damian - masz dokładnie pod DD jak dasz widok zbiorczy :lol:

Dobra, tym razem już naprawdę mnie nie ma :lol:

:papa:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 17.05.2011 23:46

Serce w pasy napisał(a):Dajcie linka do relacji Olki. Chętnie poczytam

a do której do Disneylandu czy Bułgarii ?
czekaj gdzie ja ją mam

to ta z Bg a reszta jest tutaj wpisz nick w wyszukiwarke ale czytałeś chyba?
Ostatnio edytowano 18.05.2011 03:06 przez Muliness, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.05.2011 00:15

Tą z Bułgarii czytałem, ale chodzi mi o tą z Chorwacji
Dudek2222
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dudek2222 » 18.05.2011 04:44

Dzień dobry.
Ciepło :hut:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 18.05.2011 05:39

Serce w pasy napisał(a):Tą z Bułgarii czytałem, ale chodzi mi o tą z Chorwacji

Przez noc to pewnie znalazłeś, ale, żeby nie było, ze nie dbamy o dedowiczów:

Niewiarygodne przygody Marka ... tfu, Olki Muliny ;)

Dzień doberek ... Migrenę mam :(

8O

:mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.05.2011 05:41

Dzień dobry :lol:

Kawa mniam,mniam...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko