Jolanda napisał(a):czasem te dwa dni są milsze i można je superrr zorganizowac i dobrze się bawic![]()
![]()
Dobrze prawisz siostro
'Jolanda napisał(a):Oj DamiankuSerce w pasy napisał(a):
W weekendy to my zawsze gdzieś jeźdźimy, ale co to za odpoczynek. Dwa dni phi(na Piotrka gadasz ) a sam jak baba marudzisz
czasem te dwa dni są milsze i można je superrr zorganizowac i dobrze się bawic
![]()
![]()
To kiedy do tego Pesztu czy do Budysię wybierasz
![]()
w ten weekend lecisz
.png)
A tak Ukraina zapomniałamSerce w pasy napisał(a):
Nie, w ten weekend nie dy rydy, za tydzień też nie bo na Ukrainie jestem. I co? Kiedy ja mam jechać
.png)
Joanka23 napisał(a):
I jak tam Ania? Emocje już opadły?...
...nie było tak strasznie jak się wydawało, co?![]()
Teraz to już z górki...
.png)
weldon napisał(a):Ciekawe, że zamilkłem.
Spróbowałbyś w cztery godziny spakować się, pojechać po żonę, odwieźć dziecko, wrócić do domu po zapomniane pieniądze, pojechać do kantoru, zatankować, pojechać po dziecko, kupić sobie coś do jedzenia, wrócić, kupić sobie coś do picia (mocniejszego - to już na miejscu spożyję), wrócić się kupić pomidory, wysłać totka, wrócić i kupić żonie bilet miesięczny, podwieźć sąsiada, spakować koszyk z żarciem, spakować plecak ze sprzętem, dopakować drugi, przemysłowy koszyk, poznosić koszyki na do samochodu, pożegnać się z częścią rodziny i zrobić resztę rzeczy, które widocznie nie były najistotniejsze, skoro ich nie pamiętam, to tez byś się nie odzywał.
Idę zjeść jaki obiad, bo padnę.
A jeszcze mam zakaz spożycia![]()
Wpadnę później
weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Wiesz ile byś czasu zaoszczędził, gdybyś nie wracał po każdej czynności do domu, przybić piątkę z kotem
Jak zapomnę wziąć bilobil to potem zapominam ... co zapominam?
O czym mówiliśmy?
weldon napisał(a):A, właśnie, przypomniało mi się.
To jak z tym Zwardoniem i Cieszynem?
Doszliście do czegoś, bo ja, jak widzicie, czasu nie miałem.
Przecież nie będę n...tego wątku zakładał
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko