Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 01.09.2010 18:27

Jolanda napisał(a):czasem te dwa dni są milsze i można je superrr zorganizowac i dobrze się bawic :D :D

Dobrze prawisz siostro :wink: :lol: ...Popieram! :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.09.2010 18:43

Jolanda napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):
W weekendy to my zawsze gdzieś jeźdźimy, ale co to za odpoczynek. Dwa dni phi
Oj Damianku :D (na Piotrka gadasz ) a sam jak baba marudzisz :lol: czasem te dwa dni są milsze i można je superrr zorganizowac i dobrze się bawic :D :D
To kiedy do tego Pesztu czy do Budy :wink: się wybierasz :?:
w ten weekend lecisz :?:
'

Nie, w ten weekend nie dy rydy, za tydzień też nie bo na Ukrainie jestem. I co? Kiedy ja mam jechać
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 01.09.2010 18:46

alurka napisał(a):
W pt. JEDZIEMY!!!! aaaaaaaaaaa!!!! :lol:

Zaczynam się ekscytować;)
To już też na walizkach siedzisz :lol: jutro bardziej :D a pojutrze jeszcze bardziej :lol: ekscytowac się będziesz :D

powiedz Asia :D 8O siostro ... :lol:

:D ..........nawet dwa dni a nawet jeden :wink:
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 01.09.2010 18:51

Serce w pasy napisał(a):
Nie, w ten weekend nie dy rydy, za tydzień też nie bo na Ukrainie jestem. I co? Kiedy ja mam jechać
A tak Ukraina zapomniałam :oops: z tego co pisałeś to do wód się wybierasz :D a termalne cały rok otwarte :lol: i ten aquapark co ci pisałam też cały rok bo pod kopułą :lol:
Więc i zimą możesz poszalec :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.09.2010 18:53

no to mam czas :lol:
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 01.09.2010 18:59

Joanka23 napisał(a):
I jak tam Ania? Emocje już opadły?...

...nie było tak strasznie jak się wydawało, co? :wink:

Teraz to już z górki... :lol:

A dziękuję...Dziś było znośnie, emocje opadły, ale zobaczymy jak jutro będzie. :)

Karolinka przeżywa i nie może doczekać się jutrzejszego dnia. Tak bardzo cieszy się i podoba w szkole.
Pierwsze zadanie odrobione, napisała swoje imię i nazwisko, by Pani dzieci szybko zapamiętała. Poszła spać, ale obawiam się, że z emocji nie zaśnie. :lol: I ja chyba też. :wink:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 01.09.2010 19:00

Ciekawe, że zamilkłem.

Spróbowałbyś w cztery godziny spakować się, pojechać po żonę, odwieźć dziecko, wrócić do domu po zapomniane pieniądze, pojechać do kantoru, zatankować, pojechać po dziecko, kupić sobie coś do jedzenia, wrócić, kupić sobie coś do picia (mocniejszego - to już na miejscu spożyję), wrócić się kupić pomidory, wysłać totka, wrócić i kupić żonie bilet miesięczny, podwieźć sąsiada, spakować koszyk z żarciem, spakować plecak ze sprzętem, dopakować drugi, przemysłowy koszyk, poznosić koszyki na do samochodu, pożegnać się z częścią rodziny i zrobić resztę rzeczy, które widocznie nie były najistotniejsze, skoro ich nie pamiętam, to tez byś się nie odzywał.
Idę zjeść jaki obiad, bo padnę.

A jeszcze mam zakaz spożycia 8O

Wpadnę później :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.09.2010 19:06

weldon napisał(a):Ciekawe, że zamilkłem.

Spróbowałbyś w cztery godziny spakować się, pojechać po żonę, odwieźć dziecko, wrócić do domu po zapomniane pieniądze, pojechać do kantoru, zatankować, pojechać po dziecko, kupić sobie coś do jedzenia, wrócić, kupić sobie coś do picia (mocniejszego - to już na miejscu spożyję), wrócić się kupić pomidory, wysłać totka, wrócić i kupić żonie bilet miesięczny, podwieźć sąsiada, spakować koszyk z żarciem, spakować plecak ze sprzętem, dopakować drugi, przemysłowy koszyk, poznosić koszyki na do samochodu, pożegnać się z częścią rodziny i zrobić resztę rzeczy, które widocznie nie były najistotniejsze, skoro ich nie pamiętam, to tez byś się nie odzywał.
Idę zjeść jaki obiad, bo padnę.

A jeszcze mam zakaz spożycia 8O

Wpadnę później :D

Wiesz ile byś czasu zaoszczędził, gdybyś nie wracał po każdej czynności do domu, przybić piątkę z kotem :wink:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 01.09.2010 19:21

Serce w pasy napisał(a):Wiesz ile byś czasu zaoszczędził, gdybyś nie wracał po każdej czynności do domu, przybić piątkę z kotem :wink:

Jak zapomnę wziąć bilobil to potem zapominam ... co zapominam?
O czym mówiliśmy?

:wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.09.2010 19:25

weldon napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Wiesz ile byś czasu zaoszczędził, gdybyś nie wracał po każdej czynności do domu, przybić piątkę z kotem :wink:

Jak zapomnę wziąć bilobil to potem zapominam ... co zapominam?
O czym mówiliśmy?

:wink:

Wnuczku jak się nazywa ten Niemiec co mi wszystko zabrał?

Alzheimer dziadku, Alzheimer
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 01.09.2010 19:54

A, właśnie, przypomniało mi się.
To jak z tym Zwardoniem i Cieszynem?
Doszliście do czegoś, bo ja, jak widzicie, czasu nie miałem.

Przecież nie będę n...tego wątku zakładał :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.09.2010 19:59

weldon napisał(a):A, właśnie, przypomniało mi się.
To jak z tym Zwardoniem i Cieszynem?
Doszliście do czegoś, bo ja, jak widzicie, czasu nie miałem.

Przecież nie będę n...tego wątku zakładał :lol:

W życiu, w Zwardoniu nie przekraczałem granicy. To co Ci mogę doradzić, wal w ciemno
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 01.09.2010 20:17

To lecę.

W Cieszynie to, podobno, Pocztówka tak coś pisze, znowu może być powódź,
a ja zdjęcia powodzi już mam

:lol:
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 01.09.2010 20:55

No to szerokości weldonku, wal w ciemno i wypoczywaj, aby Ci starczyło na następne 360 dni 8) 8) 8)

Pozdrów Jadran i przywieź nam trochę słoneczka :lol: :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.09.2010 21:16

Szerokości, wypoczywaj i wychyl za mnie małe co nieco
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko