Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
alurka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alurka » 01.09.2010 16:21

A po co lista? Dwie podkoszulki, jakaś koszula, krótkie i długie spodnie,
kąpielówki, bielizna i szczoteczka do zębów. A no i cztery pary białych skarpetek,
bo w sandałkach jadę

Szczęściarz! też kiedyś tak będę jeżdzić 8)
I weź pod uwagę, że nas jedzie 2x więcej niż was :lol:
A jak zapomnę kąpielówek dla męża to....będziemy musieli się przenieść na plaże nudystów :roll: :lol:
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 01.09.2010 16:33

Joanka23 napisał(a):Dzień dobry! :D

Aga - zajrzałam do niej i nie bardzo wiem o co chodzi? Nic tam nie widzę takiego... 8O
jaki dobry jaki dobry :? leje jak z cebra :cry:
u Agi w relacji ok inne poczytaj to będziesz wiedziała :cry: jedna już w kosmos poleciała bo się dziewczyna zdenerwowała przez :evil: nie powiem kogo ................. :? szkoda gadac :cry:
Cześc Asia :D też lubię takie kroniki ,albumy ,sentymentalna jestem :D to taki album na forum też można wkleic i kronike założyc :wink:

Witaj alurka :D spakowana :?: właściwie to po co pytam jak Ty wszystko do jednego wkładasz :wink: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.09.2010 16:36

Jolanda napisał(a)::cry: jedna już w kosmos poleciała bo się dziewczyna zdenerwowała przez :evil: nie powiem kogo ................. :?

Powiedz, powiedz albo chociaż linka daj.
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 01.09.2010 16:44

Jolanda napisał(a):to taki album na forum też można wkleic i kronike założyc :wink:

hehehe... nie... takich nie można :wink: ... za bardzo osobiste a poza tym to już nie ten klimat... :lol:

Jolanda napisał(a):u Agi w relacji ok inne poczytaj to będziesz wiedziała :cry: jedna już w kosmos poleciała bo się dziewczyna zdenerwowała przez :evil: nie powiem kogo ................. :? szkoda gadac :cry:

8O zaległości mam i nadrobić nie mogę... no to się działo jak mnie nie było... niefajnie, szkoda... :?

Alurka - doczytałam się, że z synkiem sprawa się wyjaśniła i na antybiotyku się skończyło... rozumiem, że jest już ok, skoro na wakacje jedziecie?
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 01.09.2010 16:45

Serce w pasy napisał(a):
Jolanda napisał(a)::cry: jedna już w kosmos poleciała bo się dziewczyna zdenerwowała przez :evil: nie powiem kogo ................. :?

Przeca mówię że w kosmos wyleciała relacja , to jakiego linka :roll: ci mam dac jak relacji już nie ma :? Adasia relację poczytaj to sobie sam na pytanie odpowiesz... :cry:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.09.2010 16:45

Serce w pasy napisał(a):

Też nie mam pojęcia na co się skarżycie...jaki kosmos?
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 01.09.2010 16:47

Jacek S napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):

Też nie mam pojęcia na co się skarżycie...jaki kosmos?
Jacek a relację nemesis pamiętasz :?: chyba że nie czytałeś :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.09.2010 16:51

Jolanda napisał(a):Jacek a relację nemesis pamiętasz :?: chyba że nie czytałeś :?

Nemesis jako bogini zemsty i gniewu, doczekała się odwetu.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 01.09.2010 16:52

No właśnie nie pamiętam...to gdzieś jest do poczytania (uświadomienia mnie w temacie).
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 01.09.2010 16:53

Dzień dobry

...............................................
to ta wykropkowana przez męża :wink:
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 01.09.2010 16:54

Jacek S napisał(a):No właśnie nie pamiętam...to gdzieś jest do poczytania (uświadomienia mnie w temacie).
na prośbę autorki Admin przenicował do ............kosza i tyle :?
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 01.09.2010 16:57

renatalato napisał(a):Dzień dobry

kto wykropkowany :D 8O mąż cię wykropkował :lol:
Cześc Reniu :D dawno Cię nie słyszałam ...
fajny masz avatarek :D i kapelusik też niczego sobie :D
mam podobny miał byc na wyjazd do Cro :?
pozdrawiam
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 01.09.2010 16:58

Jolanda napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):

Przeca mówię że w kosmos wyleciała relacja , to jakiego linka :roll: ci mam dac jak relacji już nie ma :? Adasia relację poczytaj to sobie sam na pytanie odpowiesz... :cry:

są relacje, że jest normalnie, a są relacje gdzie TROLLe robią śmietnik...

co do relacji nemesis to racja była w jednym, że mogła pisać normalnie. Jednak wystarczyło poprosić jak to robi Janusz, a nie się rozwodzić jaka to ona nie jest i jak to haniebnie co niektórych obraża- tylko po co czytają. A u Adasia to już taki śmietnik się zrobił....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.09.2010 17:00

A do relacji Adasia dacie linka, czy to tajemnica :D
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 01.09.2010 17:06

Jolanda napisał(a):
renatalato napisał(a):Dzień dobry

kto wykropkowany :D 8O mąż cię wykropkował :lol:
Cześc Reniu :D dawno Cię nie słyszałam ...
fajny masz avatarek :D i kapelusik też niczego sobie :D
mam podobny miał byc na wyjazd do Cro :?
pozdrawiam

Cześć Jolu, dzięki kapelusik cholercia trochę duży jest,na Hvarze musiałam go wciskać mocno na głowę, bo tam wiało trochę, nic to za jakieś 360 dni kupię nowy :wink: ,

..................no takie kropy to widziałam w relacji nemesis, zanim zniknęła, coś tam czytałam że niby mąż wykropkował, a może coś mi się pozajączkowało 8O
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko