Nieodpowiedzialność i brak wyobraźni to mało powiedziane....
.png)
.png)
woka napisał(a): Czasami to rzy**** się chce.
.png)
HAncur napisał(a):http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,9945782,Chorwacja__Polacy_zostawili_dziecko_na_godzine_w_aucie_.html
.png)
.png)
.png)
Interseal napisał(a):W ubiegłym roku w Promajnie podczas ribarskiej nocy, nie upilowaliśmy naszego prawie dwuletniego brzdąca i spadł z podestu zjeżdżalni z około 1,5 metra na plecy na wysypany żwirek.
Skończyło się na zatrzymaniu oddechu, lekko rozciętej głowie i kupie strachu.
Wyobrażam sobie treść i nie chciałbym tego przezywać, gdyby coś się stało poważniejszego, a potem czytałbym takie komentarze i wpisy na forum.
Bez wględu na okoliczności i przyczynę tej akurat tragedii - trochę więcej niskich tonów. Rodzice już zostali ukarani wystarczająco...
.png)
Bahama napisał(a):Ekscytacja dojazdem do Chorwacji ...
.png)
Rysio napisał(a):A ja się nie zgadzam. Po to są rodzicami by myśleć. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji by dziecko zostawić w samochodzie bez nadzoru, podobnie jak na plaży o czym prowadzona była dyskusja tu. Ale tam ponoć przesadzałem
.png)
Interseal napisał(a):W ubiegłym roku w Promajnie podczas ribarskiej nocy, nie upilowaliśmy naszego prawie dwuletniego brzdąca i spadł z podestu zjeżdżalni z około 1,5 metra na plecy na wysypany żwirek.
Skończyło się na zatrzymaniu oddechu, lekko rozciętej głowie i kupie strachu.
Wyobrażam sobie treść i nie chciałbym tego przezywać, gdyby coś się stało poważniejszego, a potem czytałbym takie komentarze i wpisy na forum.
Bez wględu na okoliczności i przyczynę tej akurat tragedii - trochę więcej niskich tonów. Rodzice już zostali ukarani wystarczająco...
.png)
.png)
el_guapo napisał(a):Głupota czy przypadek nie zależy od zasobności portfela.
.png)
Bocian napisał(a):Rysio napisał(a):A ja się nie zgadzam. Po to są rodzicami by myśleć. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji by dziecko zostawić w samochodzie bez nadzoru, podobnie jak na plaży o czym prowadzona była dyskusja tu. Ale tam ponoć przesadzałem
Rychu, miedzy Bogiem a prawda to przemyśl swoje zachowanie albo zachowanie swoich znajomych i powiedz, ile razy zrobiłeś jakąś głupotę, z tym, ze się udało... Chodzi mi o to, że tak jak tu już było mówione, ci rodzice nie zrobili tego specjalnie, nie przewidzieli...Ponieśli dotkliwą karę a jeszcze powinni dostać prawnie po dupsku ale teksty o nich jak o oprawcach z obozu to wg mnie przesada. powiesz, mi się to by nie zdarzyło. Ok. Dwie paki na Starej Drodze to zasługuje na potępienie? Wg mnie tak. A ilu z dzieciakami tak śmiga, po nocy za fajerą... Tylko, że im się udaje.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne