Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

[SZUKAM] Dwa apartamenty 4-osobowe/Hvar,Brac,Korcula inne

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zibi88
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibi88 » 29.07.2012 18:03

Witam, poszukuję namiarów na dwa apartamenty czteroosobowe z osobnymi sypialniami w jednym pensjonacie. Miejsce nie jest jeszcze ustalone. Wstępnie pod uwagę bierzemy wyspy Hvar, Brać, Korcule aczkolwiek nie jest to warunek konieczny. Zależy nam aby miasto posiadało liczne knajpy, jakąś starówkę oraz przede wszystkim żwirowe bądź piaszczyste plaże. Cena maksymalna do ok. 60 zł za osobę. Będę wdzięczny za wszelkie namiary i pomoc ;) Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 30.07.2012 10:25 przez zibi88, łącznie edytowano 1 raz
lukas63
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukas63 » 29.07.2012 19:24

Z mojego doświadczenia w poszukiwaniu noclegów w takiej cenie trudno będzie znaleźć apartamenty z osobnymi sypialniami
zibi88
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibi88 » 29.07.2012 19:55

Podaję taką cenę ponieważ dwukrotnie byłem w Chorwacji (Pag oraz okolice Primosten) i ceny były 50 zł właśnie w takich warunkach.
greg088
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) greg088 » 30.07.2012 12:53

Hej,

ja mam do oddania rezerwację w Supetarze na Bracu od 14 do 26 siserpnia. Apartament 4-osobowy z dwoma sypialniami. Sam rezerwowałem go kilka miesięcy temu ale niestety muszę z niego zrezygnować. Za 65 za osobę oddam go chociaż sam wpłaciłem duzo większą zaliczkę... :(

Jak coś to proszę o kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
zibi88
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibi88 » 31.07.2012 07:51

Niestety mocno uwiązani jesteśmy z terminem przyjazdu 18.08. Co do Supetar, jakie macie opinie na temat tego miasteczka? Warto?
greg088
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) greg088 » 31.07.2012 10:37

Ja byłem tam dwa lata temu i byłem zachwycony.

Sporo knajp, ceny nienajwyższe (w tamtym czasie), codziennie kutry ze świeżymi rybami, dużo terenów do spacerowania, niedaleko Bol, Vidova Góra, tak więc można coś pozwiedzać oprócz siedzenia na plaży.

W tym roku też chcieliśmy tam jechać, ale niestety nie wyszło. Do tego kupę kasy stracimy przez to :(
zibi88
Autostopowicz
Re: [SZUKAM] Dwa apartamenty 4-osobowe/Hvar,Brac,Korcula inn

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibi88 » 06.08.2012 07:34

Temat do zamknięcia, apartamenty znalezione :)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone