Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dubrovnik

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mikel
Autostopowicz
Dubrovnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikel » 18.04.2007 18:08

Witam serdecznie.
Wybieram się w majowy weekend w okolice Dubrownika i będę wdzięczny za informacje dotyczące okolicznych miejscowości mogących stanowić bazę noclegową (jeśli posiadacie informacje dotyczące hoteli lub prywatnych kwater - cóż również byłbym wdzięczny :wink: ).

Pozdrawiam
M
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 18.04.2007 18:52

Mikel
poczytaj najpierw to Forum, a później zadawaj pytania....
Jest taka opcja pt. SZUKAJ.
Poszperaj tam, a poźniej zadaj pytania.
deste77
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) deste77 » 18.04.2007 18:53

^
Polecam opcję "szukaj" :wink: na forum
ikai
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ikai » 18.04.2007 21:59

Witam Mikel z Wrocławia.
Witam również po raz pierwszy na forum, ale od dawna jako czytelniczka. Nie przejmuj się Mikel odpowiedziami. Ja tez dopiero w to wchodzę i też jadę na majówkę do Dalmacji - i wszystko (mam nadzieję ) już wiem dzięki czytaniu Forum - za co dziekuję wszystkim Cromaniakom
ikai
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ikai » 18.04.2007 22:03

co do bazy noclegowej to można na pocztę dostać bezpłatne katalogi z bazą róznorodną od Narodowegho Ośrodka informacji Turystycznej Rep. Ch. wystarczy przesłać prośbę i swój adres na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ja już mam materiały - z mapką i przewodnikiem po ang.
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 18.04.2007 22:11

Kempy, to chyba jeszcze nie za bardzo, prawda? Bo my spałyśmy "Pod Maslinom" w Orasacu.

Tu (poniżej w wątku) tez ktoś pytał, ale efekt był marny. Może zapytajcie mailowo np. Wojana który do wątku cóśkolwiek wniósł :lol: :
forum/viewtopic.php?t=15002
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 18.04.2007 22:49

shtriga napisał(a):Kempy, to chyba jeszcze nie za bardzo, prawda? Bo my spałyśmy "Pod Maslinom" w Orasacu.

Tu (poniżej w wątku) tez ktoś pytał, ale efekt był marny. Może zapytajcie mailowo np. Wojana który do wątku cóśkolwiek wniósł :lol: :
forum/viewtopic.php?t=15002

Hehe Ulcia zauważyła,że ja z uporem maniaka promuję na forum Zupę Dubrovacką :D Co by nie mówić - fajne to miejsce jest :D A noclegów np.w Mlini mozna poszukać chociażby na tej stronce

http://www.croatia-vacation.com/english ... a_f_01.htm

Pozdrav.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone