.png)
.png)
a to ja napisał(a):e.zetka napisał(a):Jedźmy wszyscy do Rospudy na drzewa!!!!!!!!!!!!!
Drwale są specjalnie szkoleni:
umieją ściąć drzewo z gościem na czubku
.png)
chesjowisz napisał(a):a to ja napisał(a):e.zetka napisał(a):Jedźmy wszyscy do Rospudy na drzewa!!!!!!!!!!!!!
bo czubki są dwa ,drugi na dole z piłą
.png)
a to ja napisał(a):chesjowisz napisał(a):a to ja napisał(a):e.zetka napisał(a):Jedźmy wszyscy do Rospudy na drzewa!!!!!!!!!!!!!
A jak często jeżdzisz tą trasą?
Nie będę polemizować na ten temat.
My tu jesteśmy BLIŻEJ.
Lepiej widać, co się naprawdę dzieje ... .
Tak jak na południu widać, co się dzieje z projektami trasy szybkiego ruchu z Zakopanego.
.png)
chesjowisz napisał(a):a to ja napisał(a):chesjowisz napisał(a):a to ja napisał(a):e.zetka napisał(a):Jedźmy wszyscy do Rospudy na drzewa!!!!!!!!!!!!!
My tu jesteśmy BLIŻEJ.
Tak jak na południu widać, co się dzieje z projektami trasy szybkiego ruchu z Zakopanego.
ja tam wiem swoje![]()
,,Minister środowiska chce wyciąć 50 ha lasu po to, by nie mieć obwodnicy pod oknami własnego domu. Jan Szyszko podjął decyzję, że Wschodnia Obwodnica Warszawy ominie - wbrew wcześniejszym planom - jego rodzinną miejscowość ''.
.png)
maciek1956 napisał(a):chesjowisz napisał(a):a to ja napisał(a):chesjowisz napisał(a):a to ja napisał(a):e.zetka napisał(a):Jedźmy wszyscy do Rospudy na drzewa!!!!!!!!!!!!!
My tu jesteśmy BLIŻEJ.
ja tam wiem swoje![]()
,,Minister środowiska chce wyciąć 50 ha lasu po to, by nie mieć obwodnicy pod oknami własnego domu. Jan Szyszko podjął decyzję, że Wschodnia Obwodnica Warszawy ominie - wbrew wcześniejszym planom - jego rodzinną miejscowość ''.
Nie mam wyboru, tez jestem z Wesołej, muszę go poprzeć, ale z wielkim bólem, to nie moja opcja.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
e.zetka napisał(a):Bo wynika z tego wszystkiego, że prezydent, premier i wiele osób na świeczniku jest przeciwna tej budowie, ale nic nie mogą zrobić, bo Szyszko tak wymyślił i tak ma być!!!!!!!!!
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.