Pozdrav
.png)
Rysio napisał(a): przez pana M.. M.. M..M..M..M.......![]()
Pozdrav
.png)
Maciej napisał(a):Komentarze z Onetu jako źródło fachowej wiedzy ???...świat się kończy...
.png)
Maciej napisał(a):Komentarze z Onetu jako źródło fachowej wiedzy ???...świat się kończy...
a Michnika i PRL Rysiek do Rospudy nie mieszaj. Więcej czerwonych kumpli towarzysz Michnik znajdzie w GDDKiA niż na drzewach w dolinie.
.png)
ted napisał(a):Maciej napisał(a): Więcej czerwonych kumpli towarzysz Michnik znajdzie w GDDKiA niż na drzewach w dolinie.
Można prosić jaśniej - zabrzmiało jakoś tak "ziobrowo"...![]()
Pzdr
.png)
MorskiPas napisał(a):Źródła są tu:
Informacja o przygotowaniach do realizacji obwodnicy Augustowa
Ocena projektu SISKOM przez dr Włodzimierza Kwiatkowskiego (Politechnika Białostocka)
Opinia mgr inż. Władysława Szerszenia o propozycji SISKOM dla przebiegu trasy drogi ekspresowej przez Chodorki.
Pewnie powiesz, że to są linki do GDDKiA Białystok a GDDKiA jest stroną tego sporu. A ja na to, że nadal nie mam pojęcia kto ma rację, ale jestem pewien, że zawsze należy wysłuchać drugiej strony.
.png)
Ale dzielny naród polski przywykł do niedoborów broni; zawsze i wszędzie. Ciekawe czy ktoś wyśle przed bitwą posłańców z dwoma nagimi łopatami
Nic się nie zmieniło...
.png)
niezawodny napisał(a):Ciekawe czy ktoś wyśle przed bitwą posłańców z dwoma nagimi łopatami![]()
.png)
MorskiPas napisał(a):Maciej napisał(a):Komentarze z Onetu jako źródło fachowej wiedzy ???...świat się kończy...
a Michnika i PRL Rysiek do Rospudy nie mieszaj. Więcej czerwonych kumpli towarzysz Michnik znajdzie w GDDKiA niż na drzewach w dolinie.
Chyba nie sądzisz Macieju, że ze mną jest aż tak źle. Komentarz z Onetu to tylko tak zwany punkt zaczepienia i krótkie streszczenie. Źródła są tu:
Informacja o przygotowaniach do realizacji obwodnicy Augustowa
Ocena projektu SISKOM przez dr Włodzimierza Kwiatkowskiego (Politechnika Białostocka)
Opinia mgr inż. Władysława Szerszenia o propozycji SISKOM dla przebiegu trasy drogi ekspresowej przez Chodorki.
Pewnie powiesz, że to są linki do GDDKiA Białystok a GDDKiA jest stroną tego sporu. A ja na to, że nadal nie mam pojęcia kto ma rację, ale jestem pewien, że zawsze należy wysłuchać drugiej strony.
.png)
.png)
niezawodny napisał(a):Coraz weselej jest w tym temacieTym bardziej że odżywa pomysł referendum narodowego jako antidotum na zakusy Brukseli...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.