Dziekuję także koleżance Maslince i koledze Sławkowi jeszcze raz za informacje na temat stoków narciarskich, (w tym doboru sprzętu narciarskiego, snoboardowego) w Polsce, Czechach i Austrii.

.png)

.png)
.png)
Potter napisał(a):Ależ Ci Maslinko zazdroszczę, że masz tak blisko ... Brak kolejek, słoneczko ... Bajka.
Moja córcia wybrała się dziś na deskę do Kazimierza ... Jeszcze nie wróciła , tzn. że chyba jest fajnie... Ja na pierwsze ślizgi jeszcze ponad 2 tygodnie czekać muszę
...
..png)
.png)
Patroniusz napisał(a):Po zerwanych wiązadłach w kolanie(1było dobre)narty mam z głowy raczej na dłużej.Ortopeda co mnie składał zalecił szachy,brydża,ewentualnie baseni delikatnie rowerek..ot narty..
.png)
marze_na napisał(a):Patroniusz napisał(a):Po zerwanych wiązadłach w kolanie(1było dobre)narty mam z głowy raczej na dłużej.Ortopeda co mnie składał zalecił szachy,brydża,ewentualnie baseni delikatnie rowerek..ot narty..
A o rekonstrukcji nie myślisz?
Ja żyję dwa lata bez krzyżowego przedniego. Basen, rower, górki bez problemu. W zeszłym roku z powodzeniem spróbowałam łyżew. Za nartami tęsknię coraz mniej. Ale jak już zdecyduję się na operację to i na stok pewnie z przyjemnością wrócę.
.png)
Potter napisał(a):Ależ Ci Maslinko zazdroszczę, że masz tak blisko ... Brak kolejek, słoneczko ... Bajka.
Potter napisał(a):Ja na pierwsze ślizgi jeszcze ponad 2 tygodnie czekać muszę...
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.