.png)
platon napisał(a):Trebor napisał(a):Miałem się nie odzywać, ale nie mogę. Apeluję do admina, żeby usuwał tego typu wątki na forum. Panowie, jak coś do siebie macie, to dajcie sobie po razie gdzieś na boku. To forum jest własnością wielu ludzi. Rozpoczynając nowy wątek dotyczący Chorwacji, a potem brnąc w jakieś niekończące się wycieczki osobiste, nie szanujecie forumowiczów, którzy spodziewają się tu informacji, rzeczowej wymiany zdań, czy jak to tam nazwać, na temat Bałkanów. Przykre to, że obaj z uporem maniaka zaśmiecacie tak potrzebne wszystkim forum.
Trebciu spoko.To tylko czasowe.Do końca stycznia.
.png)

.png)
platon napisał(a):Kochany Sławku,kochany Treborze.
Napisałem post o cykadach. Straszna agresja voida.Nie wiem czemu cykada wzbudza w nim taką agresję.Napisałem post ,że kocham Jurka.Znowu agresja z jego strony.Nie wiem czemu nie pozwala mi go kochać ?Dlaczego inni mogą go kochać a ja nie?
![]()
No to się bijemy do pierwszej krwi.
No.![]()
A z drugiej strony widzicie setki śmieciowych postów ,ktorych się nie czepiacie i nie piszecie ,żeby te osoby poszły sobie na skypea.
Także odwalcie się od mojego śmietnika.
.png)

Trebor napisał(a):platon napisał(a):Kochany Sławku,kochany Treborze.
Napisałem post o cykadach. Straszna agresja voida.Nie wiem czemu cykada wzbudza w nim taką agresję.Napisałem post ,że kocham Jurka.Znowu agresja z jego strony.Nie wiem czemu nie pozwala mi go kochać ?Dlaczego inni mogą go kochać a ja nie?
![]()
No to się bijemy do pierwszej krwi.
No.![]()
A z drugiej strony widzicie setki śmieciowych postów ,ktorych się nie czepiacie i nie piszecie ,żeby te osoby poszły sobie na skypea.
Także odwalcie się od mojego śmietnika.
To prawda, że to forum "skręciło" już jakiś czas temu w niewłaściwą stroną. Odnoszę wrażenie, że jak jak ludzie nie jeżdżą i nie mają informacji, gdzie po drodze do Cro diesel jest najtańszy, to zaśmiecają swoimi wynurzeniami to forum. Tak ja Ty, platon, tak ja Void, tak ja autorzy wątku o abp Wielgusie i wielu innych, przy czym trzeba przyznac, ze jest ich mniejszość. Na razie, bo to wszystko tu idzie nie w tą stronę. Gdzie te wspaniałe opowieści odcinkowe Kira (Bałkańska Pętla - poczytajcie sobie, panowie, zamiast tracić czas na wypisywanie bzdur), niezawodnego? Platon, opisz jakieś miejsce, które Ci zaintrygowalo w Cro czy BiH, to naprawde bedzie ciekawsze...
.png)
Trebor napisał(a): gdzie po drodze do Cro diesel jest najtańszy.......Gdzie te wspaniałe opowieści
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.