Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dialogi na cztery nogi.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.01.2007 12:12

wy pojebani jesteście! wymieńcie się mejlami i piszcie do siebie.albo na skype czy cóś! i nie mówcie mi ,że mogę nie czytać bo nie o to tu chodzi!!!
Trebor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trebor » 14.01.2007 13:39

platon napisał(a):
Trebor napisał(a):Miałem się nie odzywać, ale nie mogę. Apeluję do admina, żeby usuwał tego typu wątki na forum. Panowie, jak coś do siebie macie, to dajcie sobie po razie gdzieś na boku. To forum jest własnością wielu ludzi. Rozpoczynając nowy wątek dotyczący Chorwacji, a potem brnąc w jakieś niekończące się wycieczki osobiste, nie szanujecie forumowiczów, którzy spodziewają się tu informacji, rzeczowej wymiany zdań, czy jak to tam nazwać, na temat Bałkanów. Przykre to, że obaj z uporem maniaka zaśmiecacie tak potrzebne wszystkim forum.

Trebciu spoko.To tylko czasowe.Do końca stycznia. :wink:

Obaj jesteście doświadczonymi forumowiczami - czytałem wiele waszych postó, zwłaszcza Twoich, Platon. Spodziewałem się po was czegoś więcej. Przesiądźcie się na skype`a, jak radzi kolega wyżej. Naprawdę już dość tych śmieci.
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 14.01.2007 14:14

Kochany Sławku,kochany Treborze.
Napisałem post o cykadach. Straszna agresja voida.Nie wiem czemu cykada wzbudza w nim taką agresję. :wink: Napisałem post ,że kocham Jurka.Znowu agresja z jego strony.Nie wiem czemu nie pozwala mi go kochać ?Dlaczego inni mogą go kochać a ja nie? :wink:
No to się bijemy do pierwszej krwi.
No. :wink:
A z drugiej strony widzicie setki śmieciowych postów ,ktorych się nie czepiacie i nie piszecie ,żeby te osoby poszły sobie na skypea.
Także odwalcie się od mojego śmietnika. :D
Trebor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trebor » 14.01.2007 14:22

platon napisał(a):Kochany Sławku,kochany Treborze.
Napisałem post o cykadach. Straszna agresja voida.Nie wiem czemu cykada wzbudza w nim taką agresję. :wink: Napisałem post ,że kocham Jurka.Znowu agresja z jego strony.Nie wiem czemu nie pozwala mi go kochać ?Dlaczego inni mogą go kochać a ja nie? :wink:
A z drugiej strony widzicie setki śmieciowych postów ,ktorych się nie czepiacie i nie piszecie ,żeby te osoby poszły sobie na skypea.

To prawda, że to forum "skręciło" już jakiś czas temu w niewłaściwą stroną. Odnoszę wrażenie, że jak jak ludzie nie jeżdżą i nie mają informacji, gdzie po drodze do Cro diesel jest najtańszy, to zaśmiecają swoimi wynurzeniami to forum. Tak ja Ty, platon, tak ja Void, tak ja autorzy wątku o abp Wielgusie i wielu innych, przy czym trzeba przyznac, ze jest ich mniejszość. Na razie, bo to wszystko tu idzie nie w tą stronę. Gdzie te wspaniałe opowieści odcinkowe Kira (Bałkańska Pętla - poczytajcie sobie, panowie, zamiast tracić czas na wypisywanie bzdur), niezawodnego? Platon, opisz jakieś miejsce, które Ci zaintrygowalo w Cro czy BiH, to naprawde bedzie ciekawsze...
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 14.01.2007 14:33

Trebor napisał(a):
platon napisał(a):Kochany Sławku,kochany Treborze.

To prawda, że to forum "skręciło" już jakiś czas temu w niewłaściwą stroną. Odnoszę wrażenie, że jak jak ludzie nie jeżdżą i nie mają informacji, gdzie po drodze do Cro diesel jest najtańszy, to zaśmiecają swoimi wynurzeniami to forum. Tak ja Ty, platon, tak ja Void, tak ja autorzy wątku o abp Wielgusie i wielu innych, przy czym trzeba przyznac, ze jest ich mniejszość. Na razie, bo to wszystko tu idzie nie w tą stronę. Gdzie te wspaniałe opowieści odcinkowe Kira (Bałkańska Pętla - poczytajcie sobie, panowie, zamiast tracić czas na wypisywanie bzdur), niezawodnego? Platon, opisz jakieś miejsce, które Ci zaintrygowalo w Cro czy BiH, to naprawde bedzie ciekawsze...

Na forum jest jakieś niezdrowe ciśnienie,które powoduje zatargi.Niewinne posty o Rzymie,nurkowaniu,cykadach itd wywołują niezdrową reakcję.
Na śmieciowych tematach jest zgoda i spokój. :wink: Oczywiście jest spokój jak to nie jest mój śmieciowy temat. :wink:
Myślę ,że jak przyjdzie pora to jednym kliknięciem myszki cały Hyde Park wrzuci się do kosza.Na razie czytać można go jak się jest zalogowanym i nie ma opcji pokaż posty od ostatniej wizyty.
Także jak ktoś coś jeszcze ma śmieciowego ,albo skoczyło mu ciśnienie to dawać to tu spokojnie . :wink:
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 14.01.2007 14:38

Trebor napisał(a): gdzie po drodze do Cro diesel jest najtańszy.......Gdzie te wspaniałe opowieści

kolega jest może mało spostrzegawczy.... jak cię interesuje gdzie jest tańszy diesel to proponuje sobie założyć wątek o dieslu.... niedługo będą ich tysiące tak jak z pytaniem gdzie tankować LPG :lol: :lol: :lol:
faktycznie przy trasie jakąja robię z bydgoszczy do podgory (cyrka 1400 km ) to jest bardzo istotna informacja, a zysk jeszcze większy. Szukasz taniego paliwa ?? Proponuje przejśc na opał - wyprawa do cro będzie za grosze.

Jak bys dobrze poszukał to znajdziesz opis wyjazdu Andrzeja z poprzedniego roku. Pojechał jako pierwszy i zdał bardzo obszerną relację.
Wystarczy poszukać. Więc nie czepiaj się go że nie opisuje miejsc gdzie był.
Jak zdobędziesz taką wiedze jak on to wtedy porozmawiamy.

Jeżeli męczy cię moja konwersacja z Andrzejem to masz pecha. Wątek ten jest w hyde parku więc każdy może pisać co mu się podoba - nie kazdy musi go czytać. Więc żegnam.

A to o czym i gdzie rozmawiam z Andrzejem jest moją i tylko moją sprawą
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 14.01.2007 14:42

Andrzejku ja nie jestem agresywny... ja ciępo prostu lubię inaczej.... a sam wiesz za co zawdzięczasz ten mój "pozytywny" przypływ energii do Twojej osoby... nie trzeba było zadzierać
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 14.01.2007 15:12

No w sumie VOID ma rację. Może sobie gadać z kim chce. Poniesło mnie z letka. Zrobiła się taka pyskówka , ja tobie ,ty mi i może dlatego. Bardziej wnerwiające są tematy dublowane po pińcet razy , albo w stylu "byłam w kiblu po moim bracie -czy mogę zajść w ciąże?" Takie tematy powinny umierać śmiercią naturalną , a zobaczcie ile osób na nie odpowiada. Ale jak chce się być mistrzem ilości postów to tak jest.
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 14.01.2007 18:43

O pytanie do Trebora.Czy mógłbyś pomóc w zrobieniu kalendarza z konkursu fotograficznego?
Pożno by było ,ale by było.Z tego co widziałem to się na tym znasz .
No co Ty na to ?
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 16.01.2007 16:37

Kolega Trebor się ociąga ... odezwij sięAndrzej na GG w sprawie kalendarza
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.