Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dialogi na cztery nogi.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 01.12.2006 10:47

wojnę Andrzejku zaczołes kiedyś dawno zmieniając mój post.... przypomnij sobie :!:

ja nie ukrywam swojego pochodzenia ani nie tworze wiernych kopii swojego debilizmu

poza tym roczek dziecka nie jest powodem do oblewania (chyba że w Twoich stonach tak się obchodzi urodziny dziecka)

Powiem ci że ucieszyłem się twoją agresywną odpowiedzią bo już myślałem że za dużo leków ci przepisali bo jakoś tak spokojny się ostatnio zrobiłeś

pozdrawiam

PS
podac ci adres co byś mógł łatwiej dojechać ??
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 01.12.2006 10:53

buahaha :D już widzę futerkowe w tych siatkach - Karol - dodaj coś od Chińczyków gratis żeby nie pospie.....y :wink:

Jakiś zlot się zapowiada o którym nie wiem :lol: :lol: :lol: tylo czemu tak daleko - a nie masz Karol w najbliższym czasie drogi na Śląsk może :wink:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.12.2006 10:58

VOID napisał(a):wojnę Andrzejku zaczołes kiedyś dawno zmieniając mój post.... przypomnij sobie :!:

ja nie ukrywam swojego pochodzenia ani nie tworze wiernych kopii swojego debilizmu

poza tym roczek dziecka nie jest powodem do oblewania (chyba że w Twoich stonach tak się obchodzi urodziny dziecka)

Powiem ci że ucieszyłem się twoją agresywną odpowiedzią bo już myślałem że za dużo leków ci przepisali bo jakoś tak spokojny się ostatnio zrobiłeś

pozdrawiam

PS
podac ci adres co byś mógł łatwiej dojechać ??

ty bez leków jesteś agresywny :D jesli temat hodowla cykad nastawia cię tak agresywnie to co dopiero inne tematy :D no ale jak masz taką pamięć ,że zmieniłem kiedyś twój post to gratuluję pamięci :D
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 01.12.2006 11:00

gratis może być dla Andrju... a przy okazji to posiadam też siateczkę z której sobie możesz zrobic terrarium dla tych twoich cykad. Na pewno będziesz zadowolony.

Nie, Rysiu , chyba zlotu nie będzie..... główna atrakcja nie przyjedzie.... :cry: bo niby skąd tu załatwić biuro podróży :?:

Bydgoszcz to za daleka trasa lepiej pokazywać biedaszyby i sztolnie....no i jeszcze jakieś hałdy górnicze :!: to są dopiero atrakcje
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 01.12.2006 11:02

nie temat ale Twoja osoba Andrzejku
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.12.2006 11:03

VOID napisał(a):gratis może być dla Andrju... a przy okazji to posiadam też siateczkę z której sobie możesz zrobic terrarium dla tych twoich cykad. Na pewno będziesz zadowolony.

wiedziałęm ,że się zareklamujesz :D
VOID i wszystko jasne :wink:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.12.2006 11:05

VOID napisał(a):nie temat ale Twoja osoba Andrzejku

no to wyjaśnijmy zaszłości :D
jak ci niby zmieniłem post ?
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 01.12.2006 11:08

to nie autoreklama tylko chęć pomocy przy tak powaznym przedsięwzięciu. nie będę wymagał umieszczenia ani logo ani nazwy firmy
samo przekonanie że działam w szczytnym celu poprawi moje samopoczucie.

Pozatym trzeba sobie pomagać - nieprwawdaż :?:

a ja Tobie zawsze ....... wilkiem będę
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 01.12.2006 11:08

platon napisał(a):
VOID napisał(a):gratis może być dla Andrju... a przy okazji to posiadam też siateczkę z której sobie możesz zrobic terrarium dla tych twoich cykad. Na pewno będziesz zadowolony.

wiedziałęm ,że się zareklamujesz :D
VOID i wszystko jasne :wink:

nie widzę w tym reklamy jakoś :D bo zwierzątka by się meczyły jakby się zaplątały :wink:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.12.2006 11:11

VOID napisał(a):to nie autoreklama tylko chęć pomocy przy tak powaznym przedsięwzięciu. nie będę wymagał umieszczenia ani logo ani nazwy firmy
samo przekonanie że działam w szczytnym celu poprawi moje samopoczucie.

Pozatym trzeba sobie pomagać - nieprwawdaż :?:

a ja Tobie zawsze ....... wilkiem będę

to sobie bądż wilkiem :D jak ci sie poszerzą horyzonty myślowe to się zgłoś :wink:
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 01.12.2006 11:12

platon napisał(a):

widzisz drogi Andrzejku .... przez twoją wielonikowość sam się juz w tym zatraciłeś
starasz się dopierdolić wszytkim po kolei i jakoś ci to wychodzi

bawią mnie te Twoje zagrywki i szczucie innych, ale w moim przypadku popełniłeś wielki błąd - jestem bardzo pamietliwy.

jak nie pamiętasz o jaki post chodzi ... mówi się trudno Twoja strata - i nie szukaj go .... na moją prośbę admin go wywalił....

i nie będziemy wyjaśniać zaszłości

teraz uciekam ... obowiązki wobec kraju czekają ....

do zobaczenia 8)
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.12.2006 11:17

VOID napisał(a):
platon napisał(a):

widzisz drogi Andrzejku .... przez twoją wielonikowość sam się juz w tym zatraciłeś

bawią mnie te Twoje zagrywki i szczucie innych, ale w moim przypadku popełniłeś wielki błąd - jestem bardzo pamietliwy.

jak nie pamiętasz o jaki post chodzi ... mówi się tródno Twoja strata - i nie szukaj go .... na moją prośbę admin go wywalił....

no to mówi się tródno :D i idzie się dalej :D z tego co pamietam ,zabawy w wielonikowość prowadziło tu wielu,ba nawet niektórzy są tu teraz :wink:
a jesli chodzi o zmianę twojego postu ,nie mam takiej mocy sprawczej,by naprawdę zmienić twój post!
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 01.12.2006 11:36

platon napisał(a):
VOID napisał(a):
platon napisał(a):

jak nie pamiętasz o jaki post chodzi ... mówi się tródno Twoja strata - i nie szukaj go .... na moją prośbę admin go wywalił....

no to mówi się tródno :D i idzie się dalej :D z tego co pamietam ,zabawy w wielonikowość prowadziło tu wielu,ba nawet niektórzy są tu teraz :wink:
a jesli chodzi o zmianę twojego postu ,nie mam takiej mocy sprawczej,by naprawdę zmienić twój post!

ja mam 2 nicki a co :?: :?: :?: nie stać mnie :?: :?: :?: :D

a może by tak o trzecim pomyśleć :twisted: Platón argumentuf brakuje :wink:
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 01.12.2006 11:39

wielonikowość prowadziło tu wielu,ba nawet niektórzy są tu teraz
zauważ tylko że sam ze sobą nie gadam ale silne leki trza brać :wink:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 01.12.2006 11:39

rich72 napisał(a):
platon napisał(a):
VOID napisał(a):
platon napisał(a):

ja mam 2 nicki a co :?: :?: :?: nie stać mnie :?: :?: :?: :D

a może by tak o trzecim pomyśleć :twisted: Platón argumentuf brakuje :wink:

Rysiu twój czas pracy to 7.00 do 15.00.
Urzędnik ,który cały czas poświęcia pisaniu na forum powienien się zastanowić komu właściwie służy.
Co ty właściwie robisz w tym urzędzie? :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.