Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dialogi na cztery nogi.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rich72
Cromaniak

Postnapisał(a) rich72 » 01.12.2006 11:57

platon napisał(a):
rich72 napisał(a):
platon napisał(a):
VOID napisał(a):
platon napisał(a):
VOID napisał(a):nie temat ale Twoja osoba Andrzejku

no to wyjaśnijmy zaszłości :D
jak ci niby zmieniłem post ?

widzisz drogi Andrzejku .... przez twoją wielonikowość sam się juz w tym zatraciłeś
starasz się dopierdolić wszytkim po kolei i jakoś ci to wychodzi

bawią mnie te Twoje zagrywki i szczucie innych, ale w moim przypadku popełniłeś wielki błąd - jestem bardzo pamietliwy.

jak nie pamiętasz o jaki post chodzi ... mówi się tródno Twoja strata - i nie szukaj go .... na moją prośbę admin go wywalił....

i nie będziemy wyjaśniać zaszłości

no to mówi się tródno :D i idzie się dalej :D z tego co pamietam ,zabawy w wielonikowość prowadziło tu wielu,ba nawet niektórzy są tu teraz :wink:
a jesli chodzi o zmianę twojego postu ,nie mam takiej mocy sprawczej,by naprawdę zmienić twój post!

ja mam 2 nicki a co :?: :?: :?: nie stać mnie :?: :?: :?: :D

a może by tak o trzecim pomyśleć :twisted: Platón argumentuf brakuje :wink:

Rysiu twój czas pracy to 7.00 do 15.00.
Urzędnik ,który cały czas poświęcia pisaniu na forum powienien się zastanowić komu właściwie służy.
Co ty właściwie robisz w tym urzędzie? :wink:

trzeba sobie umieć pracę zorganizować - szef kiedyś powiedział że pracownik który nie ma na nic innego w pracy tylko na pracę jest niewydajny :wink:
Jako szef powinieneś to wiedzieć :D

Ps. Napisanie tego posta zajęło mi około minuty - zwrócę przy najbliższej wypłacie :wink:
platon
Cromaniak

Postnapisał(a) platon » 01.12.2006 12:00

rich72 napisał(a):
platon napisał(a):
rich72 napisał(a):
platon napisał(a):
VOID napisał(a):
platon napisał(a):
VOID napisał(a):nie temat ale Twoja osoba Andrzejku

no to wyjaśnijmy zaszłości :D
jak ci niby zmieniłem post ?

widzisz drogi Andrzejku .... przez twoją wielonikowość sam się juz w tym zatraciłeś
starasz się dopierdolić wszytkim po kolei i jakoś ci to wychodzi

bawią mnie te Twoje zagrywki i szczucie innych, ale w moim przypadku popełniłeś wielki błąd - jestem bardzo pamietliwy.

jak nie pamiętasz o jaki post chodzi ... mówi się tródno Twoja strata - i nie szukaj go .... na moją prośbę admin go wywalił....

i nie będziemy wyjaśniać zaszłości

no to mówi się tródno :D i idzie się dalej :D z tego co pamietam ,zabawy w wielonikowość prowadziło tu wielu,ba nawet niektórzy są tu teraz :wink:
a jesli chodzi o zmianę twojego postu ,nie mam takiej mocy sprawczej,by naprawdę zmienić twój post!

ja mam 2 nicki a co :?: :?: :?: nie stać mnie :?: :?: :?: :D

a może by tak o trzecim pomyśleć :twisted: Platón argumentuf brakuje :wink:

Rysiu twój czas pracy to 7.00 do 15.00.
Urzędnik ,który cały czas poświęcia pisaniu na forum powienien się zastanowić komu właściwie służy.
Co ty właściwie robisz w tym urzędzie? :wink:

trzeba sobie umieć pracę zorganizować - szef kiedyś powiedział że pracownik który nie ma na nic innego w pracy tylko na pracę jest niewydajny :wink:
Jako szef powinieneś to wiedzieć :D

Ps. Napisanie tego posta zajęło mi około minuty - zwrócę przy najbliższej wypłacie :wink:

Jako urzędnik samorządowy powinieneś się charakteryzować;
,,Liczą się predyspozycje intelektualne i osobowościowe. Do wykonywania tego zawodu potrzebne jest poczucie odpowiedzialności, solidność, dokładność i cierpliwość. Liczy się także kultura osobista.''
Także powienieneś szefa poinformować o swoim nałogu. :wink:
rich72
Cromaniak

Postnapisał(a) rich72 » 01.12.2006 12:43

Jako urzędnik samorządowy powinieneś się charakteryzować;
,,Liczą się predyspozycje intelektualne i osobowościowe. Do wykonywania tego zawodu potrzebne jest poczucie odpowiedzialności, solidność, dokładność i cierpliwość. Liczy się także kultura osobista.''
Także powienieneś szefa poinformować o swoim nałogu.

Właśnie dlatego pracuję gdzie pracuję :wink:
VOID
Cromaniak

Postnapisał(a) VOID » 01.12.2006 16:41

widzisz Andrzejku i to w tobie lubię .....

uciekłem ci ja ... znalazłeś sobie inny obiekt :) do swojego zacnego postepowania :) umiesz umilać ludzom czas .... widocznie przyszła zima i jakoś zastój nastał w wyjazdach barbórkowych :?:
a może jesteś zbyt pochłonięty pisaniem odpowiedzi na twoje wspaniałe posty że nie udało ci się zorganizowac żadnego objazdu barbórkowego?

mój pierwszy post w temacie cykadowym był sprawdzianem twojej wytrzymałości ....
siedziałeś od jakiegos czasu cichutko jak myszka pod miotełką ....
pisząc milutkie pościki jako Platon
a jednak ... byle ostrzejsza wypowiedź nawiązująca do ciebie obudziła prawdziwą osobowość .....
a już się prawie zakładaliśmy że ci się coś pozmieniało w główce ....
ale jednak nie
jesteś nadal taki KOCHANY jak byłeś :):):):):)

pzdr
Japona
Cromaniak

Postnapisał(a) Japona » 01.12.2006 17:41

Cha cha cha
prawdziwa walka na słowa...

Był sobie fajny temat o cykadach, ale pewien Void postanowił go rozp..lić...bo musiał w końcu z siebie wyrzucić urazy skrywane od lat...

Panowie, weźcie pistolety i idzcie na polanę, walczcie do pierwszej krwi :wink:

Jeśli chodzi o mnie kibicuję Andrzejowi. :D
rich72
Cromaniak

Postnapisał(a) rich72 » 01.12.2006 17:50

Panowie, weźcie pistolety i idzcie na polanę, walczcie do pierwszej krwi icon_wink.gif

Japona dziś to nielegalne choć romantyczne :wink:

Ps. Zakładasz klub kibica :?: :lol:
platon
Cromaniak

Postnapisał(a) platon » 01.12.2006 19:44

VOID napisał(a):widzisz Andrzejku i to w tobie lubię .....

uciekłem ci ja ... znalazłeś sobie inny obiekt :) do swojego zacnego postepowania :) umiesz umilać ludzom czas .... widocznie przyszła zima i jakoś zastój nastał w wyjazdach barbórkowych :?:
a może jesteś zbyt pochłonięty pisaniem odpowiedzi na twoje wspaniałe posty że nie udało ci się zorganizowac żadnego objazdu barbórkowego?

mój pierwszy post w temacie cykadowym był sprawdzianem twojej wytrzymałości ....
siedziałeś od jakiegos czasu cichutko jak myszka pod miotełką ....
pisząc milutkie pościki jako Platon
a jednak ... byle ostrzejsza wypowiedź nawiązująca do ciebie obudziła prawdziwą osobowość .....
a już się prawie zakładaliśmy że ci się coś pozmieniało w główce ....
ale jednak nie
jesteś nadal taki KOCHANY jak byłeś :):):):):)

pzdr

Przede wszystkim staraj się być bystrzejszy.Mądrzejszy już nie będziesz no chyba ,ze jakiś cud nastapi :D
Dla mnie zawsze sprawdzianem twojej innej nikowości były błędy ortograficzne. :D Kurcze gdybyś był bystrzejszy to wziąłbyś do ręki słownik ortograficzny :D
Zadam Ci pytanie Void.Czy Ty Void jesteś dobrym człowiekiem ?
Odpowiedz na to pytanie wiedząc ,że jesteś na forum cro.pl o Chorwacji.
Chorwacja ma tu być przewodnim tematem.Posty o Chorwacji mają przodować.Nie jest ważny nik void czy platon.Ważna jest Chorwacja.
:wink:
platon
Cromaniak

Postnapisał(a) platon » 01.12.2006 20:19

Tak ,żeby ci jeszcze Karolu pomóc w wypowiedzi. :wink:
Piszesz ,że ja ci zmieniałem posty. :D
Ale przecież wtedy ty byłeś tu moderatorem,te dwa lata temu.
I to ty zmieniałeś posty. :D
Swoje też. :D
No ale taka już twoja podwójna jażnia.A to ,że jesteś dyslektykiem jak mi napisałeś to cię dyskwalifikowało jako moderatora i cieszę się ,że nim już nie jesteś.
pozdrav
VOID
Cromaniak

Postnapisał(a) VOID » 02.12.2006 14:19

witam Andrzejku :) usmiałem się po pachy z twojej wypowiedzi odnośnie mojego bycia moderatorem :lol: :lol: :lol:
powiem Ci że lepszego kawału to jeszcze nie słyszałem. moje gratulacje za bystrość

jak by to rzekła żona naszego kochanego prezydenta: Nadaje ci imię jastrząb ...... 8) :lol: 8) to w kwestii twojej bystrości

i jest mi niezmiernie miło że tyle osób cię doceniło

platon napisał(a):Zabawa przednia.Nie zauważyłem by ktoś mnie nie lubił ,a było z 50 osób.

zawsze pochwalam godną samokrytykę .......

a nie chcieli cię przypadkiem wybrać na mistera CRO.PL :?:

chyba trzeba będzie założyć nowy konkurs .... :twisted: moje poparcie już masz 8)
a to ja
Cromaniak

Postnapisał(a) a to ja » 02.12.2006 15:55

Panowie !!!

Takie "prztyczki-potyczki" jeszcze Was bawią ?
Chyba tylko Was ... .

Szkoda życia :D
platon
Cromaniak

Postnapisał(a) platon » 02.12.2006 17:46

a to ja napisał(a):Panowie !!!

Takie "prztyczki-potyczki" jeszcze Was bawią ?
Chyba tylko Was ... .

Szkoda życia :D

Dzięki takim potyczkom i takiemu popieprzaniu jak my tutaj ,jak wstukasz w googlach Chorwacja,na pierwszym miejscu wyskoczy ci cro.pl.
A przecież chodzi o to by promować Chorwację i cro.pl . :D
Pewnie ludzie przeczytają jak void wilkiem platonowi ,ale przy okazji dowiedzą się może paru fajnych rzeczy o Chorwacji.
platon
Cromaniak

Postnapisał(a) platon » 02.12.2006 17:51

VOID napisał(a):witam Andrzejku :) usmiałem się po pachy z twojej wypowiedzi odnośnie mojego bycia moderatorem :lol: :lol: :lol:
powiem Ci że lepszego kawału to jeszcze nie słyszałem. moje gratulacje za bystrość

jak by to rzekła żona naszego kochanego prezydenta: Nadaje ci imię jastrząb ...... 8) :lol: 8) to w kwestii twojej bystrości

i jest mi niezmiernie miło że tyle osób cię doceniło

platon napisał(a):Zabawa przednia.Nie zauważyłem by ktoś mnie nie lubił ,a było z 50 osób.

zawsze pochwalam godną samokrytykę .......

a nie chcieli cię przypadkiem wybrać na mistera CRO.PL :?:

chyba trzeba będzie założyć nowy konkurs .... :twisted: moje poparcie już masz 8)

Powiem ci void ,że na tym zdjęciu z avataru wzorowałeś się na Antku Gotovinie.Też takie zdjęcie ma.I jak zdejmnie okulary ,to też oczy ma takie zimne jak Ty.
pozdrav
VOID
Cromaniak

Postnapisał(a) VOID » 13.01.2007 23:02

akurat zdjęcie było robione z "przypadku" ale dziękuje za niezłe rozeznanie moich oczu. Rzeczywiście są szare i zimne i mnie się to podoba ;)

Powiadasz że będziesz na zlocie ;) już nie mogę się doczekac (i chyba nie tylko ja) tego przemiłego spotkania....

A tak przy okazji w Karakowie nie piłeś bo bierzesz psychotropy czy się zaszyłeś ?
platon
Cromaniak

Postnapisał(a) platon » 13.01.2007 23:06

VOID napisał(a):akurat zdjęcie było robione z "przypadku" ale dziękuje za niezłe rozeznanie moich oczu. Rzeczywiście są szare i zimne i mnie się to podoba ;)

Powiadasz że będziesz na zlocie ;) już nie mogę się doczekac (i chyba nie tylko ja) tego przemiłego spotkania....

A tak przy okazji w Karakowie nie piłeś bo bierzesz psychotropy czy się zaszyłeś ?

kupiłem sobie w Bydgoszczy u firmy void siatki na gryzonie i inne duperele .....czapkę niewidkę :D
VOID
Cromaniak

Postnapisał(a) VOID » 13.01.2007 23:11

miło mi busines is busines jak to powiadają a konwersacja trwa nadal.

mam nadzieję że towar będzie ci dobrze służył.... tyle gryzoni masz wdomu ?? byś się wstydził. o higienę trzeba troszkę zadbać a nie resztki z obiadu rzucać za siebie jak czynił to nasz wielki król Jagiełło.... zły przykład bierzesz waśmość zły
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone