Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dialogi na cztery nogi.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rich72
Cromaniak

Postnapisał(a) rich72 » 01.12.2006 11:57

platon napisał(a):
rich72 napisał(a):
platon napisał(a):
VOID napisał(a):
platon napisał(a):
VOID napisał(a):nie temat ale Twoja osoba Andrzejku

no to wyjaśnijmy zaszłości :D
jak ci niby zmieniłem post ?

widzisz drogi Andrzejku .... przez twoją wielonikowość sam się juz w tym zatraciłeś
starasz się dopierdolić wszytkim po kolei i jakoś ci to wychodzi

bawią mnie te Twoje zagrywki i szczucie innych, ale w moim przypadku popełniłeś wielki błąd - jestem bardzo pamietliwy.

jak nie pamiętasz o jaki post chodzi ... mówi się tródno Twoja strata - i nie szukaj go .... na moją prośbę admin go wywalił....

i nie będziemy wyjaśniać zaszłości

no to mówi się tródno :D i idzie się dalej :D z tego co pamietam ,zabawy w wielonikowość prowadziło tu wielu,ba nawet niektórzy są tu teraz :wink:
a jesli chodzi o zmianę twojego postu ,nie mam takiej mocy sprawczej,by naprawdę zmienić twój post!

ja mam 2 nicki a co :?: :?: :?: nie stać mnie :?: :?: :?: :D

a może by tak o trzecim pomyśleć :twisted: Platón argumentuf brakuje :wink:

Rysiu twój czas pracy to 7.00 do 15.00.
Urzędnik ,który cały czas poświęcia pisaniu na forum powienien się zastanowić komu właściwie służy.
Co ty właściwie robisz w tym urzędzie? :wink:

trzeba sobie umieć pracę zorganizować - szef kiedyś powiedział że pracownik który nie ma na nic innego w pracy tylko na pracę jest niewydajny :wink:
Jako szef powinieneś to wiedzieć :D

Ps. Napisanie tego posta zajęło mi około minuty - zwrócę przy najbliższej wypłacie :wink:
platon
Cromaniak

Postnapisał(a) platon » 01.12.2006 12:00

rich72 napisał(a):
platon napisał(a):
rich72 napisał(a):
platon napisał(a):
VOID napisał(a):
platon napisał(a):
VOID napisał(a):nie temat ale Twoja osoba Andrzejku

no to wyjaśnijmy zaszłości :D
jak ci niby zmieniłem post ?

widzisz drogi Andrzejku .... przez twoją wielonikowość sam się juz w tym zatraciłeś
starasz się dopierdolić wszytkim po kolei i jakoś ci to wychodzi

bawią mnie te Twoje zagrywki i szczucie innych, ale w moim przypadku popełniłeś wielki błąd - jestem bardzo pamietliwy.

jak nie pamiętasz o jaki post chodzi ... mówi się tródno Twoja strata - i nie szukaj go .... na moją prośbę admin go wywalił....

i nie będziemy wyjaśniać zaszłości

no to mówi się tródno :D i idzie się dalej :D z tego co pamietam ,zabawy w wielonikowość prowadziło tu wielu,ba nawet niektórzy są tu teraz :wink:
a jesli chodzi o zmianę twojego postu ,nie mam takiej mocy sprawczej,by naprawdę zmienić twój post!

ja mam 2 nicki a co :?: :?: :?: nie stać mnie :?: :?: :?: :D

a może by tak o trzecim pomyśleć :twisted: Platón argumentuf brakuje :wink:

Rysiu twój czas pracy to 7.00 do 15.00.
Urzędnik ,który cały czas poświęcia pisaniu na forum powienien się zastanowić komu właściwie służy.
Co ty właściwie robisz w tym urzędzie? :wink:

trzeba sobie umieć pracę zorganizować - szef kiedyś powiedział że pracownik który nie ma na nic innego w pracy tylko na pracę jest niewydajny :wink:
Jako szef powinieneś to wiedzieć :D

Ps. Napisanie tego posta zajęło mi około minuty - zwrócę przy najbliższej wypłacie :wink:

Jako urzędnik samorządowy powinieneś się charakteryzować;
,,Liczą się predyspozycje intelektualne i osobowościowe. Do wykonywania tego zawodu potrzebne jest poczucie odpowiedzialności, solidność, dokładność i cierpliwość. Liczy się także kultura osobista.''
Także powienieneś szefa poinformować o swoim nałogu. :wink:
rich72
Cromaniak

Postnapisał(a) rich72 » 01.12.2006 12:43

Jako urzędnik samorządowy powinieneś się charakteryzować;
,,Liczą się predyspozycje intelektualne i osobowościowe. Do wykonywania tego zawodu potrzebne jest poczucie odpowiedzialności, solidność, dokładność i cierpliwość. Liczy się także kultura osobista.''
Także powienieneś szefa poinformować o swoim nałogu.

Właśnie dlatego pracuję gdzie pracuję :wink:
VOID
Cromaniak

Postnapisał(a) VOID » 01.12.2006 16:41

widzisz Andrzejku i to w tobie lubię .....

uciekłem ci ja ... znalazłeś sobie inny obiekt :) do swojego zacnego postepowania :) umiesz umilać ludzom czas .... widocznie przyszła zima i jakoś zastój nastał w wyjazdach barbórkowych :?:
a może jesteś zbyt pochłonięty pisaniem odpowiedzi na twoje wspaniałe posty że nie udało ci się zorganizowac żadnego objazdu barbórkowego?

mój pierwszy post w temacie cykadowym był sprawdzianem twojej wytrzymałości ....
siedziałeś od jakiegos czasu cichutko jak myszka pod miotełką ....
pisząc milutkie pościki jako Platon
a jednak ... byle ostrzejsza wypowiedź nawiązująca do ciebie obudziła prawdziwą osobowość .....
a już się prawie zakładaliśmy że ci się coś pozmieniało w główce ....
ale jednak nie
jesteś nadal taki KOCHANY jak byłeś :):):):):)

pzdr
Japona
Cromaniak

Postnapisał(a) Japona » 01.12.2006 17:41

Cha cha cha
prawdziwa walka na słowa...

Był sobie fajny temat o cykadach, ale pewien Void postanowił go rozp..lić...bo musiał w końcu z siebie wyrzucić urazy skrywane od lat...

Panowie, weźcie pistolety i idzcie na polanę, walczcie do pierwszej krwi :wink:

Jeśli chodzi o mnie kibicuję Andrzejowi. :D
rich72
Cromaniak

Postnapisał(a) rich72 » 01.12.2006 17:50

Panowie, weźcie pistolety i idzcie na polanę, walczcie do pierwszej krwi icon_wink.gif

Japona dziś to nielegalne choć romantyczne :wink:

Ps. Zakładasz klub kibica :?: :lol:
platon
Cromaniak

Postnapisał(a) platon » 01.12.2006 19:44

VOID napisał(a):widzisz Andrzejku i to w tobie lubię .....

uciekłem ci ja ... znalazłeś sobie inny obiekt :) do swojego zacnego postepowania :) umiesz umilać ludzom czas .... widocznie przyszła zima i jakoś zastój nastał w wyjazdach barbórkowych :?:
a może jesteś zbyt pochłonięty pisaniem odpowiedzi na twoje wspaniałe posty że nie udało ci się zorganizowac żadnego objazdu barbórkowego?

mój pierwszy post w temacie cykadowym był sprawdzianem twojej wytrzymałości ....
siedziałeś od jakiegos czasu cichutko jak myszka pod miotełką ....
pisząc milutkie pościki jako Platon
a jednak ... byle ostrzejsza wypowiedź nawiązująca do ciebie obudziła prawdziwą osobowość .....
a już się prawie zakładaliśmy że ci się coś pozmieniało w główce ....
ale jednak nie
jesteś nadal taki KOCHANY jak byłeś :):):):):)

pzdr

Przede wszystkim staraj się być bystrzejszy.Mądrzejszy już nie będziesz no chyba ,ze jakiś cud nastapi :D
Dla mnie zawsze sprawdzianem twojej innej nikowości były błędy ortograficzne. :D Kurcze gdybyś był bystrzejszy to wziąłbyś do ręki słownik ortograficzny :D
Zadam Ci pytanie Void.Czy Ty Void jesteś dobrym człowiekiem ?
Odpowiedz na to pytanie wiedząc ,że jesteś na forum cro.pl o Chorwacji.
Chorwacja ma tu być przewodnim tematem.Posty o Chorwacji mają przodować.Nie jest ważny nik void czy platon.Ważna jest Chorwacja.
:wink:
platon
Cromaniak

Postnapisał(a) platon » 01.12.2006 20:19

Tak ,żeby ci jeszcze Karolu pomóc w wypowiedzi. :wink:
Piszesz ,że ja ci zmieniałem posty. :D
Ale przecież wtedy ty byłeś tu moderatorem,te dwa lata temu.
I to ty zmieniałeś posty. :D
Swoje też. :D
No ale taka już twoja podwójna jażnia.A to ,że jesteś dyslektykiem jak mi napisałeś to cię dyskwalifikowało jako moderatora i cieszę się ,że nim już nie jesteś.
pozdrav
VOID
Cromaniak

Postnapisał(a) VOID » 02.12.2006 14:19

witam Andrzejku :) usmiałem się po pachy z twojej wypowiedzi odnośnie mojego bycia moderatorem :lol: :lol: :lol:
powiem Ci że lepszego kawału to jeszcze nie słyszałem. moje gratulacje za bystrość

jak by to rzekła żona naszego kochanego prezydenta: Nadaje ci imię jastrząb ...... 8) :lol: 8) to w kwestii twojej bystrości

i jest mi niezmiernie miło że tyle osób cię doceniło

platon napisał(a):Zabawa przednia.Nie zauważyłem by ktoś mnie nie lubił ,a było z 50 osób.

zawsze pochwalam godną samokrytykę .......

a nie chcieli cię przypadkiem wybrać na mistera CRO.PL :?:

chyba trzeba będzie założyć nowy konkurs .... :twisted: moje poparcie już masz 8)
a to ja
Cromaniak

Postnapisał(a) a to ja » 02.12.2006 15:55

Panowie !!!

Takie "prztyczki-potyczki" jeszcze Was bawią ?
Chyba tylko Was ... .

Szkoda życia :D
platon
Cromaniak

Postnapisał(a) platon » 02.12.2006 17:46

a to ja napisał(a):Panowie !!!

Takie "prztyczki-potyczki" jeszcze Was bawią ?
Chyba tylko Was ... .

Szkoda życia :D

Dzięki takim potyczkom i takiemu popieprzaniu jak my tutaj ,jak wstukasz w googlach Chorwacja,na pierwszym miejscu wyskoczy ci cro.pl.
A przecież chodzi o to by promować Chorwację i cro.pl . :D
Pewnie ludzie przeczytają jak void wilkiem platonowi ,ale przy okazji dowiedzą się może paru fajnych rzeczy o Chorwacji.
platon
Cromaniak

Postnapisał(a) platon » 02.12.2006 17:51

VOID napisał(a):witam Andrzejku :) usmiałem się po pachy z twojej wypowiedzi odnośnie mojego bycia moderatorem :lol: :lol: :lol:
powiem Ci że lepszego kawału to jeszcze nie słyszałem. moje gratulacje za bystrość

jak by to rzekła żona naszego kochanego prezydenta: Nadaje ci imię jastrząb ...... 8) :lol: 8) to w kwestii twojej bystrości

i jest mi niezmiernie miło że tyle osób cię doceniło

platon napisał(a):Zabawa przednia.Nie zauważyłem by ktoś mnie nie lubił ,a było z 50 osób.

zawsze pochwalam godną samokrytykę .......

a nie chcieli cię przypadkiem wybrać na mistera CRO.PL :?:

chyba trzeba będzie założyć nowy konkurs .... :twisted: moje poparcie już masz 8)

Powiem ci void ,że na tym zdjęciu z avataru wzorowałeś się na Antku Gotovinie.Też takie zdjęcie ma.I jak zdejmnie okulary ,to też oczy ma takie zimne jak Ty.
pozdrav
VOID
Cromaniak

Postnapisał(a) VOID » 13.01.2007 23:02

akurat zdjęcie było robione z "przypadku" ale dziękuje za niezłe rozeznanie moich oczu. Rzeczywiście są szare i zimne i mnie się to podoba ;)

Powiadasz że będziesz na zlocie ;) już nie mogę się doczekac (i chyba nie tylko ja) tego przemiłego spotkania....

A tak przy okazji w Karakowie nie piłeś bo bierzesz psychotropy czy się zaszyłeś ?
platon
Cromaniak

Postnapisał(a) platon » 13.01.2007 23:06

VOID napisał(a):akurat zdjęcie było robione z "przypadku" ale dziękuje za niezłe rozeznanie moich oczu. Rzeczywiście są szare i zimne i mnie się to podoba ;)

Powiadasz że będziesz na zlocie ;) już nie mogę się doczekac (i chyba nie tylko ja) tego przemiłego spotkania....

A tak przy okazji w Karakowie nie piłeś bo bierzesz psychotropy czy się zaszyłeś ?

kupiłem sobie w Bydgoszczy u firmy void siatki na gryzonie i inne duperele .....czapkę niewidkę :D
VOID
Cromaniak

Postnapisał(a) VOID » 13.01.2007 23:11

miło mi busines is busines jak to powiadają a konwersacja trwa nadal.

mam nadzieję że towar będzie ci dobrze służył.... tyle gryzoni masz wdomu ?? byś się wstydził. o higienę trzeba troszkę zadbać a nie resztki z obiadu rzucać za siebie jak czynił to nasz wielki król Jagiełło.... zły przykład bierzesz waśmość zły
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.