Wakacje w Chorwacji? Noclegi w Chorwacji? Dojazd do Chorwacji? Wakacje 2026? Podróże po całym świecie? Serdecznie wszystkich zapraszamy do działu poświęconego przygotowaniom do sezonu wakacyjnego 2026 ツ
Przełożyłem z czerwca na wrzesień nie było żadnych problemów z właścicielem ustaliliśmy że jak nie da rady również we wrześniu to zwróci mi zaliczkę lub przełożymy na przyszły rok. Ale mam nadzieje że wrześniu będzie możliwość wyjazdu
Witam, miało być 61DDW ale szanse na to nikłe. Czekam jeszcze do majówki na rozwój wydarzeń ale raczej + 365. Alternatywa to polska w wrześniu bądź październiku. Ehh od dwóch lat wybieram się do Cro. Może uda się za rok
Źródło, na które powołuje się artykuł było podawane na forum. Nie jest ono miarodajne i fachowe. Trzeba czekać na oficjalne ogłoszenia władz Chorwacji.
Janusz Bajcer napisał(a):Źródło, na które powołuje się artykuł było podawane na forum. Nie jest ono miarodajne i fachowe. Trzeba czekać na oficjalne ogłoszenia władz Chorwacji.
Janusz jak zawsze masz rację. komunikat oficjalny to podstawa, ale nawet jak masz coś takiego to cieplej na sercu.......sama taka notka rodzi nadzieję jak w podziemiu na wojnie......