Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

czym się zajmujecie?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Adam,K
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam,K » 01.03.2008 21:48

No dawaj Rysio dawaj. Nie znam, albo co gorsza nie pamiętam!
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 01.03.2008 21:59

Rysio napisał(a):
moondek napisał(a):
Sławomir Wocial napisał(a):
Jestem kapitalistą

Znaczy zapluty karzeł reakcji??? :):):):) Ciemiężyciel, co?? :):)
Pozdrav!

Chłopie, zastanów się, co piszesz?! Przecież za jakiś czas on może być Twim szefem!!! ;)

Sławek :!: :!: :!: zastrzel Go :!: zastrzel Go :!: :twisted: :twisted: :twisted: zanim będzie twoim szefem, zastrzel Go :!: :!: :!: :wink:

MWN :) fajna robota jak przy żarełku :wink:

Ps. Przypomniał mi się kawał o Indianach i czajniku :wink:

On mi kogoś przypomina.I on chyba ma browar. :D
Czyli warzy piwo. :wink:
Adam,K
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam,K » 01.03.2008 22:01

Doczytałem Rysio. Sorka.
MWN
Cromaniak

Postnapisał(a) MWN » 01.03.2008 23:29

Niestety, browaru nie mam, a szkoda bo lubię. W ten sposób sprzymierzam się z innymi kapitalistami, którzy moją własną krwawicą zamieniają na złocisty trunek.

To co pójdziemy na piwo zanim mnie zastrzelicie?
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 02.03.2008 12:16

Mam nadzieję , że odeszły czasy kiedy osoba taka jak MWN, i nie chodzi mi tu bezpośrednio o MWN-a tylko o cywila, będzie moim szefuńciem :):)
Rysio!! Prewencja w twoim wykonaniu-warta przemyślenia!!! :):)
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 02.03.2008 13:01

MWN napisał(a):Niestety, browaru nie mam, a szkoda bo lubię. W ten sposób sprzymierzam się z innymi kapitalistami, którzy moją własną krwawicą zamieniają na złocisty trunek.

To co pójdziemy na piwo zanim mnie zastrzelicie?

Jestem za :D :wink:
lokis01
Globtroter

Postnapisał(a) lokis01 » 02.03.2008 14:25

MWN napisał(a):To co pójdziemy na piwo zanim mnie zastrzelicie?

Jestem za :D

A tak poza tym to jesli ta tym avatarze obok Pan to Pan to jakos mi sie Panska facjata wydaje znajoma.
Czy nie chadza Pan czasem do takiego klubu Jazzda na wroclawskim rynku??

Pozdr.
Robisek
Odkrywca

Postnapisał(a) Robisek » 02.03.2008 15:15

Widzę, że tu sami swoi :). Ja też z "firmy", sprzątam od 17 lat.
MWN
Cromaniak

Postnapisał(a) MWN » 02.03.2008 20:24

W klubach na wrocławskim rynku bywam niezmiernie rzadko. Ale mogliśmy się jednak gdzież widzieć. A awatar nie jest zmyśloną zbitką liter tylko inicjał.
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 02.03.2008 21:19

MWN napisał(a):W klubach na wrocławskim rynku bywam niezmiernie rzadko. Ale mogliśmy się jednak gdzież widzieć. A awatar nie jest zmyśloną zbitką liter tylko inicjał.

Tak wogóle masz sympatyczną facjatę ,także nie bój się, niejedno piwo tutaj wypijesz. :wink:
mattiko
Plażowicz

Postnapisał(a) mattiko » 02.03.2008 22:23

Ja jestem przedstawicielem handlowym branży grzewczej czyli ewentualnie ogrzeje wasze domy :lol:
paolooo
Croentuzjasta

Postnapisał(a) paolooo » 15.03.2008 11:04

a ja Usługi Transportowe dostawczakiem, przeprowadzki z/do Polski i takie tam inne......dorabiam do emerytury, trochę dla zabicia czasu no i zarabiam na Crowakacje.....pozdrawiam adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 15.03.2008 21:37

paolooo napisał(a):a ja Usługi Transportowe dostawczakiem, przeprowadzki z/do Polski i takie tam inne......dorabiam do emerytury, trochę dla zabicia czasu no i zarabiam na Crowakacje.....pozdrawiam adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

A co to za reklama. Większość cromaniaków zbiera cały rok na wakacje , a ty chcesz ich wykończyć przeprowadzkami. W dzisiejszych czasach transport jest drogi. Proszę nie wykorzystywać forum dla reklamy bo zamelduję Adminowi i wytnie Cie jednym klawiszem. Dodaję , że jest on mściwy i mało przystępny. Pozdrawiam kolegę przewożnika
MWN
Cromaniak

Postnapisał(a) MWN » 15.03.2008 22:47

No nie! Wycinanie klawiszem, co za metody! :?
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 15.03.2008 23:05

darek1 napisał(a):
paolooo napisał(a):a ja Usługi Transportowe dostawczakiem, przeprowadzki z/do Polski i takie tam inne......dorabiam do emerytury, trochę dla zabicia czasu no i zarabiam na Crowakacje.....pozdrawiam adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

A co to za reklama. Większość cromaniaków zbiera cały rok na wakacje , a ty chcesz ich wykończyć przeprowadzkami. W dzisiejszych czasach transport jest drogi. Proszę nie wykorzystywać forum dla reklamy bo zamelduję Adminowi i wytnie Cie jednym klawiszem. Dodaję , że jest on mściwy i mało przystępny. Pozdrawiam kolegę przewożnika

No fakt . :wink: darek 1 załaduje na swój transportowiec 10 gandalielii
i jeszcze na osiołka starczy miejsca.A tu mu rośnie konkurencja. :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone