Rysio napisał(a):moondek napisał(a):Sławomir Wocial napisał(a):Jestem kapitalistą
Znaczy zapluty karzeł reakcji???:):):) Ciemiężyciel, co??
:)
Pozdrav!
Chłopie, zastanów się, co piszesz?! Przecież za jakiś czas on może być Twim szefem!!!
Sławek![]()
![]()
zastrzel Go
zastrzel Go
![]()
![]()
![]()
zanim będzie twoim szefem, zastrzel Go
![]()
![]()
![]()
![]()
MWNfajna robota jak przy żarełku
Ps. Przypomniał mi się kawał o Indianach i czajniku
.png)
MWN napisał(a):To co pójdziemy na piwo zanim mnie zastrzelicie?
MWN napisał(a):W klubach na wrocławskim rynku bywam niezmiernie rzadko. Ale mogliśmy się jednak gdzież widzieć. A awatar nie jest zmyśloną zbitką liter tylko inicjał.
paolooo napisał(a):a ja Usługi Transportowe dostawczakiem, przeprowadzki z/do Polski i takie tam inne......dorabiam do emerytury, trochę dla zabicia czasu no i zarabiam na Crowakacje.....pozdrawiam adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
darek1 napisał(a):paolooo napisał(a):a ja Usługi Transportowe dostawczakiem, przeprowadzki z/do Polski i takie tam inne......dorabiam do emerytury, trochę dla zabicia czasu no i zarabiam na Crowakacje.....pozdrawiam adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
A co to za reklama. Większość cromaniaków zbiera cały rok na wakacje , a ty chcesz ich wykończyć przeprowadzkami. W dzisiejszych czasach transport jest drogi. Proszę nie wykorzystywać forum dla reklamy bo zamelduję Adminowi i wytnie Cie jednym klawiszem. Dodaję , że jest on mściwy i mało przystępny. Pozdrawiam kolegę przewożnika