Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

czym się zajmujecie?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 14.02.2008 20:07

Knicz Mirosław napisał(a):wyrywam "chwasty" - jak WOCIAL z Warsiawki i inni z "firmy"

Nie wiem co to za firma, ja się ogrodnictwem nie zajmuję ! Nie wiem, nie znam się , nie orientuję się , żadnej roboty nie wezmę...
wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 14.02.2008 20:10

Sławomir Wocial napisał(a):
Knicz Mirosław napisał(a):wyrywam "chwasty" - jak WOCIAL z Warsiawki i inni z "firmy"

Nie wiem co to za firma, ja się ogrodnictwem nie zajmuję ! Nie wiem, nie znam się , nie orientuję się , żadnej roboty nie wezmę...

Sądząc Sławku po Twoich ostatnich forumowych wypowiedziach musieliście mieć w tej Waszej "ogrodniczej"firmie dość poważne pogadanki na tematy internetowe... :D
wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 14.02.2008 20:12

woka napisał(a):
Piotrek_B napisał(a):Woka - niech Ci będzie :lol:
Żeby było w temacie - pracuję....ku chwale Ojczyzny :lol: :papa:

Rozumiem ...... spocznij. :D :wink:

Hehe - też pracowałem ku chwale,ale spoczywam juz od 5 lat... :D :D
Pozdravki.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 14.02.2008 20:17

Pojawiło sie ostatnio trochę pojebusów, z zawodu szewców i na siłę chcą komuś buty uszyć... Pozdrav!!
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.02.2008 20:19

wojan napisał(a):....Hehe - też pracowałem ku chwale,ale spoczywam juz od 5 lat... :D :D Pozdravki.

A ja do dziś załuję, ze kiedyś zrezygnowałem z munduru bo też miałbym dziś spoczynek :lol:
A tak trzeba dalej zap.....ku chwale :wink:
Pozdrav :papa:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.02.2008 20:21

Sławomir Wocial napisał(a):Pojawiło sie ostatnio trochę pojebusów, z zawodu szewców i na siłę chcą komuś buty uszyć... Pozdrav!!

I tu Cie rozumię a najgorsze że tacy "szewcy" potrafią Ci obrzydzić nawet to co jest fajne i na sk....nie ma rady, póki co :wink:
Pozdrav
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 14.02.2008 20:24

Rada jest!! I to kilka : 9mm, 5,56mm, 7,62mm :):) Ale czy warto?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.02.2008 20:31

Sławomir Wocial napisał(a):Rada jest!! I to kilka : 9mm, 5,56mm, 7,62mm :):) Ale czy warto?

Nie warto - spodobasz się później w celi i będzie sex każdego wieczora a w dzień na czyms trzeba siedzieć :lol:
Wiec zamiast 9mm........Obrazek
Pozdrav
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 14.02.2008 20:41

živjo!! taki toast wznosi się w Dingaču jak pije chłop do chłopa!!! Pozdravljam!
AndrzejJ.
zbanowany

Postnapisał(a) AndrzejJ. » 14.02.2008 21:06

Sławomir Wocial napisał(a):živjo!! taki toast wznosi się w Dingaču jak pije chłop do chłopa!!! Pozdravljam!

Walentynowie piją. :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.02.2008 21:11

AndrzejJ. napisał(a):Walentynowie piją. :D

no a co ? trzeba mieć coś z życia, no nie ? :lol:
AnetaA
Cromaniak

Postnapisał(a) AnetaA » 17.02.2008 22:25

No ... ja zajmuję się wymuszeniami :wink: - usiłuję wymóc na moich uczniach,co by sie trochę więcej uczyli... :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.02.2008 22:52

A ja gaszę( i nie tylko) to co inni podpalają :!: ,więc pisać tu na temat :wink:
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 18.02.2008 08:49

Piotrek_B napisał(a):
wojan napisał(a):....Hehe - też pracowałem ku chwale,ale spoczywam juz od 5 lat... :D :D Pozdravki.

A ja do dziś załuję, ze kiedyś zrezygnowałem z munduru bo też miałbym dziś spoczynek :lol:
A tak trzeba dalej zap.....ku chwale :wink:
Pozdrav :papa:

Piotrek ... nie ma co załować. To nie jest tak z tym "spoczynkiem" jak się wydaje. Ci co poszli na ten "spoczynek" i nic nie robią ..... wierz mi, woleli by coś robić. Bezczynność jest zła i frustująca. Jedno co mają dobrego to fakt, że zawsze jakieś pieniążki przyjdą ( choćbym nic nie robił) ale to pozór. Takie jest moje zdanie.
woka
Koneser

Postnapisał(a) woka » 18.02.2008 08:53

AnetaA napisał(a):No ... ja zajmuję się wymuszeniami :wink: - usiłuję wymóc na moich uczniach,co by sie trochę więcej uczyli... :D

Czyli "wymuszacz" ... oryginalne określenie. Zapamietam sobie. :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone