Sławomir Wocial napisał(a):Jestem ciekaw ile więcej można dostać za latanie naddźwiękowymi okrętami podwodnymi w ramach sił specjalnych przy fizycznym zwalczaniu terroryzmu?
2 lata z powieszeniem.
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Jestem półkownikiem byłej
milicji mam 4500 zł. emerytury
mam 52 lata dorabiam w firmie dedektywistycznej
nie narzekam
~maciej , 30.04.2008 16:15
.png)
majeczka napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Jestem półkownikiem byłej
nie narzekam
Bardzo wątpliwe są Twoje kwalifikacje, skoro w nazwie swojego stopnia wojskowego robisz błędy ortograficzne.![]()
majeczka napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Jestem półkownikiem byłej
nie narzekam
Bardzo wątpliwe są Twoje kwalifikacje, skoro w nazwie swojego stopnia wojskowego robisz błędy ortograficzne.![]()

.png)
bonar napisał(a):majeczka napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Jestem półkownikiem byłej
nie narzekam
Jaki półkownik, taki dedektyw
.png)
majeczka napisał(a):bonar napisał(a):majeczka napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Jestem półkownikiem byłej
nie narzekam
Jaki półkownik, taki dedektyw
Jeśli tak pracowałeś przez całe życie, jak piszesz tu ortograficznie, to mamy teraz doskonały obraz, naszej byłej polskiej milicji...
"Nie matura, lecz chęć szczera zrobi z Ciebie oficera..." Nieprawdaż???
.png)
.png)
madzia1981 napisał(a):Asiu!
Majeczka jest nauczycielką i stąd jej bardzo szczegółowe podejście do tematu. Niech zgadnę-polonistka?
![]()
majeczka napisał(a):madzia1981 napisał(a):Asiu!
Majeczka jest nauczycielką i stąd jej bardzo szczegółowe podejście do tematu. Niech zgadnę-polonistka?
![]()
Niestety nie, kombinuj dalej... Jednak pracuję w szkole średniej i o ile pamiętam Ty również Madziu masz problemy właśnie z ortografią...?
Czy maturę jednak zdałaś w terminie i bez poprawki?