dangol napisał(a):Aldonko, dzięki za trzymanie kciuków.
Aldonka napisał(a): Nasza koleżanka ośmiorniczka, siedziała w tych kamieniach kilka dni
Grzegorzowi w tym roku dwa razy udało sięspotkać oko w oko z ośmiorniczkami, fotek niestety nie mamy, bo podwodnego aparaciku nie posiadamy
.
Ośmiornice były za szybkie, więc na naszych talerzach nie wylądowały. Znalazła się tam inna, w tym celu zakupiona
.
Wasz spacer po Hvarzebardzo mi się podoba, trochę mi w tym roku brakowało klimaciku kamiennych dalmatyńskich miasteczek…
Jak rozumiem kciukasy pomogły
longtom napisał(a):Aldonka napisał(a):... po uliczkach Hvaru...
Ciekawe czy Wam się spodobał![]()
Bo my do wyspy tęsknimy, do miasta już nie.
pzdr
Prawdę mówiąc do miasta Hvar za szczególnie nie tęsknię. Warto tam zajrzeć, to na pewno, ale....nie do końca moja bajka
Iza&Krzysiek napisał(a):my też 2 lata temu na twierdzę wspięliśmy się na własnych nogach![]()
widoki cudne z góry, zresztą wchodząc na górę już było co podziwiać
...w tym roku...no cóż...jak już pisałam tydzień to za mało, niestety nie dotarliśmy do Hvaru....dlatego też chętnie oglądam i wspominam
pozdrawiam
Nawet 2 tygodnie to za mało. Nam też się nie udało dotrzeć do wszystkich miejsc "must see"
predatortata napisał(a):Hvar jest piękny jak twoje zdjęcia. Byliśmy w sierpniu 14 dni i było za mało czasu aby wszystko zobaczyć.
Aby poczuć klimat wyspy najlepiej przejechać się szutrowym zboczem Sveta Nedjelja-Luciste-Dubovica-Hvar.
Te widoki zapadły nam głęboko w pamięci. Czekam z niecierpliwością na dalszy ciąg relacji.
pozdrawiam
Dziękuję. Ze zdjęciami....hmmm, w tym roku jestem z nich kompletnie niezadowolona, ale to inna historia.
A jeśli chodzi o szutrowy szlak.....jeszcze troszkę i zobaczymy, zobaczymy
CROberto napisał(a):Aldonka napisał(a):Tak naprawdę to chciałabym tą relację zadedykować.......
-.........
-........
CROberto za Twojego Dżina w hvarskim skwarze - Dżin czarował,czarował i ......
.......w końcu się zameldowałpomimo tego że miałaś te drzwi i zamykałaś na klucz a nawet krzesło podstawiałaś.....
![]()
Dzięki serdeczne za tą dedykacjęz przyjemnością czytam i oglądam .
Mam mnóstwo zaległości z relacjami , ale sam dopiero co wróciłem.......
Nooo, już myślałam że Cię w moich skromnych progach nie zobaczę
Czekam na Twoją kolejną relację z dużą niecierpliwością
ruwado napisał(a):W sierpniu też zauroczyła mnie ta uliczka - chyba ta sama
O tak, mam kilka ujęć tej uliczki

.png)

.png)