.png)
BoJa napisał(a):Dokładnie. W ubiegłym roku przepływaliśmy tym przesmykiem kilka razy dziennie przez dwa tygodnie.
.png)
.png)
BoJa napisał(a):Jak dobrze pamiętam było to między 14-16. Rano w tym przesmyku morze miało kolor turkusowy a w momencie tych silnych prądów ciemno ołowiany brrrrrrr. Pewnie powodem są pływy które przyspieszają w tym wąskim przesmyku, my opływając całą wyspę pod mostem mieliśmy wodę jak stół
.png)
BoJa napisał(a):AmenTeraz czekam na następny odcinek pewnie będzie o miejscach gdzie my w tym roku będziemy pływać
.png)
.png)
BoJa napisał(a):Trafiłem Dugi OtokTam 21 08 przypłyniemy promem. Kwatera w Zaglav i z tamtąd pontonowanie w stronę Bozavy i Sakarun, a w drugą stronę Telešcica i Kornati
.png)

.png)
Epepa napisał(a):Coraz bardziej kusi mnie ten Dugi Otok.Mam wrażenie, że jest trochę mniej oblegany przez turystów, a ja lubię takie miejscówki.
.png)
zumila napisał(a):Nie znalazłam cyca w Austrii, ale bywałam raczej w małych marketach( Hofer, Spar), za to znalazłam śniegdużo śniegu
![]()
Relacja tak wciąga, że chciałoby się więcej niż odcinek dziennie![]()
.png)
Epepa napisał(a):Ja też byłabym bardzo szczęśliwa, gdyby codzienny rejs był trochę dłuższy.![]()
Nie jest za długo ale za to codziennie i nie ciągnie się latami Powrót do Nasze relacje z podróży