Na szczęście wujek ma dom dla siebie też na górze nad Petrovac na Brda i stamtąd widoki są okazałe, tylko że trzeba autem zjechać 7 km do Petrovac an dół
.png)
.png)
mike_ napisał(a):Nie tylko ty jesteś nie zadowolony strata widoku na morze, wież mi że wielu właścicieli willi też. U nas też coraz to mniejszy widok na morze się robi, z basenu kiedyś było je widać, a teraz zasłania nam widok też wieżowiec.
Na szczęście wujek ma dom dla siebie też na górze nad Petrovac na Brda i stamtąd widoki są okazałe, tylko że trzeba autem zjechać 7 km do Petrovac an dółDołączam filmik który nagrałem z widokiem z tego domku na Petrovac i Buljarice z wysokości 600m
https://www.youtube.com/watch?v=JQaCvzXZ1u4
.png)
kk_1 napisał(a):mike_ napisał(a):Nie tylko ty jesteś nie zadowolony strata widoku na morze, wież mi że wielu właścicieli willi też. U nas też coraz to mniejszy widok na morze się robi, z basenu kiedyś było je widać, a teraz zasłania nam widok też wieżowiec.
Na szczęście wujek ma dom dla siebie też na górze nad Petrovac na Brda i stamtąd widoki są okazałe, tylko że trzeba autem zjechać 7 km do Petrovac an dółDołączam filmik który nagrałem z widokiem z tego domku na Petrovac i Buljarice z wysokości 600m
https://www.youtube.com/watch?v=JQaCvzXZ1u4
My akurat mieliśmy widok na morze. Fakt faktem, że nie było to to samo co przed rozpoczęciem budowy.
Także ja jestem zadowolony - to były bardzo udane wakacje. Moje dziecko po dziś dzień pyta kiedy znów pojedziemy do Czarnogóry
Nie zmienia to jednak faktu, że takie rzeczy jak ten hotel nie powinny mieć miejsca. Rozmawiałem z właścicielem kwatery na ten temat, rozłożył ręcę i powiedział: co zrobić:(
.png)
.png)
mike_ napisał(a): W sezonie wszelkie budowy stają aby nie przeszkadzać turystom rozpoczynają się po sezonie.
.png)
Alidrzi napisał(a):Przede wszystkim Petrovac jeśli chodzi o plażę to "Katastrofa" i to przez duże K - tak jak to już ktoś kiedyś na tym forum porównywał to jak Polskie Władysławowo "ludź na ludziu" . Do lubiących odciąć się od zgiełku i wrzawy - Kochani jedziecie tyle kilometrów, wybierzcie miejsce gdzie odpoczniecie . Natomiast jeśli lubicie Tłok gwar, imprezki , itp - to tak Petrowac jest dla Was idealnym miejscem. Ja super odpocząłem w Buliaricy - to zaledwie 5 min samochodem od Petrovaca a Plaża potężna i wystarczy odejść kawałek od głównego zejścia i już mamy kilkadziesiąt metrów wyłącznie dla siebie. Knajpa Bevanda - polecam - najpyszniejsze dania po drodze na plażę . Mieszkałem u właścicielki klubu Ponta z Petrovaca która w Buliaricy ma super "Apartmany" Polecam jak ktoś potrzebuje namiar to podeślę na Priv (ja byłem z dziećmi w 2013r 6 i 8 lat) . Odwiedziliśmy wiele plaż ale plaża Buliarica najbardziej nam pasiła . Teraz i w zeszłym roku "śmigamy" do Grecji ale Czarnogóra na zawsze pozostanie w naszej pamięci jako nasz super debiut na Bałkanach.

.png)
Mikromir napisał(a):mike_ napisał(a): W sezonie wszelkie budowy stają aby nie przeszkadzać turystom rozpoczynają się po sezonie.
Dziwne...Na początku sierpnia ubiegłego roku na terenie budowy tego wielkiego hotelu przy Perazica Do pracowały maszyny budowlane i coś się ewidentnie działo...
.png)
andeo napisał(a):Mikromir napisał(a):mike_ napisał(a): W sezonie wszelkie budowy stają aby nie przeszkadzać turystom rozpoczynają się po sezonie.
Dziwne...Na początku sierpnia ubiegłego roku na terenie budowy tego wielkiego hotelu przy Perazica Do pracowały maszyny budowlane i coś się ewidentnie działo...
Działo się ,działo ,w czerwcu też
.png)
Mikromir napisał(a):mike_ napisał(a): W sezonie wszelkie budowy stają aby nie przeszkadzać turystom rozpoczynają się po sezonie.
.png)
.png)
.png)

.png)
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора