Re: Villa Irming- duże rozczarowanie
napisał(a) ngel » 27.06.2019 20:56
Nie sądziłam, że będę musiała tu coś dopisać ale to co się dzisiaj zdarzyło to jakiś koszmar. W ŻYCIU NIE SPOTKAŁAM SIR Z TAKIM CHAMSTWEM!!! Ponieważ nie chcieliśmy odpuścić tematu basenu i domagaliśmy się zniżki ( wszak warunki dalece odbiegają od tych, które były zaoferowane i na które się zgodziłam) Panie właścicielki zrobiły się bardzo nieprzyjemne i zaczęły łazić za nami krok w krok i opieprzać dzieci za to, że np. skorzystaly z prysznica w ogrodzie prze z całe 3 minuty. W końcu mój tata ( pan po 60- tce) poszedł grzecznie porozmawiać z nimi i złagodzić sytuację. Wtedy córka właścicielki zaczęła swój monolog więc jej mówię, że przyszliśmy porozmawiać a nie wysłuchiwać jej monologu więc Pani zaczęła wrzeszczeć na mojego tatę. No i tu już nie zdzierżyłam i również podniosłam głos i zaczęła się pyskówka zakończona tym, że wyszłam bo uznałam, że nie będę się zniżać do jej poziomu ( to powiedziałam po polsku do Taty) a Pani za mną zaczęła krzyczeć "fuck you!!". Wysłałam do pani męża i szwagra bo uznałam, że to nie na moje nerwy. Byliśmy przez Panie obrażani, oczerniani łącznie z tym, że zarzucila mi, że ją oszukałam bo miało być jedno dziecko mniej - pokazuję więc jej naszą korespondencję gdzie jak byk napisałam ile osób z dokładnym wiekiem dzieci w momencie przyjazdu ( a nie rezerwacji ) a Pani dalej swoje. Jeżdżę do Chorwacji od 24 lat i nigdy przenigdy nie spotkałam się z takim CHAMSTWEM! Koniec końców panie zaczęły nas straszyć policją. Na nasze twierdzenie, że chyba panie nie lubią dzieci pani wprost powiedziała "przecież nikt nie lubi dzieci !". W tym momencie ręce i cycki mi opadły.

Także jeśli macie ochotę na spokojny, rodzinny wypoczynek to niestety nie tutaj. P.s. villa się reklamuje jako miejsce idealne dla rodzin

Nie wiem dlaczego nie zastrzegą sobie, że są "for adults only" oraz że basen działa albo nie

W każdym razie koszmarne właścicielki zachowujące się jak capo w obozie prowadzą tę skąd inąd całkiem ładną i pięknie położoną willę

Z całego serca nie polecam i wszystkich przestrzegam!