Katarzyna G³ydziak Bojiæ napisał(a):Biker, proszê....to chyba nieadekwatnie przesadna reakcja....
Smiri se, molim; nema¹ ovdje neprijatelje; previ¹e emotivno reagira¹....
"mkm" pi¹e kako on unaprijed zna kako bi bilo, i ¹to bi bilo, da smo mi igrali protiv Njemaèke!? On poznaje i reakciju publike, èak i Baliæa! Blago nama s tako vidovitim foruma¹ima, koji ¾ele tendenciozno imputirati neke stvari, kako se njima sviða!
Na¾alost u cijeloj Europi (ne samo u Francuskoj) tisak "vri¹ti" o tome (citiram:), "kako su hr navijaèi izvi¾dali francusku himnu... te da je to skandalozno pona¹anje (tu spominjaju i igraèe) dokaz, da Hrvati ne znaju gubiti"....
Èudno kako nitko ne spominje sramotno suðenje, zbog kojeg je Karabatiæ mogao pet puta udariti na¹e igraèe u glavu, a samo jednom je zbog toga iskljuèen!
A vama Katarina evo jo¹ malo tiska i izjava, kako nebi morali uvijek èitati jedno te isto:
Onesta: "NAPOKON sam imao priliku nastupiti na jednom velikom natjecanju napravljenom radi rukometa¹a, a ne zarade", pun je hvale za organizaciju SP-a francuski izbornik.
Na pitanje novinara L'Equipea ima li ikakvih pritu¾bi na Svjetsko prvenstvo u Hrvatskoj, èovjek koji je Francuze odveo do svjetskoga, europskog i zlata na Olimpijskim igrama iskreno je odgovorio:
"Ba¹ nikakvih. Mislim da je ovo Svjetsko prvenstvo bilo velièanstveno. Organizirano je dobro i svi smo imali vrhunske uvjete. Napokon sam do¾ivio nastupiti na jednom velikom natjecanju napravljenom radi rukometa¹a, a ne radi zarade, kao ¹to je bio sluèaj s veæinom pro¹lih. Igraèi su tretirani svagdje s po¹tovanjem, dvorane su senzacionalne, a publika je bilo na svim utakmicama. Èak i kad smo igrali protiv Hrvata i njihovih navijaèa, u¾ivali smo u pravom festivalu rukometa, u strastvenom navijanju. Atmosfera je doista bila jedinstvena, uvjeti za rad takoðer. Bio je to sjajan SP, zato mi je posebno drago da smo pobijedili mi", rekao je Onesta.
-----------------------------------------------
Prema tome, izgleda da ovdje ima dosta veèih katolika od samoga Pape.