Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Croatia 2009 - Mistrzostwa Świata w piłce ręcznej.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
KrisLukas
Croentuzjasta

Postnapisał(a) KrisLukas » 03.02.2009 00:10

Nie miał?
Obejrzyj uważnie nagranie

Przyznaje racje. Nie obejrzalem tego AZ tak dokladnie.
Aczkolwiek do 10 sekundy tego filmiku Vori nie mial pilki w reku, jak rowniez po 18 sekundzie tego filmiku tez jej nie ma.
Skad wiec wtedy znalazla sie w jego dloni? 8O :D
Jakis Serb widocznie podrzucil. :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Wczesniej, kilka razy obejrzalem ten filmik i nie zauwazylem pilki. :oops:
Jutro umawiam sie na kontrole u okulisty. :)
Aha, i przepraszam za robienie zamieszania. :?
Ostatnio edytowano 03.02.2009 00:39 przez KrisLukas, łącznie edytowano 2 razy
jacky6
Cromaniak

Postnapisał(a) jacky6 » 03.02.2009 00:25

jeśli nawet nie miał piłki w ręku, to sama próba zamachu gołą ręką jeszcze gorsza... wszak narzędziem zbrodni jeno pięść się ostała...

PS - mnie też zadziwił nadzwyczaj pozytywnie dobór zwolnionych replayów...

PS 2 - wysłać tam ( do CRO ) realizatorów PL stacyjek przed poważniejszymi zawodami...

Biker_HR
Cromaniak

Postnapisał(a) Biker_HR » 03.02.2009 09:55

mkm napisał(a):Dodam jeszcze , ¿e dla Chorwatów bardzo istotne jest , z kim siê przegrywa . Gdyby w finale przegrali np. z Niemcami , nie by³oby ¿adnego skandalu . Kibice wys³uchaliby hymnu , a Balic swoje srebro , powiesi³ na szyi :wink: :D

Ovo je napisano krajnje tendeciozno, bezobrazno, provokativno i drsko, pa moram adekvatno odgovoriti!

©to se sportskog dijela tièe - Njemci su stara"mu¹terija" Hrvata, pobjeðujemo ih bez problema u rukometu, u nogometu (legendarne pobjeda nad Njemaèkom 3:0 na SP-a u Lyonu 1998, 2-1 u Austriji pro¹le godine), i t.d.

Deutschland, Deutschland auf Wiedersehn -
http://www.youtube.com/results?search_t ... rsehn&aq=f

Stoga bih rekao da se ovdje vi¹e radi o politièkoj provokaciji, toènije reèeno mr¾nji. Kod gospodina "mkm" iz nepoznatih razloga vidljivo prevladava nostalgija za biv¹im socijalistièkim re¾imom, i biv¹om propalom dr¾avom, koja se je raspala u krvavoj velikosrpskoj agresiji.

Raspao se èitav istoèni blok, ali se kod nekih jo¹ nije raspala ¾alost za tim vremenima!
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 03.02.2009 11:22

Biker, proszę....to chyba nieadekwatnie przesadna reakcja....
Smiri se, molim; nemaš ovdje neprijatelje, garantiram; previše emotivno reagiraš....
Nažalost u cijeloj Europi (ne samo u Francuskoj) tisak "vrišti" o tome (citiram:), "kako su hr navijači izviždali francusku himnu... te da je to skandalozno ponašanje (tu spominju i igrače) dokaz, da Hrvati ne znaju gubiti"....
Ni meni se ne sviđa, vjeruj mi...i nije mi ugodno sve to čitati. Hrvatska je moj dom...ali i nije mi bilo lijepo gledati prijenos iz zagrebačke arene...ja i moj muž bili smo šokirani, bilo nas je sram... i čini mi se da ipak nismo jedini. Ima stvari, koje se jednostavno ne rade (ipak postoje neka elementarna pravila ponašanja)... nije nam to trebalo.
I nemojmo više o tome, molim .... stvarno mi je žao.. jer su se dečki prelijepo borili, odlično odigrali cijeli turnir; a sada ...svi pričaju samo o ružnim incidentima na kraju... :(
pozdrav
Ostatnio edytowano 03.02.2009 19:48 przez Katarzyna Głydziak Bojić, łącznie edytowano 1 raz
Biker_HR
Cromaniak

Postnapisał(a) Biker_HR » 03.02.2009 11:34

Katarzyna G³ydziak Bojiæ napisał(a):Biker, proszê....to chyba nieadekwatnie przesadna reakcja....
Smiri se, molim; nema¹ ovdje neprijatelje; previ¹e emotivno reagira¹....

"mkm" pi¹e kako on unaprijed zna kako bi bilo, i ¹to bi bilo, da smo mi igrali protiv Njemaèke!? On poznaje i reakciju publike, èak i Baliæa! Blago nama s tako vidovitim foruma¹ima, koji ¾ele tendenciozno imputirati neke stvari, kako se njima sviða!

Na¾alost u cijeloj Europi (ne samo u Francuskoj) tisak "vri¹ti" o tome (citiram:), "kako su hr navijaèi izvi¾dali francusku himnu... te da je to skandalozno pona¹anje (tu spominjaju i igraèe) dokaz, da Hrvati ne znaju gubiti"....

Èudno kako nitko ne spominje sramotno suðenje, zbog kojeg je Karabatiæ mogao pet puta udariti na¹e igraèe u glavu, a samo jednom je zbog toga iskljuèen!

A vama Katarina evo jo¹ malo tiska i izjava, kako nebi morali uvijek èitati jedno te isto:

Onesta: "NAPOKON sam imao priliku nastupiti na jednom velikom natjecanju napravljenom radi rukometa¹a, a ne zarade", pun je hvale za organizaciju SP-a francuski izbornik.

Na pitanje novinara L'Equipea ima li ikakvih pritu¾bi na Svjetsko prvenstvo u Hrvatskoj, èovjek koji je Francuze odveo do svjetskoga, europskog i zlata na Olimpijskim igrama iskreno je odgovorio:

"Ba¹ nikakvih. Mislim da je ovo Svjetsko prvenstvo bilo velièanstveno. Organizirano je dobro i svi smo imali vrhunske uvjete. Napokon sam do¾ivio nastupiti na jednom velikom natjecanju napravljenom radi rukometa¹a, a ne radi zarade, kao ¹to je bio sluèaj s veæinom pro¹lih. Igraèi su tretirani svagdje s po¹tovanjem, dvorane su senzacionalne, a publika je bilo na svim utakmicama. Èak i kad smo igrali protiv Hrvata i njihovih navijaèa, u¾ivali smo u pravom festivalu rukometa, u strastvenom navijanju. Atmosfera je doista bila jedinstvena, uvjeti za rad takoðer. Bio je to sjajan SP, zato mi je posebno drago da smo pobijedili mi", rekao je Onesta.
-----------------------------------------------

Prema tome, izgleda da ovdje ima dosta veèih katolika od samoga Pape. :roll:
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 03.02.2009 13:00

Biker_HR napisał(a):A vama evo još malo tiska i izjava, kako nebi morali uvijek čitati jedno te isto:

Onesta: "NAPOKON sam imao priliku nastupiti na jednom velikom natjecanju napravljenom radi rukometaša, a ne zarade", pun je hvale za organizaciju SP-a francuski izbornik.

Na pitanje novinara L'Equipea ima li ikakvih pritužbi na Svjetsko prvenstvo u Hrvatskoj, čovjek koji je Francuze odveo do svjetskoga, europskog i zlata na Olimpijskim igrama iskreno je odgovorio:

"Baš nikakvih. Mislim da je ovo Svjetsko prvenstvo bilo veličanstveno. Organizirano je dobro i svi smo imali vrhunske uvjete. Napokon sam doživio nastupiti na jednom velikom natjecanju napravljenom radi rukometaša, a ne radi zarade, kao što je bio slučaj s većinom prošlih. Igrači su tretirani svagdje s poštovanjem, dvorane su senzacionalne, a publika je bilo na svim utakmicama. Čak i kad smo igrali protiv Hrvata i njihovih navijača, uživali smo u pravom festivalu rukometa, u strastvenom navijanju. Atmosfera je doista bila jedinstvena, uvjeti za rad također. Bio je to sjajan SP, zato mi je posebno drago da smo pobijedili mi", rekao je Onesta.

Jer je tako i bilo (osim te zadnje večeri). Super organizacija, odlična atmosfera... Hrvati obožavaju rukomet i napravili su sve za 5. Osim toga imaju najbolje navijače na svijetu (Poljski reprezentativci, kad su se vratili u Poljsku, izjavili su da sanjaju o tome, da i u Poljskoj odigraju svijetsko prvenstvo pred svojom publikom i da imaju istu podršku, koju su Hrvati imali od svojih navijača..)

Onesta nije komentirao izviždanje francuske himne...A što bi trebao reći?Čemu? I kojeg bi to imalo smisla...? Meni je jasno, da mu je bilo neugodno ovo komentirati; uostalom i nije njegova uloga, da on to komentira...(a i ne bi bilo lijepo od njega da to napravi...- obični "bon ton").
I još jedno: ne kudim i ne osuđujem ljude, nego njihov konkretni postupak, koji po svim normama ponašanja jednostavno je neprihvatljiv.
Pozdrav
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.02.2009 13:14

Ekstra to nowe zdjecie w awatarku,Kaśka! :D
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 03.02.2009 13:52

hepik napisał(a):Ekstra to nowe zdjecie w awatarku,Kaśka! :D

Dzięki. :D
Tak naprawdę to staroć...styczeń 2006 - fota z naszej pierwszej kamerki internetowej pstryknięta z myślą o skype'owym awatarku. Zrobiliśmy sobie całą serię takich "awatarkowych" fotek (trochę jak z automatów porozstawianych w mieście). Była super zabawa :D . Za każdym razem, kiedy oglądamy te foty, to mamy niezły ubaw (poukładane po kolei tworzą coś na kształt niemego filmu... prawdziwy fotoplastikon). Wiem, że jakość okropna, szumy aż strach (prawie słychać, jak trzeszczą), ale mamy do nich sentyment.
P.S. Przepraszam za tę mocno odbiegającą od tematu dygresję; to już się nie powtórzy.
Mam też nadzieję, że nie było mega nietaktowne z mojej strony pisanie w tym wątku po hr...Jeśli większości uczestników dyskusji hr teksty przysparzą trudności, to pozmieniam posty dopisując pl tłumaczenie.
Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.02.2009 14:16

to staroć...styczeń 2006

Patyna dodaje szlachetności :wink:

A wątek MŚ trzeba powoli kończyć,ci którzy balowali już dawno trzeźwi i wracają do ligowej młócki :)
moondek
Cromaniak

Postnapisał(a) moondek » 03.02.2009 17:31

No to ja wrzucę jeszcze swoje 3 grosze w temacie finału, jak i całych mistrzostw.
Chorwaci odstawili w finale takie nasze Zakopane sprzed kilku lat, kiedy Małysz dostał baty od Hanavalda... My się wtedy wstydziliśmy przed całym światem, teraz zapewne zachowania kibiców w hali wstydzi się większość kibiców... Mam nadzieję, że da to im do myślenia i wyciągną z tego wnioski.
Kiana, powiem Ci tak- macie wspaniałą drużynę, ale musi się jeszcze ona nauczyć przegrywać z honorem... Vori i Balić ze swoim zachowaniem przypominali mi chłopców z przedszkola, którym ktoś zabrał ulubioną zabawkę... Trzymałem kciuki przez cały mecz za Chorwacją. Kiedy Vori pod koniec meczu zamachnął się na sędziego, a Balić odwalił "teatr jednego aktora" na podium, pomyślałem sobie, iż dobrze się stało, że ktoś utarł nosa Chorwatom, bo takim zachowaniem (+ gwizdy kibiców podczas Marsylianki) nie zasłużyli na wygraną w tym turnieju.
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 03.02.2009 17:35

Biker_HR napisał(a):
mkm napisał(a):Dodam jeszcze , że dla Chorwatów bardzo istotne jest , z kim się przegrywa . Gdyby w finale przegrali np. z Niemcami , nie byłoby żadnego skandalu . Kibice wysłuchaliby hymnu , a Balic swoje srebro , powiesił na szyi :wink: :D

Ovo je napisano krajnje tendeciozno, bezobrazno, provokativno i drsko, pa moram adekvatno odgovoriti!

Što se sportskog dijela tiče - Njemci su stara"mušterija" Hrvata, pobjeđujemo ih bez problema u rukometu, u nogometu (legendarne pobjeda nad Njemačkom 3:0 na SP-a u Lyonu 1998, 2-1 u Austriji prošle godine), i t.d.

Deutschland, Deutschland auf Wiedersehn -
http://www.youtube.com/results?search_t ... rsehn&aq=f

Stoga bih rekao da se ovdje više radi o političkoj provokaciji, točnije rečeno mržnji. Kod gospodina "mkm" iz nepoznatih razloga vidljivo prevladava nostalgija za bivšim socijalističkim režimom, i bivšom propalom državom, koja se je raspala u krvavoj velikosrpskoj agresiji.

Raspao se čitav istočni blok, ali se kod nekih još nije raspala žalost za tim vremenima!

Przyjmuję krytykę i podtrzymuje moje twierdzenie :D
Największą krzywdę wyrządził Chorwatom Karabatic , a póżniej hymn Francji . A Francja jak wiadomo , sprzyja wszystkim ''Karabaticom '' :wink: :D
mirko
Rezydent

Postnapisał(a) mirko » 03.02.2009 18:20

Biker boy - Bałkański zdrój
Polecam przeczytać regulamin korzystania z forum:
6. Do innych forumowiczów zwracaj się z szacunkiem, nawet jeśli cię denerwują.

Stoga bih rekao da se ovdje više radi o političkoj provokaciji, točnije rečeno mržnji. Kod gospodina "mkm" iz nepoznatih razloga vidljivo prevladava nostalgija za bivšim socijalističkim režimom, i bivšom propalom državom, koja se je raspala u krvavoj velikosrpskoj agresiji.

Nawet Połaci żałuję za SFRJ-jak by nie było śmiesznie jest głupie.

:?
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 03.02.2009 18:50

mirko napisał(a):

Biker boy - Bałkański zdrój
Polecam przeczytać regulamin korzystania z forum:
6. Do innych forumowiczów zwracaj się z szacunkiem, nawet jeśli cię denerwują.

Nawet Połaci żałuję za SFRJ-jak by nie było śmiesznie jest głupie.

:?

Jest pięknie :D
Pozdrawiam z czarnego Śląska :D
mkm
Koneser

Postnapisał(a) mkm » 03.02.2009 18:57

A tak śpiewała wspaniała Doris Dragovic :D

Czyż nie pięknie :? :D
anbarek
Autostopowicz

Postnapisał(a) anbarek » 03.02.2009 20:42

PILNIE poszukuję kontaktu z LEONEM!
Leonie,
Przeczytaliśmy na forum, że w poprzednich latach oferowałeś pomoc w organizowaniu ślubów w Chorwacji. My również planujemy wziąć ślub cywilny w Chorwacji i szukamy kogoś, kto by nam pomógł to załatwić. Czy moglibyśmy liczyć na Twoją pomoc lub radę w tej kwestii?
mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Croatia 2009 - Mistrzostwa Świata w piłce ręcznej. - strona 50
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone