Ja już zaczęłam odliczanie do wyjazdu
.png)
.png)
Belgosia napisał(a):Ale RELACJA!!!! Gratki chłopie przeogromne i medal za wytrwałośćZastanawiamy się z mężem na Kastelem - to nasz pierwszy wypad na CRO. Nie szukamy atrakcji typu disco, multum ludzisków, zatłoczone plaże... My juz z tego wyrośliśmy bo jesteśmy młodzieżą wcześniej urodzoną
![]()
Co z takich spokojnych, urokliwych, rdzenno-chorwackich miejscowości polecacie zawodowcy=znawcy CRO?
Ja już zaczęłam odliczanie do wyjazdui jakoś nie mogę spokojnie usiedzieć na .....
![]()
![]()
![]()
.png)
erci napisał(a):cisza... nadal cisza.... nadszedł czas na delikatne upomnienie się o ciąg dalszy
pzdr
.png)
.png)
Belgosia napisał(a):Dzięk za pod. dokąd pociskać za 15 dni (o Bozicko, aż 15 dni![]()
).
Man nadzieję na doczytanie relacji przed wyjazdem![]()
![]()
.png)
Belgosia napisał(a):Puk, puk!!!!! Filip - zlituj się jest niedziela a co tam z twoją płodnością?![]()
Zaglądam, zaglądam a obiecanej relacji brak
![]()
![]()
.png)
filip122 vel Darek napisał(a):Promosten przywitał nas widoczkiem znanym dla wielu Cro maniaków ,ale jak nie mieć tego standardowego ujęcia w swoich zbiorach fotograficznych![]()
![]()
.png)

.png)
.png)
Belgosia napisał(a):No filipku - fajnie się sprawujesz w tych relacjachTylko jest jeden minus - wszędzie by sie chciało pojechać....
Każde opisywane miejsce jest warte odwiedzenia
Dokąd wobec tego trafimy - któż to wie? Wypalamy 11.VI (sobota) i nocujemy 30 km od Plitwic. W niedzielę rozkoszujemy się Plitwickimi jeziorkami, śpimy i w poniedziałek wyruszamy na łowy
.png)
Belgosia napisał(a):Foty podwodne POWALAJĄ![]()
filip122 - a możesz podpowiedzieć gdzie spotkaliście najfajniejsze góry? Bo my to tacy górale z Ziielonej Góry więc staramy się być w górskich klimatach "przy okazji morza"
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży