.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):System e-rejestracja dla 70+ działa.
Podał kolejne wolne terminy w pobliżu zamieszkania.
Wybrałem termin szczepienia na dzień 22 marca w Krynicy.
(Punkt szczepień Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo Rehabilitacyjny)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Jeśli ktoś z grupy poniżej 70+ zgłosił do systemu chęć zaszczepienia się, to jak ma dostęp do Internetowego Konta Pacjenta przez Profil Zaufany
- to niech sprawdza czy ma już termin.
Sprawdziłem żonę (rocznik 1954) i system pokazuje, że ma ma terminy na w Szpitalu w Krynicy nawet kilka dni wcześniej niż ja
.png)
.png)
marekkowalak napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jeśli ktoś z grupy poniżej 70+ zgłosił do systemu chęć zaszczepienia się, to jak ma dostęp do Internetowego Konta Pacjenta przez Profil Zaufany
- to niech sprawdza czy ma już termin.
Sprawdziłem żonę (rocznik 1954) i system pokazuje, że ma ma terminy na w Szpitalu w Krynicy nawet kilka dni wcześniej niż ja
W którym miejscu (w której zakładce) jest ta opcja? Nie mogę tego znaleźć na moim IKK.
Zgłosiłem chęć szczepienia kilka dni temu.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
marekkowalak napisał(a):Wydaje mi się, że przepisy dotyczące podróżowania w wakacje nie będą się wiele różnić od ubiegłorocznych.
Granice nie mogą być otwarte tylko dla tych zaszczepionych, bo w takim tempie jak obecnie to do wakacji zostanie zaszczepione może ze 25% ludności kontynentu. Dla krajów żyjących z turystyki byłby to gwóźdź do trumny.
Toż dopiero 3 godziny minęły.Habanero napisał(a):Dzisiaj o 9-tej przyjąłem pierwszą dawkę AstraZeneca.
(...)
Jak na razie brak działań niepożądanych.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko