.png)
Andzia* napisał(a):z_byszek napisał(a):Sprawdziłem dzisiaj prognozę pogody dla Makarskiej na najbliższe dni i
niestety nie ma optymistycznych wiadomości. Trzeba będzie zweryfikować plany wyjazdowe.
Zrobiłam tak samo i się zasmuciłam, choć do mojego wyjazdu jeszcze 35 dni , ale żal mi Cromaniaków, którzy teraz maja urlop w Cro
.png)
Henryk napisał(a):Andzia* napisał(a):z_byszek napisał(a):Sprawdziłem dzisiaj prognozę pogody dla Makarskiej na najbliższe dni i
niestety nie ma optymistycznych wiadomości. Trzeba będzie zweryfikować plany wyjazdowe.
Zrobiłam tak samo i się zasmuciłam, choć do mojego wyjazdu jeszcze 35 dni , ale żal mi Cromaniaków, którzy teraz maja urlop w Cro
Za bardzo przejmujecie się prognozami.24.07 wróciłem z BiH i Cro, pogoda super, czasami trochę popadało i pogrzmiało, generalnie lepiej jak w zeszłym roku, bo bez wielkich upałów (25-34st.).Jak trochę popada to Karlovacko czy Mostarsko wcale mniej nie smakuje...
Do zobaczenia...w sierpniu(w BiH i Cro)
.png)
.png)
marze_na napisał(a):Wczoraj pożegnałam mojego Tatę.
.png)
marze_na napisał(a):Wczoraj pożegnałam mojego Tatę. Zdecydowanie za szybko...
Może gdyby długie miesiące nie oszukiwał siebie i nas, że nic się nie dzieje, nie lekceważył objawów... teraz w sumie to już bez znaczenia.
Dbajcie o siebie. Tyle pewnie chciałby powiedzieć wszystkim, którzy mają jeszcze czas. On już go miał, chociaż walczył do końca.