Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mnie ucieszył fakt, że za benzynę PB95 płaciłem dziś po 3,30 zł /litr a potem poszedłem do totka i pani wypłaciła mi 118zł za jakąś zaległą 4-kę o której nie wiedziałem.
Passa 2009r. trwa, potłukłem dzbanek z herbatą. Dobra pierwsza informacja 2009r. Przysłali w końcu mój patent Starszego Sternika ! Będziemy pływać po cieplutkim morzu już za sześć miesięcy.
a ja leżę chora w łóżeczku i tęsknię za ciepłym słoneczkiem w Cro jeszcze prawie siedem miesięcy ,masakra już nie mam koncepcji jak się szybko postawić na nogi a tak chciałam sie obyć bez antybiotyku
A mnie najnormalniej w świecie wstyd za Palikota, posła Semu RP i za jego słowa,
-cytuję:oops: "Przykro mi, że prostytucja w polityce sięga nawet pani minister Gęsickiej. Nie myślałem nigdy, że ona się tak prostytuuje, bardzo jest mi przykro z tego powodu - powiedział Palikot.
Zbyt łatwo cieszymy się z poniżających zachowań ludzi na świeczniku, nie zwracając uwagi na bóle brzucha od śmiechu nie koniecznie przyjaznych nam narodów Brawo
krakuscity napisał(a):Mnie ucieszył fakt, że za benzynę PB95 płaciłem dziś po 3,30 zł /litr a potem poszedłem do totka i pani wypłaciła mi 118zł za jakąś zaległą 4-kę o której nie wiedziałem.
krakuscity napisał(a):Mnie ucieszył fakt, że za benzynę PB95 płaciłem dziś po 3,30 zł /litr a potem poszedłem do totka i pani wypłaciła mi 118zł za jakąś zaległą 4-kę o której nie wiedziałem.
A ja za diesla dziś płaciłem 3,14
W Rzeszowie na jednej ze stacji ON jest od wczoraj za jedyne2,99 Z tym, że kolejka taka, że mam w d...tyle stać Ciekawe czy w okresie urlopowym też będziemy mieli takie fajne ceny ON, Pb i LPG