Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 23.12.2008 10:38

A my wreszcie spłaciliśmy samochód :D:D:D:D Wreszcie po 8 latach kredytowania JEST NASZ :!::!::!:
madzia1981
Cromaniak

Postnapisał(a) madzia1981 » 23.12.2008 10:45

No to super Lesiu!
Bank w końcu ściągnie z niego łapę.
Co teraz? Kupujecie nowe? Czy będziecie cieszyć się swoją własnością?
Pozdrawiam.
ps. u mnie też piękne słoneczko :D
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 23.12.2008 10:59

Niestety, albo stety będziemy się cieszyć jego własnością... Jest za tani, żeby go sprzedawać, jak również jest zbyt dobry :D. Od panów ze stacji kontroli pojazdów przy przeglądzie rejestracyjnym dostał takie noty, że aż sobie gwizdnęli z podziwu :D, że po 8 latach samochód może być tak sprawny mechanicznie :D ma 145 kkm na zegarze. Niby wiele i nie wiele ;) 90% jazdy to niestety jazda miejska, a wiadomo jak samochód dostaje w zawieszenie i silnik jeżdżąc po drogach miejskich :? :D
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 23.12.2008 11:21

lubelski napisał(a):gratulacje,to super że odżył , kłopot z głowy :wink:

Rano normalnie zajechałem do pracy. Poźniej chce jechać i nic. Nie mam pojęcia co się stało.
Okazało się, że aku dokonało żywota i przy przekręcaniu stacyjki wszystko gasło. SZOK. A ja przerażony.
Na kable i poszedł. Teraz mam drugi, zapasowy.
-Yaro-
Cromaniak

Postnapisał(a) -Yaro- » 23.12.2008 21:45

Leszek Skupin napisał(a):A my wreszcie spłaciliśmy samochód :D:D:D:D Wreszcie po 8 latach kredytowania JEST NASZ :!::!::!:

Gratki Lesiu :wink:
jacky6
Cromaniak

Postnapisał(a) jacky6 » 23.12.2008 21:53

Leszek Skupin napisał(a):Niestety, albo stety będziemy się cieszyć jego własnością... Jest za tani, żeby go sprzedawać, jak również jest zbyt dobry :D. Od panów ze stacji kontroli pojazdów przy przeglądzie rejestracyjnym dostał takie noty, że aż sobie gwizdnęli z podziwu :D, że po 8 latach samochód może być tak sprawny mechanicznie :D ma 145 kkm na zegarze. Niby wiele i nie wiele ;) 90% jazdy to niestety jazda miejska, a wiadomo jak samochód dostaje w zawieszenie i silnik jeżdżąc po drogach miejskich :? :D

czy to ten "dwuślad" cośta zieloną Ukrainę zdobywali latoś ?
Goniak
Cromaniak

Postnapisał(a) Goniak » 24.12.2008 09:34

Leszek Skupin napisał(a):A my wreszcie spłaciliśmy samochód :D:D:D:D Wreszcie po 8 latach kredytowania JEST NASZ :!::!::!:

O to radość wielka..cieszę się razem z Wami :lol: , a 145tyś.km to taka norma raczej, około 18 tys. rocznie...ja robie ok.15 tys. i TYLKO niestety po mieście..
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.12.2008 10:39

Dziś Wigilia a za oknem deszcz...nie pamiętam juz kiedy była piękna, śnieżna Wigilia...co roku taka sama pogoda o tej porze i to doprowadza mnie do szału...od przyszłego roku chyba zacznę spędzać święta w jakimś górskim kurorcie... :twisted: , tak robią moi znajomi, którzy mają i spokój i dużo śniegu...
Adam,K
Cromaniak

Postnapisał(a) Adam,K » 24.12.2008 13:29

Goniak napisał(a):

O to radość wielka..cieszę się razem z Wami :lol: , a 145tyś.km to taka norma raczej, około 18 tys. rocznie...ja robie ok.15 tys. i TYLKO niestety po mieście..

:( A ja mam w 4 lata 160 000km, ale głównie na trasie.
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 24.12.2008 13:56

jacky6 napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Niestety, albo stety będziemy się cieszyć jego własnością... Jest za tani, żeby go sprzedawać, jak również jest zbyt dobry :D. Od panów ze stacji kontroli pojazdów przy przeglądzie rejestracyjnym dostał takie noty, że aż sobie gwizdnęli z podziwu :D, że po 8 latach samochód może być tak sprawny mechanicznie :D ma 145 kkm na zegarze. Niby wiele i nie wiele ;) 90% jazdy to niestety jazda miejska, a wiadomo jak samochód dostaje w zawieszenie i silnik jeżdżąc po drogach miejskich :? :D

czy to ten "dwuślad" cośta zieloną Ukrainę zdobywali latoś ?

Nie Jacky, Lesiu jak na Lesia przystało, buja się zieloną Lantrą :wink:
jacky6
Cromaniak

Postnapisał(a) jacky6 » 24.12.2008 16:39

choinka już za chwilę zapłonie choć sztucznym światłem...
stół kończymy nakrywać...
z jednym dodatkowym nakryciem...
ponoć Wenus ma dzisiaj pierwsza zabłysnąć...
do szopki hej Pasterze ...

Obrazek
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 25.12.2008 00:44

Rozbawiło - "chyba Gwiazdor się pomylił" - słowa siostrzeńca na połowę nie tych prezentów, bo nie mógł wcześniej konkretnie sprecyzować listu do Gwiazdora . . . no i szybka akcja, bo w tym roku Gwiazdor był niewidzialny i w czasie, gdy maluchy po kolacji poszły umyć łapki :D

alessandro - byle do lata :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.12.2008 08:44

a dziś miłe zaskoczenie, choć troszkę śnieg poprószył w nocy i na dworze biało......
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 25.12.2008 13:06

Oprócz "sztandarowych" pozycji pod choinką znalazły się te wypatrzone - ale Mikołaj mi sprawił niespodziankę :wink:
Dostałem takie cacko + dodatkowy akumulator
Się cieszy on... :D
Roxi
Koneser

Postnapisał(a) Roxi » 25.12.2008 22:01

A mnie dziś niezmiernie ucieszyło, że możemy spalić trochę tych świątecznych kalorii i po raz pierwszy w tym sezonie wyjąć narty i wyruszyć na Słowację. Jutro Chopok- tam mnie znajdziecie :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 130
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone