Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tantal
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tantal » 20.12.2008 16:24

Mnie ucieszyło, że ciasteczka wyszły mi jeszcze smaczniejsze niż rok temu :D :D

Obrazek
(pierwsza porcja)

Do tego, że robione były przy trzech z rzędu płytach Black Sabbath, wybieranych :!: :!: :!: przez moją Zdecydowanie Lepszą Połówkę :!: :!: :!: (włączając trzecią stwierdziła "ja myślałam, że oni tylko jakieś błłeee robią do mikrofonu, a oni całkiem fajnie wymiatają" :D :D :D )
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 20.12.2008 16:35

a mnie dzisiaj cieszy poszukiwanie ( na pewnym niewymienionym celowo z nazwy forum ) dróg zrozumienia podróżników mających na celu dobro promowania krajów Europy południowo - wschodniej - nie tylko Bałkanu...:papa:
ciekawi - kiedy zdjęte zostanie z MPT odium faszysty - tak łatwo przyklejonego i tak bezwiednie powielanego...
smuci - nadal brak kultury w kontaktach na forach - brak umiejętności i walenie głową w mur czyli promowanie argumentu siły...
:coool:
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 20.12.2008 18:17

Cieszę się ,że jesteś tu Jacku :D
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 20.12.2008 19:23

carnivalka napisał(a):Cieszę się ,że jesteś tu Jacku :D

jestem zawsze tam, gdzie coś ciekawego się dzieje...
w branży po europejskich szlakach wędrowaniu...
ale też gdy rzecz o sensownych "human relations" tańcuje...
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 20.12.2008 21:03

Ucieszyło mnie, że dzisiaj rozbłysła nasza mała choinka :) Od razu zapachniało Świętami...

Obrazek
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 20.12.2008 23:18

jacky6 napisał(a):
carnivalka napisał(a):Cieszę się ,że jesteś tu Jacku :D

jestem zawsze tam, gdzie coś ciekawego się dzieje...
w branży po europejskich szlakach wędrowaniu...
ale też gdy rzecz o sensownych "human relations" tańcuje...

Myślałam żeś przyjacielem moim
Marek i Joanna
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek i Joanna » 21.12.2008 08:38

a ja dziś w pracy od 8.00,rodzinka w domu sie wyleguje a potem na drobne zakupy pojdą, a ja jeszcze jutro do pracy i od wtorku urlop. i choinkę trzeba kupic. pozdrawiam wszystkich
Marek i Joanna
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek i Joanna » 21.12.2008 08:39

maslinka napisał(a):Ucieszyło mnie, że dzisiaj rozbłysła nasza mała choinka :) Od razu zapachniało Świętami...

Obrazek

ale milusia choineczka i te cudowne aniołeczki. :)
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 21.12.2008 18:49

Obrazek

A to moja choinka i zadowolona córcia..... i już mamy Święta...... :D
Pozdrawiam Wszystkich. :papa:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 21.12.2008 18:58

Choinka kupiona, wszystko co ma się pod nią znaleźć już pięknie zapakowane. Teraz zostaje cześć konsumpcyjna do zrobienia.
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 22.12.2008 08:59

Ja też świątecznie...
Zła, wściekła po weekendowych zakupach :arrow: najbardziej na siebie,że zostawiam wszystko na ostatnia chwilę... :roll:

Zadowolona bo już po tych wszystkich zakupach, jak zostało mi mało czasu (od 16.00) zdążyłam wczoraj posprzątać, zrobić gar gołąbków na wyjazd narciany, upiec 2 pierniki i 2 strucle z makiem (popełniłam takowe pierwszy raz w życiu - pękły :?, ale i tak wyglądają smakowicie) , a dzisiaj jeszcze ciasteczka czekoladowo-pomarańczowe i małe pierniczki zrobię :lol:
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 22.12.2008 12:24

A ja pracowałam w sobotę w niedziele ostatnie, bardzo drobne zakupy (bo inaczej bym się wkurzała jak Marsylia), mieszkanko posprzątane (choć to nie moja zasługa i Święta poza domem spędzamy), nie nie muszę przygotowywać, bo teściowa powiedziała "absolutnie nic nie rób" a u Niej jesteśmy na Wigilii i to mnie wszystko cieszy, a jeszcze bardziej mnie cieszy, że w I Święto do rodziców jadę (2 miesiące Ich nie widziałam). Trochę mi żal jak muszę (do środy włącznie) rano do pracy się zrywać, a większość sąsiadów w domku się grzeje..ale cóż zachciało mi się Rzymu o tej porze roku to teraz trza popracować...a i wciąż pamiętam o fotorelacji i wciąż obicuję coś wrzucić tylko nie podaję już terminów, bo jak się okazuje ciężko mi się z nich wywiązać :? ..muszę jeszcze prezenty spakować, ale to sama przyjemność :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 22.12.2008 12:47

Opel kaput - i to na same święta...pędzę szukać ratunku
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 22.12.2008 12:51

JacYamaha napisał(a):Opel kaput - i to na same święta...pędzę szukać ratunku

O rany, to powodzenia, Jacku :!:
Ja natomiast zaczynam chorować :( Po prostu w samą porę, ironia losu...
Zaraz Święta, a ja z katarem i stanem podgorączkowym snuję się po domu. No nic, zrobię co będzie w mojej mocy, a z resztą najbliżsi pomogą :)
Marek i Joanna
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek i Joanna » 22.12.2008 12:54

w dalszym ciagu choinka nie kupiona,jeszcze trzeba kupic prezenty dla 3 osób,a dziś moja mama sie rozchorowała i ja muszę zrobić święta,u teściowej rury wywaliły i zalewa jej domek, więc małżonek jedzie tam naprawiać co trzeba, i wszystko mi sie nawarswiło a na dodatek jutro jest wigilia w stajni-kilka godzin ucieknie.taki ogólny armagedon.ale mysle że wszystkiemu podolam 8O
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 128
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone